הפרק של המערב הפרוע והפרק של השיבוטים
אני חייב לציין שהפרק של המערב הפרוע היה פשוט מזעזעעעעעעעע , משעמם.. אבל...... ממש רגע לפני שאני מכבה את הטלויזיה וזורק את השלט מעצבים.. את מי אני רואה ?? את הקרומג המכוער מהפרק של הגשר/כלא שהם היו כלואים אז והם שחררו אותו , בקיצור הוא גלש לעולם של המערב הפרוע , פתאום התחיל להיות מעניין. בקיצור , הקרומג הזה שמכונה שם מר K , מטיל שם אימה בכל האזור , כולם מפחדים ממנו. ויש שם דיבורים על לפתוח קזינו , ולזרוק את התושבים מהשטחים שלהם כדי לפתח את האזור לצרכים שלהם , באגסי סיגל הוזכר שם (הבן שלו עאלק מופיע בפרק) בקיצור , ניסו לעשות לנו מן קטע כזה כאילו זה מהסרטים של המערב הפרוע שאנחנו מכירים , שנרגיש בבית ולא כמו במדע בדיוני , רק מה שלא ברור זה איך הם רצו שנחשוב שהכל הגיוני בזמן שיש קרומג עם שיניים כמו של כריש ופרצוף של חייזר , והתושבים שם חושבים שזה בראד פיט (כנראה הוא השתמש ביכולת המחשבתית של הגרומגס לעוות את המציאות). בקיצור , הוא ברח בסוף , לא תפסו אותו , אבל הם הספיקו להציל איזה ילדה ואת אמא שלה.. ממש להוריד דמעות.. אני נותן 4 מתוך 10.. אהההההה איך שכחתי , הופעה בלתי נשכחת של מגי בתור פרוצה/רקדנית אקזוטית/חשפנית , לא ממש הבנתי , אבל זה כל כך התאים לה. הרעיון היה שהם היו צריכים סוסים להציל את קולין ולא היה להם כסף (כלומר בעולם הזה לא משתמשים בדולרים) , אז האיש שהציע להם סוסים אמר שאם מגי תעבוד בבר שלו ותשיר קצת שירים בלבוש מינימלי הם יקבלו מה שהם רוצים , , חחחחחחחח ומה שמצחיק זה שמגי כמעט חנקה אותו על ההצעה , וראו איזה פלא , שנייה אחרי זה היא לובשת ביריות , שמו לה פוש אפ (למרות שאני טוען שהוא מנותחת סיליקון) , נתנו לה מראה פרחי , והיא מתחילה לשיר להם שירים כאלה במין קול כזה ...טוב נו די עם התיאורים.. משחק גרוע של מגי וההופעה של הזמרת בארים ממש לא עשתה לה חסד... במחשבה שנייה.. אני נותן 2 מתוך 10 בגלל מגי. לגבי הפרק של השיבוטים אני נותן 10 מתוך 10. נכון שהיו שם הרבה פאשלות מבחינת המשחק אבל זה בסדר מותר להם. עולם שיש בו אנשים עשירים שבגלל הכסף שלהם מרשים לעצמם לשלם על שיבוטים , זה אומר שאם יורדת להם איזה רגל חס ושלום , או נעקרת להם איזו עין חס ושלום , אז לוקחים מהשיבוט שהוא לא ממש יודע מה נסגר איתו , הוא לא ממש מפותח אינטלקטואלית אז הוא לא ממש יפריע לו , לפני השיבוטים היו לוקחים איברים מאנשים עניים והם יצרו מין מחתרת כזאת. בקיצור הרופא הראשי זה אבא של קווין , וקווין הכפיל הוא איזה גאון (מין הסתם) , והוא נהיה עיוור אחרי איזו פאשלה שהוא עשה עם איזה קרן לייזר. בקיצור.. יש שם קטע מרגש שהשיבוט של קווין מקבל הרצאה מקולין על ערכי משפחה ובסוף הוא מחליט להציע את עצמו מרצון לתרום את העיניים שלו לקווין הכפיל של העולם הזה שאיבד את מאור עיניו בפיצוץ.... הוא הרגיש שזה אח שלו והוא רוצה להקריב את עצמו... איזו התרגשות , כמה דמעות ירדו , כמה ממחטות התבזבזו.. באמת מרגש... ובסוף העניין נסגר יפה שהרופא הראשי שהוא אבא של קווין.. החליט לעזור לעניים ולהפסיק ליצר שיבוטים לפי מה שהבנתי.. ומה שיצא יפה זה שקווין וקולין הם אחים ולאבא בסדרה היה רק בן אחד (הבן המדען).. אז עכשיו שהשיבוט גילה שיש לו אבא , אז הם עכשיו משפחה שלמה והכל הסתיים יפה.