יעל תראי מה פורסם בפורום חד הוריות

Talila3

New member
יעל תראי מה פורסם בפורום חד הוריות

על הפרוייקט שלי: זה מריח כמו MLM . היזהרו לנפשיכםו רוצה לעזור ותראי איך אנשים מסיקים מסקנות, לפעמים כשרוצים לעשות טוב, ולעזור זה לא קל וגורר חשדנות.

טלי, ראיתי ועל זה אני יכולה לומר

שאחד הכללים הראשונים בשיווק, ובוודאי את מכירה אותו כמי שעוסקת בתחום - ברגע שהוצאת משהו לרשות הכלל, איך לך יכולת לדעת מה תהיה התגובה אליו ולשלוט בכך. זו גם הסיבה שקמפיין שיווקי מלווה תמיד בהרבה מאוד חששות כבדים של איך הוא יתקבל. את לא יכולה לשלוט בתגובה שקיבלת, למרות שראיתי שניסית להעמיד אותה על טעותה. אבל את יכולה לנסות דרכים אחרות לשווק את הפרויקט שלך. תהיי יצירתית ואני בטוחה שתמצאי דרכים נוספות ויעילות יותר.

רן בת

New member
הייתי חייבת גם להציץ

אז הצצתי לפורום החד הוריות. ו"החוכמה" שם ממש נשפכת לכל עבר. סליחה על ההכללה ועל יצר המציצנות שלי.

m i c h a l o

New member
צריך להבין....

לא ראיתי את הודעתך בפורום חד הוריות ראיתי אותה בפורום אחר. לא צריך לכעוס לא לבחור להיפגע צריך להבין.... האינטרנט,ובכללו שלל הפורומים של תפוז, מוצף הודעות שדומות בסגנונן להודעה שלך. בהודעות הללו אנשים שונים מנסים לשווק עסק שהם מנהלים או לוקחים חלק בו לעיתים קרובות מדובר בשיטות פחות לגיטימיות כמו זו שמוזכרת בתגובה להודעתך. הצרה באותן שיטות היא שבסופן אנשים רבים מוצאים עצמם רחוק מאד ממה שהובטח להם ובכיסם חור גדול. לעיתים...הודעה כמו שלך...מובנת לא נכון ונופלת קורבן להכללה שלא בצדק. מרגיז אבל קורה. דבר נוסף. יתכן שבפורום אמהות חד הוריות ההודעה עוררה תרעומת כי קבלתה, יש בה משום הודאה בחולשה וזה דבר שאיש אינו אוהב לעשות קבל עם. נסי לראות זאת מנקודת מבטן.... אני הייתי מציעה לחפש דרכים אחרות לשיווק. יש רבות כאלה. אם את נוהגת לשוטט בין הפורומים למה שלא תשני את חתימתך למשהו כמו.... טלי מנהלת פרויקט "קידום בעסקים" לאמהות חד הוריות מאושר ע"י משרד התעשיה והמסחר [email protected] זה רעיון...יש הרבה אמהות חד הוריות בכל הפורומים...כמוני למשל
זה רעיון....בטח יש לך עוד 100 משלך הרבה הצלחה !! מיכל

m i c h a l o

New member
אני אומרת.......

שאוזן קשובה וראש פתוח.....הן שתי תכונות מופלאות !! מופלאות בחיים בכלל. מופלאות בשיווק בפרט. זה יכול היות מעניין לשמוע איך את מנהלת את הפרויקט הזה , ובהקשר לפורום הספציפי...איך את יוצרת ומקדמת שינוי אצל הנשים שאת עובדת מולן... ספרי משהו.... מיכל

Talila3

New member
ניהול הפרוייקט

קיימים 3 מסלולים: 1.עבודה מהבית. 2.עבודה ולימודים מהבית- במקביל. 3.ליווי וייעוץ עיסקי ושיווקי להקמת עסק מהבית. עבודה מהבית- איוש משרות ומתן עבודה לאימהות חד הוריות. עבודה ולימודים מהבית- ללמוד את מקצועות השיווק, קידום מכירות, מחשבים, הקלדה בשיטה עיוורת, אופיס, ועבודה מהבית. ליווי וייעוץ עיסקי ושיווקי לאימהות שמעוניינות לקבל ייעוץ וליווי בהקמת עסק מהבית. אני מקבלת פניות מאמהות חד הוריות במסרים....

סליחה שאני מתערבת אבל אני מקוה

שאוכל לעזור במשהו. ייעוץ בשיווק זה המקצוע שלי קודם כל: קיים בינינו קונסנזוס שיש מספר בעיות בקרב קהל היעד לא משנה איפה הוא נפגש במסגרת הקבוצה, באינטרנט, או בבית קפה: א הרגשה שתופסים טרמפ ב. לא רציני ג מה יוצא לי בעצם (עוד הוצאות, הבטחות,MLM ) ד. זריעת מלח על הפצעים מהי השפה של הפורומים: חשיפה אישית - ספור אישי פניה לסוג של עצה או פניה לשיתוף התוצאה: יש להשתמש נכון בכלי האינטרנטי כדי להתמודד עם שלוש הבעיות. סוג הפניה: גילוי אישי. באמצעות הספור האישי שלך, איך הגעת למה שהגעת ולמה ב. פרטי למה משרד העבודה תומך בפרוייקט כזה ג. איזה נשים כבר נהנות מהשרות ד מה ניתן להרוויח ומה צריך לתרום (שקיפות שקיפות שקיפות) ה דוגמה לאיך מתנהל קורס או ליווי או משהו החתימה על המכתב: מה הייתן רוצות עוד כדי לברר האם התוכנית מתאימה לכן האם הייתן רוצות שאזמין נשים שכבר עברו את החוויה לקחת חלק באופן זמני אפילו בפורום שלכן ? הייתן רוצות לשוחח בטלפון ? הייתן רוצות שאשאר איתכן מעט, כדי לענות על שאלות ואז חיתמי את החתימה המשכנעת שהיא כולה בחסות משרד ממשלתי אני מקוה שעזרתי בהצלחה

למעלה