יעל, בקשר לאיפור...

*שיר

New member
יעל, בקשר לאיפור...

את צריכה עוד שמות של מאפרות או שאת מתלבטת בין מאפרות מסויימות? אני הייתי שבוע שעבר באיפור נסיון והייתי מאוד מרוצה מהמאפרת שבחרתי. אשמח לתת לך את הפרטים במידה ותרצי.

*שיר

New member
הייתי אצל בחורה שהיתה מאפרת

ב"מייק אפ פוראבר", עזבה אותם ונהייתה עצמאית. היא בחורה ממש מקסימה ועדינה. לא מנסה לכפות את דעתה, אלא מראה רעיונות וכל מיני אופציות כדי שאני אוכל להחליט מה מתאים לי (שמעתי על כאלה שאסור להגיד להן מילה) לפני שהתחלנו את האיפור היא בדקה טוב טוב מה הסגנון שלי באיפור ומה אני בדרך כלל שמה על הפנים, מה אני אוהבת והכי חשוב- מה ההעדפות של החתן (!). בקיצור, יש לי רק דברים טובים להגיד עליה. התגובה של החתן היתה נהדרת. בדרך כללל, הוא לא אוהב כשאני מתאפרת יותר מדי (ושונא ליפסטיק). הוא די חשש מהקטע הזה, שאני אבוא לו צבועה "בצבעי מלחמה". אז חזרתי הביתה אחרי האיפור, והוא אומר לי "זהו?!"
... וזו היתה האינדיקציה הכי טובה! והוא אפילו אהב את הליפסטיק!! (שזה בכלל לא יאומן)

נשמע מצויין. אני גם חושבת שקראתי

על חויותייך קודם, לא? אולי אני מתבלבלת. איך קוראים לה? אני חושבת שאני אנסה אצל שלי גפני. חברה שלי מאד לוחצת שאני אלך אליה כי היא מקסימה מדהימה מעולה וכו´. אני אראה לה העינינים איתה קודם, ואולי אבקש עוד פרטים. תודה בכל אופן.

*שיר

New member
אם דפדפת אחורה יכול להיות שקראת

את זה כבר. אם תרצי את הפרטים , אני פה.

תמרה*

New member
אמא שלי והאחיות שלי התאפרו אצל שלי

היא באה אליהן הביתה ואיפרה את כולן הן היו ממש מהממות ויפיפיות (אצל אמא שלי היא איפרה אותה כ"כ יפה ויענו טיבעי עד כדי כך שלא ניתן היה לנחש שאמא שלי חולה) חוץ מזה הם ציינו שהיחס שלה היה משגע ושהיא היתה מקסימה (והוסיפו גם כמה קללות על כמה שהיא רזה ויפה)

טוב, זה אנחנו כבר יודעים....אבל

נחמד לשמוע שהיא גם מאפרת טובה. נראה לי שאני אתקשר אליה בלחץ של כולם. נראה מה יהיה אחרי זה.

למעלה