יעל של צביקה, רשמתי לך הודעה אתמול

צוקה

New member
יעל של צביקה, רשמתי לך הודעה אתמול

בערב והיא נבלעה למטה, בכל אופן אשמח אם תשיבי לי: אשמח לקבל פרטים על מסיבת הרווקות שעשית או לא. אשמח לשמוע אם בסופו של דבר לקחת מרצה מארוס, ואם כן - איך היה? תודה רבה
צ´וקה

הי צוקה, חברות שלי ארגנו מרצה מארוס

היה לא מדהים. רוב הצחוקיה והשיגועים היו בגללינו, שצחקנו ונהנינו עם עצמינו. המכשירים מעניינים למדי. אולי זה תלוי במרצה (לשלי קראו רינת). נראה לי שזה גם תלוי בגיל - אצלינו כולם הם סביב גיל 30, אז כבר לא מתרגשים מהשטיקים האלה...

צוקה

New member
הסיבה לשאלתי היא שחברות שלי

הזמינו לי לשבוע הבא מרצה מארוס בשם ברוך. הם סגרו איתו בע"פ על יום חמישי 25.10.01 ועכשיו אני מתלבטת. העניין הוא שאין הרבה אופציות למסיבת רווקות, כי נראה לי שעניין ה"דיווה" כבר מיצה את עצמו ויהיה שם צפוף כמו תמיד ובמילא לא נוכל לרקוד, וגם מחיר הכניסה הוא 80 ש"ח וזה יותר מידי. האם להשאיר את המרצה בשביל הצחוקים? הבנות אצלי הן סביב הגילאים 24-29.

צוקה

New member
ביקור במועדון ה"דיווה" - שחברותי

ואני מיצינו אותו כבר מזמן. המקום נחמד, אבל ההופעה שלהם חוזרת על עצמה ומי שכבר ראה אותה עלול להשתעמם, וכמעט שאין שם מקום לרקוד. חוצמיזה, המקום נחמד ביותר ומתאים למסיבות רווקות.

הילית*

New member
הייתי לפני שנה במסיבת רווקות

בדיווה וממש לא אהבתי. עניין של טעם..

שמופית

New member
סליחה על הבורות אבל

איפה זה הדיווה הזה ? איזו אוכלוסיה ? גילאים ? מה בתפריט (ריקודים, שירים, אוכל...)

צוקה

New member
הדיווה זה מועדון של "דראג קווינס"

זה בעצם פאב שיש בו הופעת דראג ואח"כ יש גם מקום (קטן, יש לציין) לריקודים. בנוסף, יש גם ערבי צ´יפנדיילס שמיועדים למסיבות רווקות, אבל שמעתי על ההערבים הללו שהם סתם פארשים. באופן כללי, מקום נחמד אבל מעט המוני, תמיד צפוף ודחוק שם. ויש לציין שמחיר הכניסה הוא 70 ש"ח, שאותם משלמים בהתחלה ומזמינים אוכל בסכום הזה.

צוקה

New member
כן, זה בטוח ענין של טעם. מה שאני

יודעת זה שהחברות שלי הזמינו לי את ברוך מארוס ואני מאוד מקוה שיהיה נחמד!

הי צוקה, בדיוק הערב נפגשתי עם חברה

שהשתתפה כמובן במסיבת הרווקות שלי, והיא אמרה שהבחורה שהביאו מארוס היתה ממש לא משהו. היא אישית היתה מעדיפה חשפן במסיבה שלי - אבל זה עיניין של טעם. בכל אופן, הסכמנו שאם המרצה היה גבר, היה יותר משעשע. חוץ מזה, הנקודה היא כזו: האנשים מארוס מגיעים רק בשביל להציג את המוצרים שלהם ולמכור למכור למכור. אין ממש הרצאה מעניינת על נקודות מיוחדות בגוף או משהו כזה, שלמשל סקסולוג יכול להרצות עליהם. אז אם הם מגיעים רק בשביל למכור, וההסברים שאת מקבלת מהם את יכולה לקבל גם אם פשוט תכנסי לחנות ארוס, אז למה גובים 750 ש"ח על ההרצה - אשר אינה בכלל?? הרי אחרי זה עוד מוכרים לך אביזרים - אם יש כאלה שקונים, ומישם נעשה הרווח של המרצה. אז למה לשלם עוד 750 ש"ח על כלום? נקודה למחשבה...

למעלה