יעל גרמן עונה לדוא"ל

Salem

New member
יעל גרמן עונה לדוא"ל../images/Emo35.gif

הכתובת שתומכיה מפיצים פה נראית מעניינת. חבר של אבי פנה אליה בבקשה - וקיבל תשובה... זה עתה. מאוד מעניין שראש העיר שלנו חוגגת ב1 בבוקר ושולחת אי מיילים
ויותר גרוע, היא גם לא קוראת אותם וכותבת תשובות מונוטוניות - היא כתבה את השם של בעל החשבון דואר ולא מי שחתם על המכתב... אם יעל עונה לאי מיילים הללו אני

eopeace

New member
יעל גרמן עונה לדואר אלקטרוני

יעל גרמן עונה על השאלות שהיא מקבלת - הרי אלו שאלות אישיות אליה ולכן התשובות שלה צריכות להיות אישיות. התשובות כוללות אינפורמציה רבה ועשירה ומפורטת בנוגע לשאלה האמורה. היא עונה על הפניות האלו בשעה 1 בלילה שכן היא לא תעשה זאת מלשכתה - זה הרי לא חוקי ויעל גרמן פועלת בדרך חוקית. ימי העבודה שלה כראש עיר ארוכים ועמוסים - היא עובדת קשה ומשקיעה - וזו אינה הצגה. התוצאה היא שאת התשובות לשאלות היא עונה בשעה מאוחרת - אבל עונה. אגב, אם היתה בעיה בתשובות שלה הרי היית שש לפרסם כאן את התשובה שהיא שלחה - תראה לנו שיש בעיה בתשובה.

Salem

New member
מצטער, זו לא פנייה שלי

והאדם ששלח את השאלה לא רוצה להחשף. אבל הוא מוצא את זה מטריד שהוא פונה ליעל גרמן כראש עיר והפתרון שלה זה להזמין אותו לחוג בית.

eopeace

New member
יש אפשרויות

אתה יכול בקלות להציג רק את התשובה ולנסח מחדש את השאלה כך שזהותו של אותו אדם לא תחשף. בלי להציג את הנתונים שלך, אי אפשר להתייחס מעבר לזה. אבל אני מצפה לראותך כאבטיח שכן יעל גרמן אכן עונה לפניות, גם אם זה בשעה 1 בלילה. לגבי הזמנה לחוג בית - יעל גרמן נותנת תשובה מלאה ככל האפשר באימייל. אבל לא תמיד זה מספיק ובחוג בית ניתן לקבל התייחסות יותר מעמיקה מאשר בפניה באימייל. אני תוהה האם אותו אדם שולח שאלות קנטרניות ולכן כשהוא מקבל התייחסות רצינית, עניינית ואדיבה הכוללת בסופה הזמנה אישית לחוג בית להמשך התייחסות, זה מרתיע אותו.

Salem

New member
אם פונים אליה כראש עיר

היא יכולה להזמין ללשכתה לשיחה להזמין לחוג בית זה לעשות תעמולת בחירות

eopeace

New member
טעות

אם פונים אליה באתר הבחירות שלה היא לא תזמין ללשכתה שכן זהו עירוב פעילות הבחירות עם תפקידה כראש עיר.

למעלה