יעל ??? מה עם שרשורי פרקים :)

יעל ??? מה עם שרשורי פרקים :)

יש לי כמה פרקים להשלים בדיוק חזרתי מאילת.. הכל מוקלט.. אני חייב להשלים ואז בלי נדר אני נותן דיווח..אבל בינתיים תתקדמו אתם.. יש חדשים שישמחו לקבל קצת דיווחים (גם אני חדש)

YaEl 15

New member
ברוך השב .. חח..

אין לי בעיה לשים כל יום, באמת שלא ! חח.. אני אשמח לעשות את זה פשוט אמרו שפעם קודמת זה לא עבד.. אבל אם אתה מתכוון להשתתף, אז אני בטוחה שכולם יצטרפו מתי שהוא
אממ.. מחר אני לא יכולה לעשות את זה, אני אגיע הביתה רק בערב, אבל אני יכולה להתחיל ביום ראשון. מה דעתך ? כדאי ?

הפרק של המערב הפרוע והפרק של השיבוטים

אני חייב לציין שהפרק של המערב הפרוע היה פשוט מזעזעעעעעעעע , משעמם.. אבל...... ממש רגע לפני שאני מכבה את הטלויזיה וזורק את השלט מעצבים.. את מי אני רואה ?? את הקרומג המכוער מהפרק של הגשר/כלא שהם היו כלואים אז והם שחררו אותו , בקיצור הוא גלש לעולם של המערב הפרוע , פתאום התחיל להיות מעניין. בקיצור , הקרומג הזה שמכונה שם מר K , מטיל שם אימה בכל האזור , כולם מפחדים ממנו. ויש שם דיבורים על לפתוח קזינו , ולזרוק את התושבים מהשטחים שלהם כדי לפתח את האזור לצרכים שלהם , באגסי סיגל הוזכר שם (הבן שלו עאלק מופיע בפרק) בקיצור , ניסו לעשות לנו מן קטע כזה כאילו זה מהסרטים של המערב הפרוע שאנחנו מכירים , שנרגיש בבית ולא כמו במדע בדיוני , רק מה שלא ברור זה איך הם רצו שנחשוב שהכל הגיוני בזמן שיש קרומג עם שיניים כמו של כריש ופרצוף של חייזר , והתושבים שם חושבים שזה בראד פיט (כנראה הוא השתמש ביכולת המחשבתית של הגרומגס לעוות את המציאות). בקיצור , הוא ברח בסוף , לא תפסו אותו , אבל הם הספיקו להציל איזה ילדה ואת אמא שלה.. ממש להוריד דמעות.. אני נותן 4 מתוך 10.. אהההההה איך שכחתי , הופעה בלתי נשכחת של מגי בתור פרוצה/רקדנית אקזוטית/חשפנית , לא ממש הבנתי , אבל זה כל כך התאים לה. הרעיון היה שהם היו צריכים סוסים להציל את קולין ולא היה להם כסף (כלומר בעולם הזה לא משתמשים בדולרים) , אז האיש שהציע להם סוסים אמר שאם מגי תעבוד בבר שלו ותשיר קצת שירים בלבוש מינימלי הם יקבלו מה שהם רוצים , , חחחחחחחח ומה שמצחיק זה שמגי כמעט חנקה אותו על ההצעה , וראו איזה פלא , שנייה אחרי זה היא לובשת ביריות , שמו לה פוש אפ (למרות שאני טוען שהוא מנותחת סיליקון) , נתנו לה מראה פרחי , והיא מתחילה לשיר להם שירים כאלה במין קול כזה ...טוב נו די עם התיאורים.. משחק גרוע של מגי וההופעה של הזמרת בארים ממש לא עשתה לה חסד... במחשבה שנייה.. אני נותן 2 מתוך 10 בגלל מגי. לגבי הפרק של השיבוטים אני נותן 10 מתוך 10. נכון שהיו שם הרבה פאשלות מבחינת המשחק אבל זה בסדר מותר להם. עולם שיש בו אנשים עשירים שבגלל הכסף שלהם מרשים לעצמם לשלם על שיבוטים , זה אומר שאם יורדת להם איזה רגל חס ושלום , או נעקרת להם איזו עין חס ושלום , אז לוקחים מהשיבוט שהוא לא ממש יודע מה נסגר איתו , הוא לא ממש מפותח אינטלקטואלית אז הוא לא ממש יפריע לו , לפני השיבוטים היו לוקחים איברים מאנשים עניים והם יצרו מין מחתרת כזאת. בקיצור הרופא הראשי זה אבא של קווין , וקווין הכפיל הוא איזה גאון (מין הסתם) , והוא נהיה עיוור אחרי איזו פאשלה שהוא עשה עם איזה קרן לייזר. בקיצור.. יש שם קטע מרגש שהשיבוט של קווין מקבל הרצאה מקולין על ערכי משפחה ובסוף הוא מחליט להציע את עצמו מרצון לתרום את העיניים שלו לקווין הכפיל של העולם הזה שאיבד את מאור עיניו בפיצוץ.... הוא הרגיש שזה אח שלו והוא רוצה להקריב את עצמו... איזו התרגשות , כמה דמעות ירדו , כמה ממחטות התבזבזו.. באמת מרגש... ובסוף העניין נסגר יפה שהרופא הראשי שהוא אבא של קווין.. החליט לעזור לעניים ולהפסיק ליצר שיבוטים לפי מה שהבנתי.. ומה שיצא יפה זה שקווין וקולין הם אחים ולאבא בסדרה היה רק בן אחד (הבן המדען).. אז עכשיו שהשיבוט גילה שיש לו אבא , אז הם עכשיו משפחה שלמה והכל הסתיים יפה.

לגבי הפרק של המערב

מה קרה לקרומג בסוף? אני לא סגורה אם הוא גלש או מת, הרי הוא לקח את הטיימר עד כמה שזכור לי ובסוף הם קיבלו אותו בחזרה. לגבי הפרק של השיבוטים, עוד פרק שג'רי מוכיח את כישרון המשחק שלו, אבל למי ששם
בחלק הכמעט אחרון בו שלושת הקווינים יושבים על הספסל נעשתה עבודת עריכה לא מוצלחת במיוחד, קווין העיוור נראה כמו ציור או בובת קרטון שלא זזה. מה שלי היה מוזר בפרק זה שאבא של קווין היה דמות שלילית בהתחלה, הוא עושה דברים בניגוד לרצון הבן שלו (גם אם מתוך כוונה טובה) ואפילו שברור לו שקווין שלנו הוא לא שיבוט הוא עדיין התכוון לקחת את העיניים שלו, זה כל כך לא הגיוני שבעקבות כמה מילים של קווין הוא ישנה את עמדתו מהקצה אל הקצה ("אבא שלך אהב את שניכם במידה שווה?" נו באמת).

בהמשך לפרק של המערב....

בנוגע לקרומג בסוף אין אפשרות לדעת , זה מסוג הפרקים שהיוצרים אהבו להשאיר אותנו עם סימני שאלה רבים ואולי לתת לנו לחשוב מה היה קורה. אני לא אגיד לך שאני מכיר את הסדרה עד סופה , ואולי יהיה מצב שיהיה מפגש מחודש עם אותו קרומג , הכל יתכן , אבל אני חושב שלא יהיה עוד מפגש. אני מניח שהקרומג עבר לאזור אחר לא לעולם אחר מכיוון שהשלט של הגלישה (טיימר) נשאר אצל הגולשים. אכן את צודקת לגבי העריכה בפרק של השיבוטים , אל תשכחי שאז לא היתה טכנולוגיה ברמה כמו היום ולכן צריך לאמר שמה שראינו זה היה שיא הטכנולוגיה של אותה תקופה לכן צריך להוריד את הכובע לפניהם על הניסיון. אל תשכחי שאת נמצאת בשנת 2007 ורואה פרק של שנות התשעים , אם היית רואה באותה תקופה זה היה בשביל משהו מפליא ומרשים. משחק מצוין של קווין אני מסכים במאה אחוז ולגבי האבא , הוא התחיל לא טוב אבל בסוף כיפר על הרע שהוא עשה בהתחלה , אפילו שהוא כביכול ניסה לעשות טוב , הוא היה כלי ביד היוצר של אנשים עשירים שיכלו להרשות לעצמם משהו שהוא חכם מצד אחד , אבל מזעזע מצד שני כי זה על חשבון אנשים חיים וכאן בעצם הבעיה , אבל בסוף הכל הסתדר. דרך אגב , לקווין כידוע שי כושר שכנוע גדול מאד , ולכן על פרק של 45 דקות שמתוכו קווין מקבל כמה דקות בשביל הרצאה לשכנע מישהו בכל דבר שלא יהיה , צריך לקבל את זה ולהמשיך הלאה וזה הכיף שבעניין. את נכנסת פה לעומק של העומק בנוגע לציטוט שרשמת בסוף , אבל לפי דעתי , אם נתעסק רק בשורה התחתונה , נצא מתוך הנחה שבעולם הזה לא היה לאבא בן כמו קולין , אז לפחות עשו לנו איזה קטע נחמד ויצרו את השיבוט שזה כאילו עוד קווין , אבל זה בעצם הבן שהיה חסר בשביל שיהיו שני אחים , אולי בעולם אחר שי את קולין אבל קווין לא נולד , בעולם אחד אולי יש בנות מאלורי ולא בנים ובעולם אחר יש בן ובת , ובעולם אחר....... את הבנת.. וזה מה שיפה.. זה פרק יפה ומרגש וגם לא פשוט לכן צריך קצת להתפשר מבחינת הניתוח.

S h a b i i

New member
roads taken

הפרק הכי הכי אהוב עלי! עוד מאז שהוא היה בערוץ הילדים והייתי יותר קטנה אני זוכרת אוות בברור! לדעתי זהו פרק מרגש ומדהיםם!! רק משו שלא הבנתי: זה כאילו באמת יהיה העתיד של קווין ומגי? או שזה מן עולם מדומה שהם היחלו לעצמם? אולי תכננו שבסוף זה יהיה העתדי של קווין ומגי אבל משו התפקשש בדרך (קווין עזב את הסדרה). אהבתי את כל הקטע שהם ביחד, זה די הזכיר לי את אפקט הפרפר, לא יודעת למה. בכל אופן, זה הפרק שהכי אהבתי :]

למעלה