יפיםםםםםםםםםם שליייי!!!

יפיםםםםםםםםםם שליייי!!!

מה קורה???????.אתם לא מתארים לעצמכםםם כמה התגעגעתיי וכמה חשבתי על כולכםםם!!!! אתמול נחתתי ב3 וחצי בבוקר וכל כך שמחתיי לחזור פה לכולםם אחרי תקופה של 8 ימים קשים. 8 ימים של כעס, עצב, שמחה, בלבול, געגוע, תמיכה וכ'ו.......... ראיתי דברים מזעזעים אבל אני יחד עם המשלחת שלי נתנו כבוד לעם שלנו!נקמנו את הנקמה הכי גדולה שאפשר לנקום! נכנסו למחנות עטופים בדגלי ישראל שרים את "התקווה" וצועקים שאין לנו ארץ אחרת! כל הקבוצה התגבשה למשפחה אחת גדולה ותומכת.... ובעיקרון אי אפשר כל כך להסביר את הכל במילים כי זה דברים שצריך לראות אותם.אז אם אי פעם ישאלו אתכם אם אתם רוצים לצאת למשלחת לפולין ויש לכם את האפשרות תגידו ישר כן בלי להסס אפילו שניה אחת.כי מהמסע הזה חוזרים אנשים אחרים לגמריי.אנשים שההשקפת חיים שלהם שונה,יותר נכונה ויותר בוגרת. אז בקיצורר אני שמחה שאני כבר פה שוב איתכםםם תודה על זה שדאגתם לפורום גם שאני לא פה!התגעגעתיי אליכםם וגם למאיוששששש הענקיתת שלנוווו. אז אני שמה פה כמה תמונות אם תרצו לראות...

לליטל

תודה על התמונות אני שמח שחזרת ומקווה שלקחת את המסע לפולין ברצינות וברוך שובך לפורום

nitzangro2

New member
ליטלוש יפה שליייייייי אני כ"כ שמחה

בשבילך שנסעת!!! ושנהננתת!! ושהתבגרת מזה (כמו שאמרתי לך שיקרא.. חהחהח) ואיןן אני כל כך אוהבת אותךךך!!! תמונות יפות יא כוסיתתת!! יש שם אחד חתיך
בקיצוררר.. עוד כמה דקות נדבר.. חהחה נ.ב קיבלתי 99 במתמטיקהההההה!!!

ברוכים השווים! דגל ישראל ושירת

התקווה במחנות ללא ספק זהו הניצחון הגדול ביותר שלו ייחלנו וזא התשובה לשונאי ישראל כמו אחמיגד'ד(נשיא איראן)יימח שמו.

וואי מאוד מרגש ואנחנו צריכים

להתגאות בעצמו שאנחנו עם ישראל ואפחד לא יביס אותנו (= שמחה שחזרת בשלום ושחווית את זה .. סופשבוע טוב :)

ליטייייייייייייי ..

חיימשלייי רק עכשיו ראיתי ת'הודעהה אני שמחהה שחזרתת אלייננווו כ"כ היתגעגנוו ואני במיוחד לילי :]] את מדהימה כמו תמייידד והתמונות פשוט להיט חעחע חרוז איזה תמונות יפותת :]] שמחה שחזרררררררררררתתת ברוכה השבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבהההההההההההההה

אנני28

New member
מאמייייי תראי כמה מעריצים יש לך

כמה אנשים אוהבים אותך ושמחים שחזרת !!!! וגם אני אחת מהם, שאוהבת אותך מתה עלייך ואת הכי יפה בעולם!!!! התמונות מדהימות וכייף לדעת שחזרת בשלום והיה לך כייף!!! אוהבת אותך המון רויטל !!!

למעלה