הבעיה, שהבייביסיטר הזו עולה-תעלה לך בהרבה כספי מסים. זה הרי ההבדל בין "חינוך בבית" לבין "חינוך בבית הספר".אני קראתי ממש ברפרוף והמחשבה שעלתה בדעתי היא שהזמנתי בייביסיטר שתשגיח לנו על הילדים בזמן שאנחנו יוצאים לסרט, והיא באה ומרצה לנו את התפיסה החינוכית שלה ואיך היא מתכוונת לבצע את עבודתה החינוכית על הילדים שלנו.
מותק, רק תשגיחי שהם לא יידרסו ושלא יאכלו יותר מדי ממתקים, אנחנו רק יוצאים לסרט. אנחנו נחזור ונדאג להם מעבר לזה.
בניגוד לחלקים גדולים באוכלוסיה לי ממש לא אכפת מה קורה לכספי המיסים שלי.תעלה לך בהרבה כספי מסים
זה אחד השקרים הגדולים ביותר שהסתדרות המורים הצליחה במשך שנים לטפטף לנו את זה לתודעה.מורים ומורות שייכים לשכבות היותר חלשות של האוכלוסיה מבחינה כלכלית.....
ברור לך, שכספך הוא רק מטונימיה לכספי כולנו. זה שלך לא אכפת אינו הנחליאלי המבשר את בוא הסתיו, וכן הגישות בעלות הגוון הליברטריאני שאתה מציג, לא היו מתעוררות, ללא תיווך תרבותי שנגע בקשיים רבים של חברות לפני 300 או יותר שנים.בניגוד לחלקים גדולים באוכלוסיה לי ממש לא אכפת מה קורה לכספי המיסים שלי.
תשפכו את הכסף איפה ואיך שאתם רוצים.
חוץ מזה זה טוב לממן מערכת חינוך גדולה. מורים ומורות שייכים לשכבות היותר חלשות של האוכלוסיה מבחינה כלכלית, וטוב שמספקים להם פרנסה, כך שהילדים שלהם (אותם הם בלי ספק מחשיבים מעל הכל, כי הם נורמלים) לא יסבלו מרעב.
מכונית וסמרטפון זה מעמד בינוני? בישראל אפילו מקבלי קצבת הבטחת הכנסה יכולים להחזיק רכב.אנשים שעברו את חמש או שש השנים הראשונות מתחילים להרוויח סכומים ראויים למעמד הבינוני. יש להם מכוניות [ לכולם!, לפחות אצלי בעבודה], הניידים הכי חדשניים, חופשות בחו"ל וכו'
מה 'ני יגיד לך..מכונית וסמרטפון זה מעמד בינוני? בישראל אפילו מקבלי קצבת הבטחת הכנסה יכולים להחזיק רכב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.