יפה או לא יפה? לשיפוטכם

ghatto

New member
../images/Emo12.gif חכמה???

אני עדיין זוכר כמה צחקתי לפני מספר שנים כשקראתי כתבה שכתבה כתבת ששהתה יום שלם במחיצת פנינה רוזנבלום בידיעות אחרנות למוסף "ימים".

שחצן!!!

מטימטום לא עושים כל כך הרבה כסף כמה לך יש בבנק ????? הא ??? אתה והכתבת שלך..... בטח עשית את המבחן של המדינה ועכשיו אתה חושב שאתה גאון

PinkWin

New member
מעניין עם כמה היא שכבה כדי להגיע

לאן שהיא הגיעה. היא בן האנשים הכי חסרי שכל במדינה. פשוט תשמע אותה מדברת ותראה כמה שטויות היא פולטת.

דוVשה

New member
אח... הקנאה הקנאה...

היא יכולה להיות בעלת חוש עסקים מפותח ביותר אבל נעל בדברים אחרים. נכון, זה קצת קשה להבנה איך מישהי שנשמעת טיפשה לחלוטין, בראיונות שהיא נותנת או בתוכניות טלויזיה או בכתבות או בכלל, מצליחה כ"כ בעסקים אבל Guess What!? The Impossible occuers each day. לא כל אישה צריכה לשכב עם גבר [או לפי מילותייך, עם הרבה גברים] בכדי להגיע לאן שהיא רוצה להגיע. ברוך השם לפנינה [ולכל אישה For that matter] יש מספיק חלקים אחרים בגוף שהם ברי שימוש להתקדמות והצלחה. העובדות מדברות בשטח. דברים שרואים מכאן לא רואים משם.

לפי דעתי

זה שהיא מצליחה כ"כ בעסקים אין לו ולו קשר קלוש לעובדת היותה "לא טיפשה". וזאת מדוע? כי היא לא עושה הכל בעצמה. את חושבת שהיא היחידה בראש הפירמידה? לא. יש לה רואי חשבון, יועצים, עורכי דין, תדמיתנים... כדי להצליח בעסקים לא בהכרח צריך חכמה. צריך רק לדעת לתפוס הזדמנויות ולקשור קשרים (והרבה כאלו היא קשרה.....)...

דוVשה

New member
יכול להיות, לא מכירה אותה ולא יודעת

אילו קשרים קשרה ואלו לאו. תגובתי הופנתה למילים שנכתבו מעליי. חרה לי לראות שאוטומטית מניחים שהיא הייתה צריכה לשכב עם מישהו בשביל להגיע לאיזושהי עמדת כוח. ואכן, היא לא עושה הכל בעצמה, לא מכירה מישהו שעושה הכל בעצמו. אך לתפוס הזדמנויות, לדעת להכיר בהן כשהן מגיעות, לדעת לקשור קשרים נכונים ופרודוקטיביים, לדעת לבחור את האנשים הנכונים, לדעת להגיע לנקודת התחלה שממנה אפשר בכלל להתקדם לאנשהו דורש תכנון, דורש מחשבה, דורש איזושהי רמת תחכום ויוזמה ו Spunk. היא הגיעה לאנשהו בזכות משהו. לא הביאו לה את הכל על מגש של כסף.

ghatto

New member
חבל שהיא לא הצליחה להבחר לכנסת

אז היינו יכולים להנות ממנה ולהעלות חיוך על הפנים כל יום.

Vdrums

New member
כן, אז לארץ נהדרת היה עוד חומר

לכמה מערכונים טובים.

מממ... את כנראה לא ממש מעודכנת,

אבל אף אחד לא מניח שהיא "נאלצה לשכב כדי". זה דבר ידוע, שחור על לבן.

duduamar

New member
זה עובדות?? כי גם אני לא שמעתי...

עם מי למשל היא שכבה?

לא זוכרת איפה פירסמו את זה,

אבל גם לי זכורה איזושהי 'עובדה' על היות פנינת 'זונת צמרת' בצעירותה...

duduamar

New member
אני עדיין סקפטי האמת....

קשה לי להאמין שזה נכון, וגם אם כן - איך זה נודע? קשה לי להאמין שזה משהו שהיא תחשוף ביוזמתה... יש פורום פנינה רוזנבלום, שנלך לשאול??

עם איך שהפרדס פרח לאחרונה

אני מאמינה שיש פורום שכזה.... איך זה נודע? כמו שהרבה דברים אחרים ולא ממש 'טהורים' נחשפים...

PinkWin

New member
למה לדעתך אני מקנאה בה?

האמת שאני יכולה להישבע בכל היקר לי שלדעתי אין לי בכלל במה לקנא בה. זו דעתי וזכותי לחשוב כך. לדעתי היא מתראיינת בצורה טיפשית לחלוטין והיא יוצאת(שוב לדעתי) טיפשה.

למעלה