יעלי2, את מחפשת ספר?

*שיר

New member
יעלי2, את מחפשת ספר? ../images/Emo108.gif

אם את מעוניינת בספר באזור ת"א אני יכולה להמליץ לך על שלי.

יעלי2

New member
אה הה ../images/Emo45.gif

השבוע (כך אני מקווה), נסגור תקליטן וצלם ואז יהיה לי זמן לחפש ספר ומאפרת. אם אני זוכרת נכון עשית את התסרוקת ברמת אביב ג´? החתונה בת"א כך שיתאים לי מישהו מתל אביב. את הגעת אליו או הוא בא אליך? אשמח לעוד פרטים. ותודה

*שיר

New member
../images/Emo45.gif אכן, כן! זכרון מדוייק!

המספרה נמצאת ברמת אביב ג´. המאפרת שתבחרי יכולה להגיע לשם, אם תרצי. המחיר היה 400 שקל לתספורת שנעשתה שם, כולל ייעוץ (תסרוקת נסיון אמיתית 150 ש"ח, אבל הם אמרו לי שלא כדאי לעשות וחבל על הכסף שלי). חשוב לבקש את תומר (מנהל המספרה, צעיר, חמוד וכשרוני) ולא את הבעלים, שלוקח הרבה יותר כסף. ממה שבררתי אם הם באים אליך, זה עולה הרבה יותר. ודרך אגב, לפני שבועיים חזרתי לשם והסתפרתי (סופסוף) ויצא אחלה והיחס היה ממש טוב - אז ההמלצה שלי מתחזקת
.

יעלי2

New member
סבבה. אבל לא אמרת את שמה

איך אאתר אותה? היא ממוקמת ליד מכבי שירותי בריאות/מקדונלדס והבנק? אגב, את מסתפרת שם קבוע? ושאלה נוספת, 150 ש"ח לתסרוקת נסיון היא בנוסף ל 400 ש"ח או כלול?

*שיר

New member
סליחה, פשוט לא רציתי סתם להעיק

בפרטים לפני שאת מעוניינת
שם המספרה: רמי מור לקבוע עם: תומר טלפון: 6431990 מיקום: במרכז שוסטר המזרחי (הצד של מקדונלד´ס), ממול למגרש חנייה הקטן - ליד הקואופ. (יש ממול מרפאה אבל אני לא זוכרת אם זה "מכבי" או "כללית"). ולגבי מאפרת - אני ממליצה (שוב) על המאפרת שאיפרה אותי- אשרת ישורון.

*שיר

New member
ועוד משהו - לגבי "המסתפרת שם קבוע"

שתי חברות טובות שלי מסתפרות שם קבוע, וככה הגעתי בעצם למספרה. בחצי שנה שלפני החתונה לא הסתפרתי בכלל כי רציתי לגדל שיער. לכן, למעשה, הכרתי את המספרה בפעם הראשונה כשהלכתי לתסרוקת נסיון, והתרשמתי לטובה. הית והתסרוקת היתה כלכך מוצלחת והיחס היה אחלה - הכל נעשה בצחוקים ובהתחשבות ובמהירות, חזרתי לשם כדי להסתפר. תומר קיבל אותי בשמחה, דרש תמונות, ואמר לכולם שיתייחסו אלי יפה כי אני כלה לשעבר
.
חוץ מזה, גם התספורת יצאה מוצלחת
.

למעלה