יפים ויפות יקרים!!!

star22.

New member
יפים ויפות יקרים!!!

אם שכחתם אז היום הסילבסטר צאו תבלו תכירו בנים תכירו בנות ותשכחו מהכל (ככה באמצע השבוע) ו..............בוקר טוב לכולם

RomiVais

New member
שנה אזרחית נפלאה לכולם!! ../images/Emo24.gif

אולי יעדיפו פה את הקבצים של רוני´לה
אבל הנה אחד ממני, יחי ההבדל הקטן
שתהיה לכולם שנה הכי טובה מוצלחת שרק אפשר. מאחלת לכם את כל מה שאתם מאחילם לעצמכם ועוד קצת מכל ה-
רומי

רונה 29

New member
אז ככה... בפרוס שנת 2../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif2

שבאה עלינו לטובה רציתי לברך את כולכם היחד וכל אחד לחוד ב : בביטוי הכי בנאלי שנה טובה בביטוי סנטימנטלי שנה של אהבה אולי בביטוי פוליטי שנה של שלום אולי בביטוי נאיבי שנה של חלום בביטוי קצת תנ"כי שנה של שפע או בביטוי של סלנג שנה על הכיפאק בביטוי כלכלי שנה של שגשוג ופריחה בביטוי דיאטטי ש נ ה ש ל ר ז ו ן בביטוי קצת רומנטי שנה של חזון
בביטוי הכי כללי שנה של ברכה תגידו זאת כך או שתגידו אחרת העיקר שזאת תהיה שנה נהדרת
מוקדש ב
רבה לכולכם/ן על התמיכה, ההקשבה, ההזדהות ברגעי השפל והגאות... שירלי

SARA120

New member
שנה אזרחית טובה!../images/Emo65.gif

תבלו טוב ותיזהרו בדרכים!

באיה

New member
חבריה שנה טובה לכולם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הנה ברחה לנו ועפה כמו טיל עוד שנה. כולנו התבגרנו והחכמנו, ורזינו מי פחות, מי יותר. אני מאחלת לכוווווולם שתיה לנו שנה של רזון. צאו בהמוניכם ותבלו כל עוד כוחכם במותניכם (זו פקודה של אמא). תשכחו הלילה מהצרות, ותחיו את הרגע. מלבד זה, הטלטולים שבריקודים יורידו לכם גם כמה גרמים. קבלו את השנה החדשה בחיוך וצחוק לפי המתקון של עמי, ואל תשכחו שאני שומרת עליכם מרחוק. שנה טובה באיה

SARA120

New member
לא נורא!../images/Emo98.gif

לכבוד השנה החדשה שתית קצת אז המילים "התכווצו"...חוץ מזה זה ה"שיק" שלך...

באיה

New member
שרה´לה הצחקת אותי לקראת השינה../images/Emo6.gif

אני הולכת לישון עם חיוך רחב עך הפרצוף, ו
לך על זה. שנה טובה לך שרה´לה, ושיתגשם כל מה שאת מאחלת לעצמך. אני לא יכולתי להתאפק, כי המשכתי לצחוק, אז מיד תוך כדי הכתיבה התקשרתי לבן שלי שכרגע נמצא לרגל העבודה בחיפה, וסיפרתי לו על מה שאת כתבת. ואני עדיין צוחקת, ואת יודעת למה, כי אני בכלל לא אוהבת לשתות אלכוהול. פשוט השתכרתי מהאמירה שלך, ואני עדיין צוחקת. חה חה חה
ליןלה טוב חמודה

למעלה