יעל עוזבת את פוקס

• פותח הנושא rhilf
  • פורסם בתאריך

rhilf

New member
יעל עוזבת את פוקס

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/044/903.html היא עזרה בלמצוא את המחליפה שלה.

Deacon Frost

New member
האמת, אני שמח עבור יעלוש

שהיא עשתה את הצעד הזה. תחשבו כמה דברים טובים ייצאו לה מזה. 1. היא וגיא יוכלו להביא ילדים בלי לחשוב אם הם פוגעים ב"פוקס". 2. לדעתי עכשיו הקרייה של יעלוש תהיה הרבה יותר מוצלחת (לא שעד עכשיו הקריירה שלה הייתה כושלת). לדעתי עכשיו הרבה חברות פירסום יריבו עליה, וזה יעלה את המחיר של יעלוש באופן משמעותי. אולי גם עכשיו ייקחו אותה קצת באופן יותר רציני אם היא תעשה את הקמפיין של "פוקס" ויהיו הרבה יותר הזדמנויות לקבל תפקידים. מכאן אני יכול לאחל לה רק בהצלחה ולקוות שהיא הולכת לדרך חדשה ומוצלחת. איך אומרים, לכל התחלה גם יש סוף.

omri120

New member
חברות פירסום יריבו עליה???

את חושבת שזה הטופ שאליו כל אמן שואף להגיע אליו???? פרסומות???? פפפחחחחחחח הקריירה שלה החזיקה מעמד רק בזכות ה "סקס" שהיא שידרה. מעכשיו והלאה,זה נגמר. וכך גם הקריירה שלה. בהצלחה

Deacon Frost

New member
לא אמרתי שזאת צריכה להיות

השאיפה שלה, אלא שעכשיו תהיה לה דרישה הרבה יותר גבוה בהתחשב בעובדה שהיא השתתפה בקמפיין שנחשב לקמפיין הכי גדול של עולם האופנה הישראלי. ולגבי הטענה שלך שהקריירה שלה תסתיים, אני שומע את זה כבר 5 שנים ועובדה שהיא לא נעלמה לאף מקום אלא להפך. נ.ב, אני בן.

מורלוש

New member
מה אתה חשש את עצמך?<!

מה אתה מנסהה להגידד שהיא מה שהיא עכשיו רק בזכות הסקס? היית רוצהה...היא מושלמת וכל מילה מיותררתתת..והמעמד שהיא הגיעה אליוו זה רק בזכותת השלמות!!

omri120

New member
זהו. בר זוהר סיימה את הקריירה!

בעוד 5 שנים היא עם שני ילדים,עקרת בית...מקסימום מנחה עוד איזה תוכנית לייט נייט נידחת באיזה ערוץ 1...או משהו כזה. וזהו. דור הולך ודור בא. בהצלחה

Deacon Frost

New member
אתה צודק.

בעוד 5 שנים היא תהיה עם שני ילדים (אינשאללה), או ילד אחד לפחות. אבל עקרת בית היא לא תהיה, אל תדאג. הקריירה שלה תהיה בדיוק כמו שהיא עכשיו, ואולי אף יותר מוצלחת מהנוכחית.

מורלוש

New member
תגידד מה אתה עושה פההה???

לך מפההההההההה תפסיק כבר ללכלך.. אתה לא קולטטט שאתה לא רצויייי?עווףף מפהה כבר עוףף היא לא תיהיה עקרת בית ולאאא כלוםם..היאא תמישיך ת'קריירה כרגיל ותיהיה לה קפיצה ענקית.. רקק אם אתה מקנאאא..אזז תעשה את זה בשקטט בבקשה.. ועוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

עוד כתבה על העזיבה

אכזבה קשה שהיא עוזבת את פוקס יעל הפכה לסמל של פוקס ואחרי 4 עונות די קשה להיפרד ממנה, נקווה לראות אותה עכשיו בקמפיינים אחרים יעל נראתנ די בסדר עם הידיעה שהיא בעצמה בחרה את המחליפה. מצורפת כתבה מ-MSN

מורלוש

New member
חחח..טוב לא נורא..הם יצטערוו על זה

מליונים.. וחוצמזה יעליי צריכה לפתוח את עצמהה לקמפיינים טובים יותר...חחח :]

rhilf

New member
הכתבה מגיא פינס

פה תוכלו לראות את הכתבה בו יעל המתוקה שלנו על העזיבה ושהיא בעצם עזרה לבחור את אסתי.

למעלה