יער הגשם החשיך..

טאKילה

New member
יער הגשם החשיך..../images/Emo25.gif../images/Emo48.gif

יער הגשם החשיך שמי עננה ומטר זלעפות רוח נושבת קרירה ועלי שלכת זהובים במעוף ואני מולך ללא כסות רק עלה תאנה לערוותי המבוישת ראשי רטוב רעדתי מקור הצמד את גופי אליך להרגיש את חום גופך תבעיר את כבשן תשוקתי לחוש את הזרימה והרטט אגנח לך בצלילים גבוהים מעורסלת בך ואתה אחוז חבק אותי בחוזקה אני רוצה לרחף כמו הרוח הפראית להתנגן לך בשמי הסערה ידיך רכות ענוגות בחיקי טובה נגיעתך ליטוף מרגיע שפתיי נצמדות לשפתייך וליבי כבול באזיקי ליבך ארקד לך במחול שכרון חושים התקלוט אוזנך את שתיקתי? בסבך עצי היער תרווה צימאוני קחני לתשוקתך נתעלס באהבה..

mr_lonely

New member
בסבך עצי היער נעמוד

בסבך עצי היער נעמוד בעיצומו של מטר סוחף ולא נדע רוח קרירה ולא נדע חשכת הליל רק חום גופנו תשוקתנו הבוערת לשונך משתלחת בשפתיי שדייך מתחממות בחזי וירכייך צמודות אל גופי בסבך עצי היער נרווה צמאוננו נרגיע תשוקותינו רק אני ואת עד כלות...

טאKילה

New member
שרדונה..../images/Emo48.gif

שרדונה או מבעבע מטריף חושים.. נרות גידמים,, צבעים צבעים, תקועים,, בשברי בקבוקים, עשן סיגריות,, עגולים אפורורים, חבוקי ממסטל,, המבט בערגה להתעטף אל,, תוך הלילה בתשוקה, שם לצד האגם,, בין סבך הצמחיה.. לרחף אל המקום שכל כך אהבנו שם שנינו נגשים את הפנטזיה שלנו, בתאווה אלוהית אזליף על גופך שרדונה..ותשוקה,, תראה לי,,ואראה לך..

mr_lonely

New member
עדות אילמת...

בקבוק יין משובח מרוקן, שברי בקבוקים עם שארי נרות, בדלי סיגריות וחזיה נטושה מפוזרים בסבך הצמחייה. עדות אילמת למה שהתרחש בערב קודם.....

איש הגשם שלך . . . ../images/Emo98.gif../images/Emo48.gif

חשוף לגשם העד ביער של עד, רק חגורת עור של תנין מכסה ערוותי, אותך מחפש בתוך ג'ונגל עצים חסונים, עטופים בסבך צמחי פרא מוזרים . . ., מדלג בין ענפיי העצים, כלוליין התלוי על חבל בין שמים וארץ, ואת אסורה, כבולה בגבעולי שיח טורף אשר לו שיני מחט וארס שורף כובל הוא אותך, סוגר על גופך,אותך אליו כטרף רך, לבלוע רוצה . . ., אני לך ממהר ובא, כל דקה כל שניה לך עוברת כשנה . . . , זעקה אילמת לך אהובה, נשמעת אצלי בנבכי הנשמה, הנה בא אליך אני, חותך לך גבעוליי אסורייך, מחבק אותך צמוד אל גופי נושק לשפתייך, מזרים לך את החום האצור בליבי, שמור לך הוא כגחלת בנפשי, איתך ארקוד כשיכור לא מיין אף לא שיכר, שיכור אהבה לך . . . את הפרח ביער הגשם העד . . ., את גחלילית האור, להצית תשוקתי, עם רדת חושך בליל סערה . . . לוקח אני אותך על כפיים, אל מסתור, בית עץ , לך בניתי בין ענפי עץ חסון ביער העד ... שם לך אתנה אהבה, ערגתך בך אבער אהיה לך האון ואת לי הרמון ... נתעלסה יחדיו על חלוף הסער . . .

טאKילה

New member
בושם הטבע הפראי..../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

שנינו חשופים בין עצי יער הגשם עטופים באוויר בושם הטבע הפראי פסענו בגשם השמים אפרוריים ענפים רשרשו בתנועות קלילות שענו לרוחות הנושבות מההרים ראיתי את גופך הענוג מצל עליי נגעתי בידך הרגשתי רוך אהבה נגעתי בפיך רציתי שתשיר לי הצמדתי שפתיי לשפתייך ונשקתי בכפות ידיי ליטפתי את תלמך על חזך בשכבות שכיסו את ליבך כתבתי בכרית האצבע אותיות שמי אתה שתקת והתבוננת בתבערה שבעיניי חשתי בזרם חום ליבך האצור שים עלי כף ידך חבק אותי אליך אני נושמת את ניחוח עורך באפי עטוף את גופי כמו פרח בר תגן עלי מסערת תשוקתי המורדת ארקוד איתך עד אבדון חושים אהיה קלה שבכלות בתאווה אלוהה נתערטל בשר בבשר במסתור סבך הצמחייה נתעלס בתשוקה השקני לשוכרה ביין אהבתך..

פרא אהבה

אני, דם חם זורם בעורקיי, גשם וקפור לא יכבו את אהבתי לך, עידן הקרח קרב ובא, גופי זועק אלייך בתאווה, כל נגיעת כף ידך הרכה, מעלה בי את חום האהבה נגיעת שפתייך בשפתיי הלהיטו בי בערת תאווה, בו ברגע אותך השכבתי בסבך צמחיה עבותה, את עבותייך עלי תאנה קרעתי מעלייך באצבע זקורה, אל גבעול תשוקתך היא לה נוגעת ברוגע, מרטיטה לך את גופך . . ., אצבע תאווה, גופי לך כר דשא רענן, בו את לוטפת כל צמח בר עליי בתשוקה של חיה פצועה, ציפורנייך נעצת בי לעומקה, אני בשאגה לך חודר, בעת את על אגני, מזדקרת לך כאלה אגדית, כפות ידי כל אחת ישבן עגלגל לך ממלאה, בסחיטה קצובה, לקול גניחתך הנוגה, נשתגל בסבך צמחיה עבותה . . ., נמיס, ונלהיט את לב עידן הקרח הבא . . . בתאווה |ייןואהבה |

טאKילה

New member
פרא אהבה שלי..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

באת בטרוף פרא אהבה שלי בפנייך רקמת חיוך עינייך היוקדות בוהקות מבטך מואר סוגר בערגה על ארמון גופי האוורירי פתח את ידייך כשושן לטף אותי לטף ברוך תבעיר בי אש שלהבת נשק לי ממתק שפתייך במחול לשונות צייר עיגולים ארקד לך ברטט חום בשרי כגחלים מפזזות אסגוד לך באהבה יקירי אהיה לך נמרה כנועה השקני ממעיין אהבתך אטביע ציפורני בגבך כחותם למזכרת מפרי עץ הדעת המתוק ביער אדיר של תאווה קולות ציוץ ציפורים רוח נושבת ומנגינה עלי זהב כלים באוויר אתה ואני מעורסלים לבודים בדונג החיים על כר עשבי גן עדן אהבה.
.

אהבה פראית . . . ../images/Emo25.gif../images/Emo117.gif

לך נמרה, בגן העדן ... של אותיות ... רוקדת איתך במחול רוחות ... כל אות היא נשיקת שרף אפזר לגופך א ... עד... ת, אהבה פראית לא תחסוך במילים הפרא לו עט ודימיון עשיר ... משתוקק לענגך, עד כלות המילים ... אש אדומה להבעיר לך תשוקה ... לשונות חרוזים מפי, לך משתרבבים, כגחלים לוהטות, נשלחים אל עורך לעשות, לרכך את עורך, בא אני אליך בלשוני ושיניי, את עורך כמשי רך ובוהק לשוני במשיכות ארוכות לגופך, שיניי בך ברכות אתן בבשרך . . . , את פרי גן עדן ... לי פרי אסור, סגור ביהלום ... עץ הדעת לי את, לקטוף את פרייך אזחל על גופך, כנחש תאווה . . . לערגך, צמרמורת ורעד לעת האורגזמה, אכיש בליבך את ואני כאן בעדן של גן אני ואת בעשבי שפטי אהבה נתכרבל גוף אל גוף ונמריא ברוח האל כאן בגן עדן . . . של אהבה שכינתנו הומה בהרמוניה שלמה בגן עדן אהבה . . .

מלאך39

New member
עלה התאנה.........

רק רציתי לדעת כיצד הגיע עלה התאנה..... כיצד הוא ידע לפשוט את אצבעותיו בדיוק שם? ועוד משהו.......... את יודעת שהשתיקה שלך ...........מזל שלב אין אזנים טאקוש הייתי והשארתי טביעת אצבעות והנה טביעת השפתיים

טאKילה

New member
השארת חותם מלאך..../images/Emo25.gif

מחוייכת..
אל תשאל וזהו חחחה שותקת..

טאקילה את מטריפה אותי

אני נבלע בעונג לתוך המילים,את חושנית להפליא, הלוואי שתסכימי לקחת לך אותי באהבה שכזו. הממממממ....

למעלה