יפה

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
גב' שרה נתניהו: ביום הזה ליבי בוכה ודואב עם עם ישראל כולו, את האובדן העצום של יקירינו ואהובינו שנרצחו מידי מפלצות חמאס.

השבתם היום לארץ, היא עדות למחויבות הבלתי מתפשרת שלנו להשלים את המשימה הקדושה ולהשיב את כל החטופים הביתה מוקדם ככול הניתן, החיים והחללים כאחד.

במהלך החודשים האלו פגשתי וליוויתי לא מעט ממשפחות החטופים החללים ואני יודעת שעם כל הכאב שקיים בתהליך, הם חייבים את החזרת יקיריהם, כדי לסגור את המעגל הטראגי הזה עבור משפחתם ועבור עם ישראל כולו.

בעלי ראש הממשלה ואני שולחים למשפחות הכואבות חיבוק חם, מחזק ואוהב, הלב בוכה FB_IMG_1740069451003.jpg איתכם.
שרה נתניהו יפה תמיד, גם כשהיא מתאבלת

boriska1

Well-known member
גב' שרה נתניהו: ביום הזה ליבי בוכה ודואב עם עם ישראל כולו, את האובדן העצום של יקירינו ואהובינו שנרצחו מידי מפלצות חמאס.

השבתם היום לארץ, היא עדות למחויבות הבלתי מתפשרת שלנו להשלים את המשימה הקדושה ולהשיב את כל החטופים הביתה מוקדם ככול הניתן, החיים והחללים כאחד.

במהלך החודשים האלו פגשתי וליוויתי לא מעט ממשפחות החטופים החללים ואני יודעת שעם כל הכאב שקיים בתהליך, הם חייבים את החזרת יקיריהם, כדי לסגור את המעגל הטראגי הזה עבור משפחתם ועבור עם ישראל כולו.

בעלי ראש הממשלה ואני שולחים למשפחות הכואבות חיבוק חם, מחזק ואוהב, הלב בוכה צפה בקובץ המצורף 124001 איתכם.
שרה נתניהו יפה תמיד, גם כשהיא מתאבלת
אולי, אולי.... רובוטית חטפה לה את בעלה? תשומת ליבי משך התיק. את מזהה איזה תיק זה? אם אחטוף אותו אוכל להחליף אוטו?

Harrington

Well-known member
מנהל
יפה היא אף פעם לא הייתה. מבפנים או מבחוץ. היא שורש כל הרוע במדינה, לפחות ברמה השלטונית.
לא, היא דווקא לא. רק עבור מחנה הרל"ב שמתמודד עם בעיותיו הנפשיות הקשות. עבור שאר בני ישראל היא אשה כרוב נשות ישראל. אשריה על פועלה למען אומללי העם והמשפחות האומללות. שתזכה להמשיך להרעיף את יופיה הפנימי והחיצוני על כל אלה שבכוחה לסייע להם, ולא במתן תמיכה קצרה ומינימלית הבתאם לכוחה.

ייתן ה' ותזכה הגב' נתניהו גם להביא מזור לכל אלו ממחנה הרל"ב שמתקשים כל כך עם עצם קיומה בעולם הזה, ומרגישים מתוך קשייהם צורך לתקוף אותה ולהשמיץ אותה, פעמים רבות על לא עוול בכפה. ייתן לה ה' את הכוחות שנדמה שאכן יש לה להתמודד עם כל ההתקפות הללו עליה ומעל לכל, את הכוח להמשיך ולסייע לכל מי שביכולתה לסייע כאמור.

תודה על שאיפשרת לי להביא את הדברים כהווייתם ולאחל את הנדרש לאחל, תוך הבעת הכרת הטוב והתודה שעמנו מחויב כלפי הגב' נתניהו.

boriska1

Well-known member
הוא שאמרתי, המייחסים הנוהגים כך מלמדים בדבריהם ומעשיהם על אי-יופיים (הפנימי).
יפה מבפנים???!!!!!
שרלה יפה מבחוץ ומפנים, רק שמיחסים לה דברים ללא הוכחות.
יפה מבפנים???!!! נער הייתי וגם זקנתי.... כעור פנימי כמו שלה באמת לא ראיתי. רשעות טהורה. זקנה מרושעת.
היידה שרה

Harrington

Well-known member
מנהל
יפה מבפנים???!!!!!

יפה מבפנים???!!! נער הייתי וגם זקנתי.... כעור פנימי כמו שלה באמת לא ראיתי. רשעות טהורה. זקנה מרושעת.
היידה שרה
עוד אחד שמצא לנכון להצטרף לקבוצה שתיארתי למעלה. חבל לעניות דעתי, אבל זו מדינה דמוקרטית.

למעלה