יפו? חיפה? אולי בעכו?

יפו? חיפה? אולי בעכו?

יש בעכו מקום, שנקרא חאן אל-עומדן. יש בו מגדל שעון, יש ממנו תצפית לים, ובכל מקום שכותבים עליו מפארים את היופי שנשקף ממנו.. הנה ציטוט מאתר מפה: "ח'אן העמודים" הוקם ב-1784 בידי אל-ג'זאר, על יסודות מנזר מהתקופה הצלבנית, והוא נחשב לחאן השלם והיפה ביותר בארץ. 32 עמודי גרניט המקיפים את חצר החאן הובאו מקיסריה ומעתלית והם שנתנו לו את שמו. בסוף המאה ה-19 הוא חדל לשמש כאכסניה וקומתו העליונה נתפסה למגורי קבע. ייחודו הוא במגדל השעון שבחזיתו, שנבנה ב-1906 והותקנו בו שעונים לארבע רוחות השמיים. יש ממנו תצפית יפה על העיר, המרינה, נמל הדיג, וניתן אף לראות את חיפה ורכס הכרמל." הדבר היחיד שאני לא מבינה, זה הכבלים הנושנים, אולי באמת יש שם כבלים, ופשוט לא רואים אותם בתמונות שבהם מצלמים את המגדל עצמו, זה יכול להיות הגיוני, כי אז הכבלים נותנים רמז למקום ספציפי בסביבת המגדל שיש מעליו כבלים.. שווה בדיקה! גם העובדה שזה ב15:30 היום מחשידה, אם זה היה ביפו החבר'ה מתפוז היו מגיעים לשם הרבה יותר מהר, כמו בפעמים הקודמות בגוש דן.. מה יש להם לחכות ע15:30.. אולי כי הם נוסעים רחוק?

רווית30

New member
נטשה מכוכב אחר...אני עדיין בטוחה

ב 100% שזה ביפו זה בדוק אני אומרת לך.....!!

אולי..

אבל זה לא נשמע לי מתאים... אתמול היו פה אנשים שאמרו שזה בדוק באיצטדיון רמת גן.. ככה ש.. הבדוק שלכם, הוא לא ממש בדוק

רווית30

New member
סורי נטשה מכוכב אחר בכל אופן היום

זה באמת לא ביפו וגם לא בכיוון אמרו לי למסור כאן בפורום אז סליחה אני טעיתי אני פשוט בדקתי ממישהו שמבין מומחה בידיעת הארץ והוא גם אמר לי שהוא חושב שזה שפ ביפו אבל מתברר שלא......... יום נעים רווית!

...

באמת מגדל השעון שהכי דומה לביג בן הוא ביפו.. אבל גם אם זה שם, אז המעטפה לא נמצאת בכיכר השעון.. אלא במקום אחר, שרואים את השעון ממנו, וגם את הים

Frutapao

New member
תשמעי, את צריכה לזכור שהם לא עד

כדי כך מתוחכמים.זה צריך להיות מקום שאנשים מכירים.מקום פעיל.אין מצב שזה כל כך מסובך.

רווית30

New member
נכון אבל ככה אמרו לי למסור שהפעם

זה קצת מסובך וגם אם לא ימצאו לאחר כמה דקות אז הם יודיעו שמי שמגיע לשם לא צריך לחפש אלא שמי שמגיע ראשון מקבל את המעטפה....

רווית30

New member
לא נטשה אין לי שום קשר מה לעשות!

חמודה יש לי גם חיים אחרים חוץ מזה באמת שאין לי קשר לאף אחד מאנשי תפוז.........וגם אני לא אחת מהם באמת שלא תאמיני לי אין לי אינטרס סתם לומר לך אני לא שקרנית..

אז איזה אינטרס

יש לך לכתוב בפורום ש"אמרו לך להגיד שזה נמצא ב..." מי אמר לך להגיד? אלוהים? זה שאין לך קשר לאף היה ברור לי.. אבל להטעות אנשים זה לא בסדר

רווית30

New member
נטשה חמודה תקשיבי........

משהו שאמר לי מהפורום ביקש ממני לא לומר את שמו ובקש שאני אגיד שזה לא ביפו כדי שאנשים סתם לא ילכו לשם את מבינה?? ואני סך הכל רוצה לעזור תאמיני לי ולא להטעות אני לא זאת שהטעתי אנשים היו לפני עוד הרבה שאמרו שזה שם בבודאות ורק אחרי שאנשים לפני אמרו אני שאלתי מישהו ממקום מגורי (אני גרה בקיבוץ) והוא מומחה בידיעת הארץ והוא אמר לי: " רווית אני בטוח שזה שם" אז רק כדי לעזור כתבתי את מבינה אותי? ואני כמעט כמעט נסעתי לשם עד ששמעתי שזה לא שם.....

למעלה