יעקוב, פגעת בי נורא! פשוט אין לי מילים מעבר

יעקוב, פגעת בי נורא! פשוט אין לי מילים מעבר

לזה, באמת ובכנות. דווקא אני?! הלואי שתוכל להבין שדבריי אמיתיים, מהלב ורחוקים מלהיות ציניים. פשוט נפגעתי. חבל.

lion 7

New member
עוד החלטה שגויה בשם ה` ובלי

ראיה של האחים בפורום , מה באמתחת של כבוד מנהל הפורום היחודי שרואה שהאמת רק אצלו , האמת המוחלטת ,אמת אבסליוטית , כמה הכחול שינה אותך אדוני המנהל , כמה חבל שאתה פוגע בחברים שהתכתבנו איתם שנים , כמה חבל שאתה עם ראיה פנטית אנטי נוצרית חבל חבל חבל

חבל שאתה מאשים סתם

אני לא בעל ראיה אנטי נוצרית, חבל שאתה רואה את זה כך. האמת האבסולוטית נמצאת בישוע המשיח ובדבר ה' ובבשורה.

lion 7

New member
אחי היקר צא מהמעגל

אין אף אחד מושלם כבודו עשה הרבה טעיות תודה בזה , מישהו ניגש לאושרת בכדי לחזור לפורום? ניגשת כאות הזדהות איתנו אנחנו מייסדי הפורום ואמרת : אני לא יסדתי את הפורום ומנהל אותו כי לא היו קופצים ולא רצוני לשנות שום דבר אם הלבוש שלי נטעה אחרים בבואי לכנסיה אז אני אסיר אותו בכדי שגם הם יקבלו את מה שקיבלתי חינם אוי לנו אם נהיה מכשול בפני הילדים הקטנים אלה באמונה, היה כדאי לי לשים אבן ולהטביע את עצמי בתחתית הים אצל אלוהים אין משוא פנים לכן חובה לקבל את האחר , בשם ישוע המשיח אנחנו סובלים מהניהול הקשה שלך זה לא רק אני, בשם ישוע המשיח אח יקר , אתה בעמדת רב כוחית, תחזיר לפורום הזה את צביונו, כולם מרגישים כאן זרים אני לא רוצה להתחרט שקיבלתי אותך בבית שלנו ואתה מגרש אותנו מכאן בשם ישוע המשיח, השם הוא פורום נצרות משיחית כם הרבה רגשות עמוקות תחשוב תתפלל לזה אם רצונך בלהפיץ את אמונתך אנו נעזור לך בפתיחת פורום מה דעתך? יש לך בלוג וקומונה,, למה לא שם? באהבת ישוע המשיח ובשם הכנסיה האחת והיחידה אנו מתחננים שתחזיר את המצב לקדמותו

לא הייתה לי כל כוונה לפגוע בך

ואני מצטער על כך. אני מקווה שתקבלי את סליחתי.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאור יקירתי.. צר לי שנפגעת אוהבת אותך

ואני מקווה שכעת..לאחר שיעקב אחינו התנצל תהיה בך סליחה..ואשוב לקבל את החיבוקים שלך שמחממים את הלב

למעלה