יעל, את עזרתך בבקשה

Thestral

New member
יעל, את עזרתך בבקשה../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

נתחיל בפסח- אמא קיבלה תלושים לסופר/סטימצקי וכו' כהרגלי מקומות עבודה לתת את התלושים האלו, וגם אני קיבלתי את התלושים שלי [שהיו סוג אחר משלה] ואני נתתי לה גם חלק, עכשיו, בוקר אחד היא התעוררה ואמרה שהתלושים שלי נעלמו לה מהארנק. ולאחר התקופה הזו פה נעלמו 100 ופה50 היום היא באה ואמרה לי שנעלמו לה 1200 שקלים מהארנק בזמן שהיא היתה בבית, בלילה אחד גנבו 200 ובלילה שעבר בזמן שאני ישנתי והיא היתה במרפסת עשתה כביסה וכו' נעלמו לה עוד 1000. עכשיו, אני לא עשיתי את זה, והדלת היתה נעולה תחת סורג ובריח וגם עם מישהו היה בבית הוא גם היה דופק את כל הכסף שלה מהארנק ולא רק שטרות של 200 וגם היה לוקח את הדיוידי/מערכת בדרך, זה והשילוב של המקרה שבו נעלמו לה רק התלושים _שלי_ וגם דברים שלי[שמפו/דאורדורנט] שאני קונה לעצמי ויום אחרי זה הם פשוט נעלמים להם, הגיעו לי ברצינות להגיע למסקנה שאולי אני סהרורי, כי ביום שנעלם לה ה1000 גם הייתי מאוד עצבני עליה. הענין הוא שמעבר לתסכול המובן, זה גם מפחיד אותי מאוד ומטריד אותי מאוד ראיתי למשל את האחיינית שלי כשהיא היתה סהרורית והיא לא ידעה אפילו איפה היא. רציתי לשאול אותך בתור אחת שמתמחה במקצוע הפסיכולוגיה אוי לכוון אותי לדרכים שבהן אוכל לדעת אם אני אכן סהרורי ואולי להמליץ לי על מעבדת שינה, כי זה מאוד מפחיד אותי אישית שאולי אני עושה דברים שאני לא יודע עליהם ושהם לא עצמי שעושה אותם כאילו הגוף שלי מזוהם באישיות אחרת, אז אם תוכלי לעזור במהרה זה יהיה נהדר ותודה רבה לך

Shusho

New member
../images/Emo12.gif וואו.

אף אחד אחר לא גר בבית מלבדכם? (מי מחזיק 1200 ש"ח בארנק?) מקווה שימצא פתרון.

מאוד מוזר

לא סביר שרק תלושים שלך ייעלמו מהארנק. גם לא סביר ללכת למעבדת שינה כי מישהו אמר לך שחסר לו תלושים בארנק. זה קצת קיצוני מידי. בשביל מעבדת שינה צריך עוד כמה סימנים של הפרעות שינה הקשורות אליך ואל ההתנהגות שלך, ולא תלונה על 'דברים שחסרים בבית - ו-אופס! אנחנו לא יודעים איך הם נעלמו'. בתור דבר ראשון, אני מייעצת לך לשמור על התלושים שלך אצלך, ובמקום שאף אחד לא מכיר ולא יודע, ולראות מה קורה. בינתיים זו רק המילה שלה שהתלושים שלך נעלמו. אין לך שום דרך לוודא שאכן זה כך. אולי היא העלימה אותם? (מה שנראה לי הכי סביר)... ונניח שהלכת בשנתך והוצאת לה 1000 ש"ח תלושים מהארנק ולא נגעת בשום דבר אחר - איפה התלושים? הם היו אמורים לצוץ באיזה מקום מוזר איפה שהוא בבית, לא? אה - והעניין הזה שרואים בסרטים, כאילו בלילה קם מישהו אחר מהמיטה ועושה דברים תחת 'אישיות' מאוד אחרת... אין דבר כזה. מצד שני יש הפרעה כזו שפעם קראו לה ריבוי אישיויות - והיום קוראים לה 'הפרעת זהות דיסוציאטיבית'... אבל מי שסובל ממנה, לא סובל ממנה רק רק בלילה והסבל לא מתמקד בלהעלים תלושים (או משהו אחד בלתי מוסבר ומוזר). הפרעת זהות דיסוציאטיבית היא הפרעה שמתפתחת אצל אנשים שכילדים עברו טראומה מאוד מאוד קיצונית, בעיקר ע"י האנשים שהיו אמורים לדאוג להם (הורים).

Thestral

New member
ממממ../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

הענין של התלושים היה כעקרון ממש מזמן ואני נתתי אותם לה מלכת-תחילה הם לא נעלמו לי מהארנק, ואני אומר שאולי זה קשור בי בקטע של סהרורי רק בגלל שאלה התלושים שלי, וזה לא רק היה הכסף, אלו גם דברים קטנים למשל שאני קונה לעצמי דברים ואפילו מוצרי הגיינה למשל כשקניתי לעצמי שמפו ושתי קופסאות של משחת שיניים, אז ישנתי לבד בבית ובוקר אחרי קמתי ורק השמפו נעלם מהשקית ולא מצאתי אותו אלו כל מיני דברים כאלה שגורמים לי לחשוב שאולי אני סהרורי כי אני גם ראיתי למשל את אחיינית שלי קמה באמצע הלילה הולכת לכיור מוציאה את הפח זבל וכמעט השתמשה בו בתור שירותים [והיא היתה ערה] ואז שבאתי לראות אם היא בסדר היא אמרה משהו נוסח "העכבר אמר לי לעשות את זה" ובבוקר היא לא זכרה כלום... ובקטע של אאמ לקחה את זה, אני ממש לא חושב שזה זה אין לה למה להגיד שגנבו לה כסף ולקחת אותו ולהחביא אותו כי אין לזה שום מטרה וגם בלילה השני שנעלם לה הכסף היא ג באה אלי לחדר בוכה בהיסטריה וזה לא קורה אלא אם כן מישהו נגיד בבית-חולים, אז חשבתי שאולי זה אפשרי שאני סהרורי, ראיתי בתכניות מדע או משהו שאפשר להשאיר שביל של כסאות למשל ואז בלילה אם אני סהרורי ומתנגש בזה אז אני אדע לפי המכה או משהו. לא יודע זה מפחיד אותי מאוד, זה כמו פאזל מקולקל שאי אפשר לחבר לו את החלקים, וזה מאוד מתסכל:\

sh53

New member
מעלה רעיון - מה לגבי אחיינית שלך?

בת כמה היא? יש אפשרות שאולי סוחטים אותה (בענין הכסף, בענין השמפו בינתיים אין לי רעיון)?

sh53

New member
קראתי ויש לי רעיון עצוב ../images/Emo10.gif

אולי זאת האחיינית שלוקחת את הכסף וכשראית אותה עם הפח, כאילו העכבר אמר לה לעשות צרכים שם, אולי זה היה בדרך לקחת כסף?
אם התשובה כן - לפעמים זה לא מתוך כוונה רעה, אלא מתוך קלפטומניה שזה סוג מחלה של לגנוב גם אם לא ממש צריכים את זה.

Thestral

New member
האחינית לא גרה בבית../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

זה היה בבית של אחותי אז המקרה שלה, בבית גרים רק אני ואמא והחתול והחתול לא נראה לי אופציה
אבל לכן התחלתי לתהות לגבי הענין שאלי אני הולך מתוך שינה כי ראיתי את זה קורה לה ובוקר אחר-כך היא לא ידעה מה אנחנו רוצים ממנה.

האם יכול להיות מצב

בו אתה מטייל סהרורי בבית ואף אחד לא רואה ולא שומע אותך?

Thestral

New member
אם אמא ישנה אז כן../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif

כשאמא ישנה מלחה לא תעיר אותה. מנסיון.

למעלה