כמי שטייל שם בשבת האחרונה - קודם הכל, האיזור עצמו יפהפה , הנוף נפלא. היער עצמו - נו... איך לומר .. לא היה אטרקציה גדולה מדי. לא מצאנו שם סינגלים מעניינים או אטרקציות כלשהן וסה"כ עברנו דרכו בדרכנו הלאה לכיוון מערת סמך. לא הייתי ממליץ לבזבז עליו זמן רב שכן האטרקציות האחרות באיזור הן רבות. מצורפת תמונה של אחת האטרקציות היותר גדולות באיזור - תל לכיש המפואר. בברכת עלה ורכב דן פורת
כאילו... אם מאות ואלפי שנים של רוחות וגשמים ומגפיהם של קלגסי צבאות אשור ושאר הקולוניות שהסתובבו פה לא הצליחו לשחוק את האבנים האלו, נראה לך שכמה צמיגי גומי עייפים ומשופשפים מדגדגים להן משהו? אבל אולי אני טועה. מה דעתך?
בגדול לא נראה לי שנסחפתי כי לי לפחות זה נראה קצת צורם. זה בכל זאת אתר ולא מסלול רכיבה, אי אפשר להפוך כל מקום למסלול רכיבה גם אם זה קורץ ומחייב. אני לא נוזף באף אחד או משהו כזה רק אומר שלהבנתי זה מיותר וכן פוגע בסביבה.
בבקשה ביבי: היער נקרא על שמה של מעברת שחריה , שהוקמה בשנת 1956 מעט ממערב ליער. חלק מהיער ניטע על ידי אותם תושבי המעברה ביוזמת קק"ל. קהילת יהודי לוס-אנג'לס שתרמה חלק נכבד מנטיעת היער זכתה לכך ששמה יונצח בחלקו הצפוני של היער (אנג'לס - מלאכים) ועכשיו לעניניו: קק"ל סימנה שתי דרכים לאופניים שמתחילים בחניון הראשי ליד בית היערן דרך אחת קלה (סימון ירוק) ואורכה 5.5 ק"מ דרך שנייה קצת יותר קשה (סימון כתום) מקיפה את היער כולו אורך של 10 ק"מ כמו כן יש שני קטעים מאתגרים מסומנים באדום שיוצאים מאמצע השביל השני . זו פעם שנייה השבוע שגרמת לי לגשת לספרות..... אתה תשלם על זה באיזה עלייה רצינית.... אייל