יעל, הייתם כבר אצל נוטריון?

*שיר

New member
יעל, הייתם כבר אצל נוטריון?

בשביל לתרגם ולהחתים את תמצית הרישום ממשרד הפנים?

אני מוכרחה להודות שהופתעתי

לקרוא שצריך את זה בכלל, ולכן עדיין לא היינו... צריך קודם ללכת למשרד הפנים ולהוציא רישום כזה. זה לא הרבה זמן אבל נורא מנג`ס להיות בתור במשרד הפנים... ולהביא את צביקה ללכת לשם, זה בכלל סיפור מההפטרה...

*שיר

New member
לא, חשבתי שאולי לך יהיה... 8-(

אבל חברה שלי שהיא עורכת דין במקצועה אמרה לי שאין פה כלכך שאלה של המלצות. יש להם תעריף קבוע לאישור/תרגום מסמכים ולא משנה למי הולכים. פשוט לחפש בדפי זהב את הנוטריון הקרוב לביתך...

*שיר

New member
חדשות טובות-לא צריך לגרור את צביקה!

הייתי היום (לבדי) במשרד הפנים והוצאתי לשנינו את התמצית. כל מה שאת צריכה זה תעודת זהות שלו+ יפוי כוח שהוא נותן לך להוציא עבורו את התמצית. אמנם כתוב בהנחיות שלהם שצריך ייפוי כוח ``נוטריוני`` אבל מסתבר שהיפוי כוח ששרבטנו בבית התקבל בברכה... דרך אגב, את תושבת תל אביב?

*שיר

New member
אז יש לי עוד חדשות טובות בשבילך...

אני רשומה בתל-אביב ובן זוגי רשום אי-שם בצפון הארץ, והלכתי היום ללשכת הפנים שברח` הבשן, שמטפלת רק בתושבי ת``א ונתנו לי עבור שנינו, למרות שרק אני תושבת. הרי בסך הכלל, הכל ממוחשב אז אין בעייה אמיתית להוציא בכל מקום את הפרטים. בקיצור, נראה לי שלפני שאת רצה פעמיים שווה לך לנסות להוציא עבור שניכם במקום אחד.

*שיר

New member
בהצלחה (אני מקווה שזה יילך בקלות)

ועוד טיפ - אם את יכולה, אז לא כדאי לבוא על הבוקר. זו השעה הכי עמוסה וכולם מחכים בחוץ משבע ועצבניים.. כדאי לבוא בסביבות 11, יש פחות אנשים, והפקידות כבר יותר עייפות ולא מציקות. בפעמיים שבאתי בעניינים שונים בשעה הזו, ויצאתי תוך חצי שעה (זה מהר ליולי (-: )

למעלה