יפה או לא יפה? לשיפוטכם

ghatto

New member
טוב אז משהו אחר - "יפה"

איך הגעת למסקנה שהיא יפה - ניא נראית כאילו היא מתאפרת עם צבעי גואש.היא מסתירה את עצמה.אם כבר אז ה-X שלה היה שם היפיוף.

אורזמן

New member
לא סובל אותה

גל אדום

New member
עם יופי לא הולכים למכולת

ועם כל היופי והזוהר, ועם כל הכבוד, כפי שראינו עד כה הבחירות שלה לגבי גברים בחייה לא היו מוצלחים מי יודע מה. נקוה שהפעם זה יחזיק מעמד קצת יותר ממספר חד ספרתי של שנים. המסקנה היא שגם ליפה בנשים יש בעיה למצוא גבר. אישית היא לא הטעם שלי, אבל אני מאוד מעריך את הדרך הארוכה שעשתה והצלחתה. זה לא בא ברגל.

melodynoa

New member
טיפשות או לא?

לדעתי לפרסם צבע לשיער עם פיאות - זה הדבר הכי דפוק שיש. אין ספק שהיא סמל לנשיות אין ספק שהיא סמל להצלחה אין ספק שיש לה גוף פצצה (בכלל, ובעיקר לגילה) אך היא עושה טעות שהיא מפרסמת בעצמה את המוצרים שלה, מכיוון ש: היא רק הוכחה שאיפור לא יכול לכסות על כיעור אמיתי. גם לא הרבה איפור, גם לא טונות של איפור, או אולי, האיפור שלה ספציפית. אני לא חושבת שזה ברור שהיא שכבה עם כל העולם, וזה גם לא משנה (גם זה חוש עיסקי, לא? גם צריך לדעת עם מי לשכב... וצריך להגיע אליו), אין לנו הוכחה שהיא בכלל שכבה עם מישהו... אפילו ילדים אין לה (נכון???) מה שבטוח, אני לא קונה את חיוך הברבי התמידי שלה, אבל אתם יודעים מה? בסה"כ שאלתי אם היא יפה או לא, התור אחת שמנסה לייצג יופי, לא מעניין אותי בכלל עד כמה היא מצליחה בחיים, עם מי היא שכבה או לא, כמה כסף יש לה או כמה פעמים היא התחתנה. מה שניסיתי לבדוק זה, כמה מכם באמת חושב שאשה זו שמנסה לשווק את עצמה כסמל יופי, באמת יפה. בתמונה: טאפט לשולחן העבודה מתוך האתר (החמוד נורא!) שלה לכל המעוניין.

גל אדום

New member
"לא נוסה על בעלי חיים" ../images/Emo8.gif

זה מה שכתוב על המוצרים שלה. בדיחה כזאת ישנה. בעלי חיים, חיים בעלה לשעבר.

למעלה