יפה, מר / גב´ פוזה אבל את / ה מי ..

insight

New member
יפה, מר / גב´ פוזה אבל את / ה מי ..

עושה חצי עבודה ... ממתינים כולנו בקוצר רוח לתשובתך המלאה ... פ"ש הענינים לא תמיד נראים כפי שהם מתרחשים .. שלך לעולמים INSIGHT

pilovich shahaf

New member
אבסלוטלי..אני על הקו עם מרוין ניפ../images/Emo128.gif

תאריך ההודעה: 26/01/02 שעת ההודעה: 14:46 מאת: pilovich shahaf נושא: על מנת שנבין מה- יש לדעת מה... המשותף לשני הנכסים, הפרוייקטים הציבוריים של תושבי אילת בפרט ומדינת ישראל בכלל...העובדות/המשותף בין "מרכז האומנויות וחוף הדקל"..:- 1. שני הנכסים האלה נימצאים ושייכים לרשות הנמלים/נמל אילת, שמשלם מיסים למקרקעי ישראל.... 2. שני הנכסים האלה, הועברו/הוכחרו לעירית אילת בראשות של מר "רפי הוכמן" ראש העיר לשעבר בין השנים 1985 - 1993, להפעלתם לטובת רווחת תושבי אילת בפרט ואזרחי מדינת ישראל בכלל.... 3. שני הנכסים האלה קיבלו את כל הכספים הדרושים להקמתם, כל אחד בניפרד ועל פי צרכיו והייעוד שנבחר "והוחלט לגביו", כגון...:- המשך הודעה בקישור המצ"ב ובקישורים הנילווים...
אין חדש תחת...ה-
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
מצטערת אבל פ"ש גם אתה לא ...

אני לא כל כך מבינה במה שכתבת בהודעה לך, אבל מדובר בכיון לגמרי שונה מהכיוון אותו אתה מציין... ישנו קשר שעובר דרך ארגון / תנועה בין השותף של יחיאל לאדם מאוד בכיר באילת וזכור כי שותפו של יחיאל עומד לפנות את כיסאו ... חפש את השותפות ומצא את הקשר ...
שלך INSIGHT

pilovich shahaf

New member
insight חיפזון מן השטן... ../images/Emo60.gif

אני רואה שלא הספקת ללמוד על אופן התכתבותי, אני מביא לך את התשובה, כפי שאני רוצה ולא כפי שאת רוצה, ותראי שכל הדרכים מובילות לרומא...ואז תתקני אותי אם תעיתי, קאפיש
מבחן התוצאה. פ"ש.
היא אמרה עליו הוא חמוד, היא אמרה עליו הוא מוכשר, היא אמרה עליו שהוא יהיה עוד ראש ממשלה, היא אמרה עליו- "בומבון"...

insight

New member
זמן - הו זה יש לי הרבה ... ../images/Emo39.gif

ביקשת ממני זמן, קיבלת ממני זמן ... אני בטוח שלא ממהרת לשום מקום ... בכל אופן אני מבינה שהחלטת לגמרי להתעלם מבקשותי בנושא הפקולטה ולמרות שקיבלת את כל תאריכי ההתנקשויות הפוליטיות בצירוף אתר מתאים ...זאת כמובן בהתאם לבקשתך .. אתעלם מן העלבון ואשלח לך חידה נוספת בקרוב ... פתרונות לשאלות הכי חשובות נמצאות תמיד ליד כף ידך
שלך INSIGHT "הדברים דאנחנו רואים, שומעים וקוראים, משקפים אותנו "

למעלה