יפה

יפה

את יודעת שאני מתנצל שתקפתי אותך . אבל זה באמת מרגיז שתפסתם 10 מקומות בסדרת הנבחרות ו5 מקומות בסדרת המונדיאל זה כבר לא אנושי .

על זה אומרים...

מעט מדי ומאוחר מדי. אני חייב לומר לך שההתנגות של חלק קטן מחברי הפורום ושלך בפרט הייתה ממש מרגיזה. מה תעשה אם בעתיד תצטרך עזרה מהם? חשבת על זה? ואגב תבוא בטענות לחברת pmi שהרשתה יותר מפעם אחת לזכות (אם כי זכותם לרשום את הפרס על שם מי שבא להם, מי אמר לך שכל אלו בני אותה משפחה? וגם אם כן זה לא משנה).

תגידי יפה חתיכת ליצנית

את באמת חושבת שאנחנו לא מבינים שזאת את מחמיאה לעצמך?? לכי תשבי בפתח של PMI עוד כמה ימים כדי לקבץ נדבות ולהשלים את האלבום הרביעי
ממש אישה בלי חיים

ואולי אתה טועה

אתה מוזמן לשאול חברים בפורום מי אני. שמי אריאל ואין לי כל קשר למשפחת דהן להוציא את איסוף הקלפים. ואם קשה לכם עם ההצלחה שלהם אז תשבו בשקט (אני מדבר כמובן לאלו שמשמיצים פה בלי סוף).

gyyg10

New member
אריאל ../images/Emo51.gif על הסנגוריה ....חמוד

אנחנו כאן, אם נוכל, תמיד בשביל מי שהיה שם בשבילינו, אז תודה לכל המסנגרים אף על פי שיש עוד מהפורום שנהנו מרוחב ליבנו המלצה: שכל אחד יתעסק בהשגים שלו. בהצלחה לכולם ב 2.7 וחופשת קיץ מהנה משפחת דהן

nadal the king3

New member
אולי אתה מקנא

שלך יש כמות מאופסת של פרסים לעומתם, ואני לא הייתי מדבר בכלל במקומך,באמת שמגיע להם אחרי כל השקעת הזמן והמאמץ.

למעלה