יעל, רציתי להגיש תודה

יעל, רציתי להגיש תודה../images/Emo13.gif

כשהפורום הזה היה עוד בחיתוליו שפכתי פה את הלב. את ענית לי בכמה הודעות ותמכת בי. זה היה חשוב לי מאוד באותה התקופה כי הרגשתי תחת מתקפה שלא היו לי הכלים לעמוד בה. ואז גם הודתי לך על התמיכה. אתמול הבנתי שוב כמה המילים שלך מאז עוד הולכות איתי למרות שעברו כבר חודשים רבים. כתבת לי אז לא לשפוט את עצמי לפי המקום אליו אני רוצה להגיע אלא על פי הדרך שעברתי, ורק אז באמת הצלחתי לתת לעצמי קרדיט על השינויים שעשיתי בחיים שלי ובעצמי. זה נתן לי אז כוחות להמשיך הלאה לשינויים הבאים, עזר לי לשים תחתית לדימוי העצמי שלי שאז היה כמו בור שחור. וזה עוזר לי גם כיום ברגעים של חולשה ופחד. אתמול מצאתי את עצמי מעבירה הלאה את המשפט החכם הזה שכתבת לי אז וכך משפיעה לטובה על אנשים אחרים סביבי. ומיד חשבתי שאני צריכה לבוא לכאן ולהגיד לך תודה. מאוד הייתי רוצה להיות פעילה בפורום הזה, לשאול ולענות, אך לצערי מאז שכתבתי את אותן ההודעות הצטרפו לניהול פורומים בתפוז אנשים שלא רוצים בטובתי ומחפשים להפריע לי בכל פורום שאני כותבת בו, ואני לא רוצה להביא את זה לכאן. זה מקום שנתפס בעיניי כנקי ותומך. אך למרות שאני מוצאת את העזרה באפיקים אחרים עדיין המילים שלך מהדהדות בראש שלי. השפעת על חיי בדרך עמוקה וחשובה. הודעה כל כך ארוכה, אבל רק רציתי להגיד...תודה!

ssyוM

New member
מאוד מרגש ../images/Emo13.gif

כתבת לבסוף
" הודעה כל כך ארוכה, אבל רק רציתי להגיד תודה " ואני לא יכולה להתעלם מהרושם שנוצר בי שרצית לומר כאן הרבה מעבר. בנוסף למסר שאת מעבירה באופן די ברור, ייתכן שבין השורות ישנה בקשה לעידוד, לחיזוק שנובע מתוך עוד רגע של חולשה ופחד ...( אחרי הכל מצאת את דרכך שוב לכאן ). אולי המפתח לכך נמצא ב-
"הצטרפו לניהול פורומים בתפוז אנשים שלא רוצים בטובתי ומחפשים להפריע לי בכל פורום שאני כותבת בו" אני חייבת לציין שהמשפט חרה לי מאוד
, לדעתי אם יש לך עילה עלייך לפנות להנהלת הפורומים
הכללים בנושא זה ברורים הן כלפיי גולשים והן כלפיי מנהלי פורמים אחרים בתפוז . אבל יכולות להיות עוד לא מעט פרשנויות למילה
"להפריע" האם דיעותיהם מפריעות לך ? האם מפריע לך שהם כותבים ( דגש על
"מחפשים" ) גם בפורומים בהם את כותבת? אם כן מדוע ? כפי שאני רואה את זה, לכך יכולות להיות לא מעט סיבות... אולי מדובר בדפוסים פנימיים שמתעוררים בך כשהם כותבים, כאלו שאת יודעת שאת עוד צריכה לעבוד עליהם... או שמה מדובר באיום כלשהו שאת מרגישה לנוכח הכתיבה שלהם ( בהחלט יכול לנבוע מדימוי וביטחון עצמי ירוד ) ואולי מדובר בשדים ישנים שהתעוררו בך,חשש מאנשים שאולי מכירים בחולשות שלך, בחסרונות שלך. אפשרות נוספת הינה החשש שהם ייפגעו בדימוי שיצרת לעצמך, הדימוי שעוטף אותך ככותבת וכמנהלת פורומים. בכל מיקרה כך או כך ... הייתי ממליצה לך להמשיך ולדבוק בדרכך, להמשיך הלאה אל השינויים הבאים להיצמד לאפיקים האחרים בחייך מהם את שואבת את העזרה, שמהם את מקבלת גם את הכוחות לשים את הדגשים על הדרך הנכונה בחייך.
מאחלת לך בהצלחה .

למעלה