יעקוב קרויצפלד - שאלה על המחלה

חמודה01

New member
יעקוב קרויצפלד - שאלה על המחלה

שלום, אני נמצאת בקשר עם בחור שאמא שלו נפטרה מהמחלה הנ"ל. אני יודעת שמדובר במחלה גנטית. השאלה שלי - מה הסיכוי שגם הוא יחלה בה הוא צאצאיו? תודה

אירילה

New member
../images/Emo140.gif שלום לך החמודה המודאגת

כל המחקרים שנעשו עד היום הזה בנושא תורשתיות מחלת האלצהיימר ,התבססו על הנחות והשערות ,מסקנות הפוסקות שמחלת האלצהיימר היא תורשתית אינן בנמצא ,כאמור הכל מתבסס על הנחות והשערות וסבירות ,את הגן הגנטי של מחלת האלצהיימר טרם הצליחו לפרוץ , ולכן עדיין לא נמצאה התרופה הגואלת כנגד המחלה , התרופות שהחולים היום משתמשים בהן ,נועדו לעיכוב בהתקדמות המחלה אבל בהחלט לא למניעה ,המדע עוסק בזה כל הזמן והמחלה עדיין נחשבת כאחת המחלות "המסתוריות" ,דרך אגב קביעה מוחלטת שהחולה היה חולה באמת באלצהיימר יכולה להינתן רק לאחר ניתוח המח שלאחר המוות. שיהיה לך רק טוב ומזל טוב עם עתידך פורים שמח לכם

אנימו

New member
לחמודה שלום. בבי"ח איכילוב בת"א

במחלקה הניורולוגית נערכים מחקרים בנדון. כדאי לך לשוחח עם רופא ניורולוג. בסה"כ אין מה לעשות אם אכן המחלה תורשתית וקשה לצפות במי תפגע אם בכלל. ואם יש מחלות סרטניות שנחשבות גם הן כמחלות עוברות בתורשה לבנות ולבנים (תלוי בסוג ובמיקום), האם ניתן להתחשב בכך בכל היכרות עם מישהו? זו באמת עלולה להוות בעיה אבל נראה לי שאין זה ריאלי. כדאי ללמוד את החומר מראש ולראות מה רמות הסיכון. שיהיה בהצלחה.

פנטזי1

New member
לא ברור לי מה הקשר בין אלצהיימר

למחלת קרויצפלד יעקוב אבל תנסי לחפש בגוגל על המחלה הזאת תוכלי למצוא הסברים ואפילו לשאול בפורומים הרפואיים תנסי אולי בפורום נוירולוגיה שלynet

אנימו

New member
הקשר הוא ששתיהן גורמות לדימנסיה

. יש עוד גורמים לדימנסיה וסדר המרכזים הנפגעים במוח שונה ממחלה למחלה. בסופו של דבר לרוע המזל כולן מגיעות לאותה נקודת סיום ומצב.

למעלה