א אוריקס New member 30/12/03 #1 יפיי השגתי דלפי סטודיו 7 אנטרפרייס... עכשיו נשאר רק להתחיל ללמוד (לא סיפור, דקה שתיים )
D Deviation New member 1/1/04 #24 סתם שאלה.. מישהו סופר כמה נשיקות וירטואליות יובה מקבל - גם אני רוצה וירטואליות אבל עדיף במציאות..
E [eLad] New member 30/12/03 #2 נשאלת השאלה למה ללמוד דלפי שיש בפניך כל כך הרבה אפשרויות הרבה יותר אטרקטיביות? כמו למשל - לחרוש את JS, ללמוד דוטנט, או אפילו ++C.
נשאלת השאלה למה ללמוד דלפי שיש בפניך כל כך הרבה אפשרויות הרבה יותר אטרקטיביות? כמו למשל - לחרוש את JS, ללמוד דוטנט, או אפילו ++C.
א אוריקס New member 30/12/03 #3 כי יש לי משהו נגד הסינטקס שלי סי זה דבר קטנוני ומגעיל. לעומת זאת דלפי זה סינטקס פסקלי
Y yuval k New member 30/12/03 #4 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני אהבתי את דלפי בתקופה שכתבתי בה.
Y yuval k New member 31/12/03 #6 אני אף פעם לא התחלתי מבסיס כלשהו... לא יודע פעם מצאתי ספר באינטרנט בשם Learn Borland Delphi 4 in 21 days של Sams, בחינם.. אולי תמצא גם אתה. יש שם המונים של מידע.
אני אף פעם לא התחלתי מבסיס כלשהו... לא יודע פעם מצאתי ספר באינטרנט בשם Learn Borland Delphi 4 in 21 days של Sams, בחינם.. אולי תמצא גם אתה. יש שם המונים של מידע.
Y yuval k New member 31/12/03 #8 ../images/Emo99.gifסינטקס של C../images/Emo99.gif איך אפשר שלא לאהוב אותו?
T Terminal Frost New member 31/12/03 #9 ../images/Emo99.gifסינטקס של PERL../images/Emo99.gif PERL... רררר....