יפה לי קרחת

24 ברבלה

New member
יפה לי קרחת ../images/Emo8.gif

חברה אני שמחה להודיע שאני אוהבת את הקרחת שלי! אפילו הבחור שעשה לי את הגלח אמר שאני דומה לשחקנית מהקיץ של אביה ואני זוכרת שזה היה נורא יפה לה דווקא מהפיאה התאכזבתי וכואב לי הלב על כל הכסף שהוצאנו עליה אבל אני מאמינה שבאיזשהו שלב אני אשתמש בה... מקווה לפחות. בנתיים קניתי מלא מטפחות ובנדנות וזה נראה מגניב, קיבלתי כבר הרבה מחמאות... קצת מוזר בהתחשב בנסיבות אבל ממש הופתעתי לטובה! אז אנשים שיהיה לכם אחלה סופ"ש מקווה שכולכלם מרגישים טוב ושוב תודה שאתם כאן
ברבלה

תתחדשי ../images/Emo70.gif

בטח יקח לך עוד זמן להתרגל, ובטח לפעמים בבוקר מול הראי את תתגעגעי לשיער (וגם אחרי שהוא יצמח..), אבל כשכל המנחמים הקירחים ייגשו ויגידו - תראי, גם אני קירח!, תזכרי ששלך יצמח בחזרה, ויותר יפה ובריא ממה שהיה קודם
שיהיה לך סופשבוע נפלא

t w i x i t

New member
יא איזה כיף לשמוע !

גם אני התחלתי לקנות הרבה סרטים לאחרונה, וזה לא כזה נורא כמו שחשבתי. :) ד"א רציתי לשאול, כשהשיער נשר לכם, אז באיזשהו שלב זה הפסיק ונשאר קצת שיער או שזה נשר לגמרי ? אני אחרי טיפול 5, ועדיין עם שיער. שמתי לב שככל שהטיפולים מתקדמים כך הנשירה פוחתת. אני מקווה שעד סוף הטיפולים הוא לא ינשור לגמרי.

24 ברבלה

New member
כנראה ש...

את מקבלת סוג שונה של כימטורפיה משלי כי אצלי הוא נשר בכמויות ומהר (אחרי הטיפול השני!) זה התחיל בשני, ובחמישי של אותו שבוע כבר התחילו לי קרחות, מזל שזה קרה שכבר הייתי במספרת פיאות כי הוא פשוט הוריד את הנטל הזה ממני, הרגשתי כאילו השיער כבר לא שייך לי יותר סתם גוש כזה שתלוי לי על הראש ומת ללכת. לפי המיילים האחרים שלך אני מבינה שהשיער שלך הוא נושא רגיש לכן אני שמחה בשבילך שזה המקרה אבל אני יגיד לך את האמת הופתעתי מאוד לטובה ואני אפילו בסוג של הקלה, זה נורא נוח ואוורירי ואני עדין לא נראית כמו חולה אמיתית כי יש עוד זיפים קטנים על הראש והריסים והגבות עדין במקום טפו טפו טפו אז כרגע אני נהנת מהמחמאות ועושה תסרוקות עם מטפחות ומגניב לי :) אז מאוד מקווה שזה לא יהיה המקרה שלך ואם כן... לכי תדעי אולי תופתעי לטובה כמוני בהצלחה חמודה
ברבלה

דגנילי

New member
זה משתנה..

תלוי בהרכב הטיפול.. אצלי בפעם הראשונה שחליתי היתה נשירה חזקה אבל לא כל השיער נשר (14 טיפולים).. קניתי פיאה וחבשתי אותה פעמים ספורות, הצלחתי להסתדר גם בלעדיה.. לעומת זאת בפעם השניה שחליתי השיער נשר כולו בטיפול השני.. אני מזמינה אותך לפנות אלי במסר הפרטי אם יש לך עוד שאלות, אני אשמח.

elylan

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif

אני ממש שמחה בשבילך!
תתחדשי

דגנילי

New member
אני לא הייתי משו...

הקרחת היתה מאוד יפה, גיליתי שיש לי גולגולת עגלגלה ממש נחמדת... אבל הפנים שלי היו נפוחים מהקורטיזונים והיו יותר גדולים מהקרחת.. לא ניראתי משו.

למעלה