הלו GoldenEyes
גב' שרה נתניהו: ביום הזה ליבי בוכה ודואב עם עם ישראל כולו, את האובדן העצום של יקירינו ואהובינו שנרצחו מידי מפלצות חמאס.
אולי, אולי.... רובוטית חטפה לה את בעלה? תשומת ליבי משך התיק. את מזהה איזה תיק זה? אם אחטוף אותו אוכל להחליף אוטו?גב' שרה נתניהו: ביום הזה ליבי בוכה ודואב עם עם ישראל כולו, את האובדן העצום של יקירינו ואהובינו שנרצחו מידי מפלצות חמאס.
השבתם היום לארץ, היא עדות למחויבות הבלתי מתפשרת שלנו להשלים את המשימה הקדושה ולהשיב את כל החטופים הביתה מוקדם ככול הניתן, החיים והחללים כאחד.
במהלך החודשים האלו פגשתי וליוויתי לא מעט ממשפחות החטופים החללים ואני יודעת שעם כל הכאב שקיים בתהליך, הם חייבים את החזרת יקיריהם, כדי לסגור את המעגל הטראגי הזה עבור משפחתם ועבור עם ישראל כולו.
בעלי ראש הממשלה ואני שולחים למשפחות הכואבות חיבוק חם, מחזק ואוהב, הלב בוכה צפה בקובץ המצורף 124001 איתכם.
שרה נתניהו יפה תמיד, גם כשהיא מתאבלת
התיק שלה שלה שווה לתיק של אישתו של סינואר?אולי, אולי.... רובוטית חטפה לה את בעלה? תשומת ליבי משך התיק. את מזהה איזה תיק זה? אם אחטוף אותו אוכל להחליף אוטו?
בשווי עשרות אלפי דולרים: התיק שהחזיקה אשתו של סינוואראולי, אולי.... רובוטית חטפה לה את בעלה? תשומת ליבי משך התיק. את מזהה איזה תיק זה? אם אחטוף אותו אוכל להחליף אוטו?
התאכזבתי. פחות מ12.000 דולר.בשווי עשרות אלפי דולרים: התיק שהחזיקה אשתו של סינוואר
לא, היא דווקא לא. רק עבור מחנה הרל"ב שמתמודד עם בעיותיו הנפשיות הקשות. עבור שאר בני ישראל היא אשה כרוב נשות ישראל. אשריה על פועלה למען אומללי העם והמשפחות האומללות. שתזכה להמשיך להרעיף את יופיה הפנימי והחיצוני על כל אלה שבכוחה לסייע להם, ולא במתן תמיכה קצרה ומינימלית הבתאם לכוחה.יפה היא אף פעם לא הייתה. מבפנים או מבחוץ. היא שורש כל הרוע במדינה, לפחות ברמה השלטונית.
אתה משהו כל מצב יש לך מה לומר בגנותם של משפחת נתניהויפה היא אף פעם לא הייתה. מבפנים או מבחוץ. היא שורש כל הרוע במדינה, לפחות ברמה השלטונית.
הוא בס"ה רצה להציג דוגמה אותנטית לאדם ש"לא יפה גם מבפנים". כל הכבוד לו על כך.אתה משהו כל מצב יש לך מה לומר בגנותם של משפחת נתניהו
שרלה יפה מבחוץ ומפנים, רק שמיחסים לה דברים ללא הוכחות.הוא בס"ה רצה להציג דוגמה אותנטית לאדם ש"לא יפה גם מבפנים". כל הכבוד לו על כך.
הוא שאמרתי, המייחסים הנוהגים כך מלמדים בדבריהם ומעשיהם על אי-יופיים (הפנימי).שרלה יפה מבחוץ ומפנים, רק שמיחסים לה דברים ללא הוכחות.
יפה מבפנים???!!!!!הוא שאמרתי, המייחסים הנוהגים כך מלמדים בדבריהם ומעשיהם על אי-יופיים (הפנימי).
יפה מבפנים???!!! נער הייתי וגם זקנתי.... כעור פנימי כמו שלה באמת לא ראיתי. רשעות טהורה. זקנה מרושעת.שרלה יפה מבחוץ ומפנים, רק שמיחסים לה דברים ללא הוכחות.
עוד אחד שמצא לנכון להצטרף לקבוצה שתיארתי למעלה. חבל לעניות דעתי, אבל זו מדינה דמוקרטית.יפה מבפנים???!!!!!
יפה מבפנים???!!! נער הייתי וגם זקנתי.... כעור פנימי כמו שלה באמת לא ראיתי. רשעות טהורה. זקנה מרושעת.
היידה שרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.