איך הוא התקיל אותה חחח... בחיים לא ראיתי אותה מזבלת ככה את השכל אך לזכותה יאמר שהיא עשתה זאת בחן מטורף חחח העיניים זה פתח לנשמה
ומה זו המחרוזת התלושה הזו של הפסטיגל? בחיים לא שמעתי ברצף כל כך הרבה שירים עם כל כך מעט מכנה משותף! והבגדים? אישה נשואה, אישה נשואה אבל זה מה השק הזה שהיא לבשה? היישר מהמלתחות של נשות בני ברק. היחידה שהייתה לבושה טוב הייתה רותם אבוהב. יצאה גדולה זאתי... גם עם השיר "אחותי הקטנה" מעולה...
דווקא היה נחמד לראות אותה עם שמלה לבנה ולא חשופה כמו שהיא לובשת כל הזמן
אמממממ
לפי דעתי יעל היא האישה הכי יפה בע-ו-ל-ם ואייייי היא כזאת מושלמת! איזה יפה היא דיברה ואיך היא: שרה ורוקדת חבל על הזמן.. ואיי כמה חיכיתי לזה שכבר יראו אותה
הרשו לי להציג את עצמי: שמי רעות וחלקכם ודאי מכירים אותי מהפורומים של מרי לו וטלנובלה בע"מ. אני מאוד אוהבת את יעל(וגיא)ואני מאוד רוצה להצטרף לפורום ולהכיר את כולכם. באהבה רעות
יפההה!!!השמלה לא היהת הכי משהו אבל יעל היתה מדהימה!! אהבתי את הראיון שדני רופ עשה לה חחח היא לחשה לעצמה כזה "מה את מקשקשת"חחח ואיך היא גם היתה מובכת לראות את עצמה ככלה!
כשהיא הייתה מובכתתתתת יואווו איזה מותקקקקקקקק ושהיא אמרה מה אני מקשקשת טוב לא הכינו אותי לזה והיא שרה הכי יפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוףף אבל שכחתי להקליטטטטט =[ טוב לא נורא העיקר שראיתי והיא הייתה מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת