יעל

אודונים

New member
יעל

שלום לך הייתי חולה כמה ימים וכאן האתר מלא בעולם ומלואו האם הייתם אצל וינטרוב היום אם כן ספרי... אנחנו מחר אצל אנג'ל- ממש יום הדין ביי שחר

היי שחר והיי לכולם../images/Emo20.gif

שחר אני מקווה שאת מרגישה טוב יותר ומאחלת לכם הצלחה אצל אנג'ל מחר. דווחי לנו מה קורה. אנחנו היינו היום אצל ויינטרוב. הוא הוריד לנו את הסד למשך הבוקר עד החזרה מהקייטנה ואחרי זה להיות עם הסד עד למחרת בבוקר. עוד הוא אמר, שב- 1 בספטמבר, כשיילך לכיתה א', יוכל להיות ללא סד כל היום ורק בלילה להיות עם הסד. הוא אמר שיש לטל גם בעיה במפרק הירך שגם הוא אמר שתעבור לבד עד גיל 8-10 ולכן הרגל נוטה מעט פנימה אבל זה כולל את השוק, ונובע מהירך ולא מהקלאבפוט. וינטרוב הפנה אותנו למכון "עצבובים", מכון שנמצא ברמת אביב ג' ועושה התעמלות טיפולית בריאותי באופן פרטני וסמי-פרטני. טל צריך טיפול סמי-פרטני בקבוצה עם שני ילדים נוספים וכך יוכלו לתת לו את מלוא תשומת הלב. באחד על אחד קשה לטל לתפקד וגם בקבוצה גדולה עם הרבה ילדים הוא הולך לאיבוד... לכן אנחנו צריכים ללכת לטיפול בקבוצה מאוד קטנה. דיברתי עם המכון הזה בצהריים ואנחנו נהיה שם לקראת סוף השבוע לגבש תוכנית פעילות. זהו. מקווים לטוב ומחכים להתחיל בפעילות גופנית ממושטרת, לפי הגדרתו של ויטנרוב, דהיינו, "ממושטרת" מלשון משטרה... כלומר עם משמעת חזקה. מאחלת לך שחר מחר יום מוצלח. מחכים לשמוע דיווח.

אודונים

New member
רציתי לדעת באיזה הרגשה

את יצאת משם ואם שאלת את כל אשר על ליבך? ואם קיבלת תשובות שענו לך? איך תחושת הבטן?

שחר ואורנית../images/Emo141.gif

כן, יש הקלה מסוימת בנושא הסד. בנוגע לאיך הרגשתי שם? הפעם הרגשתי הרבה יותר טוב. שאלתי את וינטרוב את כל השאלות שהיו חשובות לי והוא הסביר שחלק מהנטיה הפנימית של הרגל היא בגלל מפרק הירך וזה משהו שעובר מעצמו עד גיל 8-10. מעבר לזה, הוא טען שהילד הולך נוקשה ובסחיבה לפעמים, משום שהוא הולך בלי סד כאילו יש לו סד. כלומר, הוא רגיל לסד והרגל מתרגלת ללכת בנוקשות בגלל זה. זו גם הסיבה שהוא הוריד לנו את הסד ליותר שעות ביום, ומספטמבר, שזה ממש נהדר כי זה אוטוטו, כל היום יהיה נטול-סד. טל מאוד שמח. זו הקלה גדולה בשבילו, גם מבחינת מוגבלות חברתית. נוח לו להיות כמו כולם ולהיראות כמו כולם. תחושת הבטן הפעם הייתה טובה יותר. ובאמת, צריך לתת לרגל את כל השנה עד להחלמה הסופית.

אודונים

New member
כמה טוב לשמוע

אני בטוחה שגם לטל יהיה עכשיו יותר טוב שאמא שלו יותר שקטה וטוב שחיכית עד לתור הזה ובכל זאת... שוה לעשות גיחה חד פעמית לרופא אחר (אולי בור) כדי שהשקט יהיה עד הסוף ושתדעי שעשית הכל ולא נחת עד שבדקת את כל האפשרויות המלצה שלי שחר

למעלה