יעל גרמן - דיסק

א ו פ י

New member
יעל גרמן - דיסק

בשם אישה של קרח אישה של אש שכולו בניחוח בוסנובה וג´אז. יעל היתה מספר שנים בברזיל ומאז היא מושפעת קשות מהחומר המוסיקלי ומלחינה בהתאם. לכבוד היה לי להכיר אותה לפני 10 שנים ומאז אני צמודה אליה והיא מאכילה אותי במוסיקה הנהדרת שלה. בקצור לדעתי דיסק יפהפה מרגיע ומלטף ירון גוטפריד היה יד ימינה בכל תהליך ההפקה וכמובן שדעתי הבלתי אובקיטיבית אומרת: לכו לאתר יש דוגמיות תקשיבו - הנאה צרופה אבל נגיד ואתם זקוקים לדעה נוספת וקטלנית אז.. יש לי חברה מוסיקאית שלא מחשיבה את עצמה מוסיקאית אם היא לא קוטלת אז כשהיא שמעה את הדיסק וגם רק קצת מכל דבר היא אמרה שזו מוסיקת מעליות אני אישית יכולתי להוריד עליה באותו רגע נבוט על הראש אבל התאפקתי - בכל זאת חברה. אז אולי זה הזמן לשפוט האם יעל גרמן כותבת מוסיקת מעליות מדהימה או פשוט מוסיקה נפלאה שלכם הבלתי אוביקטיבית אופי

shellyland

New member
אופי - אולי תנצלי את ההזדמנות

לספר לנו קצת יותר על יעל גרמן ופועלה?

shellyland

New member
יש באתר אפשרות לשמוע mp3

ואכן, נשמעת ברזילאית למשעי. אופי - יש דיסק? איך מניחים עליו את היד?

א ו פ י

New member
דיסק

שולחים לגרמן בקשה באמייל שבאתר שלה והיא שולחת. עלותו 40 ש"ח פלוס דמי משלוח וגרמן אדם טוב שולחת לעיתים עוד לפני ששולחים את הכסף - כן, נשארו עוד כאלה על פועלה אני אכתוב בנפרד אני צריכה לאסוף אז אנא סבלנות\

miss jazz

New member
יעל גרמן - דיסק

דיסק נפלא עם הרמוניות נפלאות של יעל גרמן המבוצע ע"י נגנים מהשורה הראשונה וכפי שציינת בהפקתו המוסיקלית של ירון גוטפריד. ב"וכשתמוז יבוא", "נולדנו מחופן אהבה", "אישה באשר היא אישה" ועוד רבים אחרים שומעים באופן מובהק את השפעות ברזיל על לחניה. זהו דיסק מאוד מגוון הן מבחינת הסגנונות המוסיקליים והן מבחינת כלי הנגינה. את יעל עצמה ניתן לשמוע שרה יחד עם בתה סתיו(אז בת 12) בשיר "בואי - שיר מכתב". בנוסף אני מסכימה לחלוטין שיעל גרמן מקסימה ומיוחדת, לא פוגשים כמותה כל יום. לסיכום מומלץ בחום!

למעלה