יעל לא יודעת לנהל

יעל לא יודעת לנהל

חבל על הזמן לכתיבת תלונות. יעל ממילא לא יודעת לנהל. הכל דיבורים ויחסי ציבור. מערב הרצליה במצור, והעירייה מפרסמת שהגיעה להסדר עם בעלי החנויות בקניון "ארנה" לפתיחת החנויות בשבת בשעה 1500. נשמע נהדר, אבל בשבת בשעה 11 היו כל החנויות בקניון פתוחות, ולבעלי החנויות לא היה ידוע שיש לפתוח מאוחר יותר (קרא בקול הרצליה את הכתבה במלואה). בקיצור, חבל על הזמן. יעל לא יודעת לנהל. יש עוד דוגמאות. רוצה?

EmperorMollari

New member
האשמות חסרות שחר

יש מי שחושב שאם יאמר שקרים מספיק פעמים, אנשים יתחילו לחשוב שזו האמת. הטענה המגוחכת שיעל גרמן אינה יועדת לנהל לא עומדת במבחן המציאות. העובדות הן שבימיה של גרמן, ירד הגירעון של העירייה מ-140 מיליון שקלים ל-70 מיליון. הלוואי על כולנו מנהלים גרועים שמצליחים לקצץ בגירעון הגוף בראשו הם עומדים. מעבר לכך, יעל גרמן הובילה מהפיכה של מינהל תקין, במסגרתו נערכים מכרזים פתוחיםן, אובייקטיביים ורציניים לכל פרוייקט בנייה או תשתיות בעיר. כמו-כן, לפני תחילת כל פרוייקט כזה פונה העירייה לציבור שיושפע מן העבודות ומבקשת לשמוע את דעתו והשגותיו. מובן שלא תמיד מתקבלות כל הטענות, משום שראש העיר צריכה לדאוג לאינטרס של כלל הציבור, אבל תמיד שומעים את התושבים, וכשזה מתאפשר מתקנים ומשנים בהתאם. לכן, כל פרוייקט או עבודה ייקחו זמן. זמן למכרז תקין, זמן לשמוע את ההשגות של הציבור. אם הקבלן המבצע פישל או מחליט לסגת מן הפרוייקט, כפי שקרה בשד' חן, הרי שחלו עליו הקנסות והסנקציות הנקובות בחוזה. בינתיים, היה צורך במכרז פתוח, מסודר וחדש לבחירת הקבלן שיחליפו. רבותיי, יש מחיר למנהל תקין! אני מוכן לשלמו. מי שרוצה שהדברים ייעשו מהיום למחר, אך באופן בלתי-חוקי ומבלי לאפשר לתושבי הסביבה להגיב ולחוות דעתם, כנראה שלא באמת דואג למנהל תקין בעיר הרצליה.

לא התעייפת מהסיסמאות?

אני חושב שיש טקסט מוכן שהכינו יועציה ודובריה של גרמן ואתם כל הזמן מעתיקים אותו. הועלו בימים האחרונים הרבה טענות על חוסר יכולתה לנהל גוף גדול כמו העיריה. הכל על הפנים. איפה מינהל תקין? התייחסות לתושב? - רק זילזול. אבל אתם תמשיכו עם הסיסמאות.

עזוב את הטכניקה

תתמקד במילים חיפשתי הישגים וממש לא מצאתי. את הסיסמאות הריקות שלכם בטח אין טעם לרשום כי אתם כבר מספרים לנו אותם כל היום. לאנשים שאני פוגש יש רק תלונות. כנראה יש להם סיבה.

Salem

New member
../images/Emo45.gif

מסכים איתך.
אורית רישפי מתארחת בתפוז
אנשים

למעלה