יפים ויפות שלי

שלי פאר

New member
יפים ויפות שלי

(שאני אומרת יפים ויש לנו רק בן אחד בפורום, זה בסדר!?) חחח מחר אני לא אהיה פה בעצם אני לא פה עד יום ראשון... (או שבת בערב) אז אני שמה את הפינה של הסלב היום תהנו ואני אוהבת אתכם! שלי

שלי פאר

New member
הפינה של הסלבבבבבבב

הסלב של השכונה והדעה שלהם על עצמם. היום הפינה תהיה קצת שונה. אני אתן לכם פה מילים ואתם תגידו מה אתם חושבים על זה או מה יש לכם להגיד בעניין.. למשל: בלונד: אתם לא יודעים כמה לפעמים אני כל כך מאמינה שבלונדיניות הן מטומטמות… *ותודה למערכת וואי-נט, העתקתי ממנה את הרעיון עם אפרת בויימוולד (משהו כזה). **הוספתי כל מיני דברים אל תתלהבו לא באמת שאלו את אפרת על דודו... בלונד פן סטייליסט צמוד דודו טסה מירי מסיקה לירז צרכי איה כורם קרן פלס הדורבנים הגיים בויז עקבים חוטיני משטרת האופנה שופינג אישה יפה גבר נאה ציון ברוךאף כלכלה חתונה משקפי ראיה מייקל לואיס מוסקו אלקלעי טלנובלות צלמיי פרפארצי

שלי פאר

New member
והתשובות שלי:

בלונד: אתם באמת לא יודעים כמה לפעמים אני בטוחה שבלונדיניות הן מטומטמות. יש את אלו שזה ממש יפה להן הבלונד אבל יש לי שכנה למשל, אני בטוחה שכשהמציאו את כל הסיפור הזה על הבלונדניות- היא עברה סיווג כלשהו. היא ממש מטומטת. פן: משהו שנורא אהבתי כל השנים והרס לי את החיים. השיער שלי הוא העסק שלי. אם השיער שלי עקום גם החיים שלי עקומים, אם הוא יפה גם החיים שלי כאלה. שנה שעברה הסתפרתי קצר מאד!!! ונאלצתי לעשות במשך 20 שבועות פאנים וזה פגע לי בתלתלים. עכשיו לכל מקום חשוב שאני הולכת אני עשוה פאן כי אני באמת לא רוצה שיראו אותי ויחשבו שקיבלתי השראה מהספר "יהושוע הפרוע" סטייליסט צמוד: אף פעם לא יהיה לי. אני גם לא מבינה את כל הסלב האלה שיש להם. כאילו מה, קשה להתלבש לבד?! סבבה חוות דעת מקוצית חוות דעת מקוצעית אבל עד גבול מסויים... דודו טסה: אהבת נעוריי. שהייתי בת 18 מישהו שאל אותי אם הייתי מתחתנת עם דודו ועניתי שלא כי אחרי הכל מה אני ומה דודו!? אבל זה בן אדם שכל שיר ושיר שלו הוא אני. מירי מסיקה: אין הרבה מה להגיד. לא הייתי שומעת אותה אם היא לא הייתה מאפיינת אותי. לירז צרכי איה כורם: אחת שגרה אצלי בעיר והפכה להיות סלב. זה כבר לא שיר אהבה פשוט. זה פשוט שיר אהבה. יום אחד ראיתי אותה וביקשתי ממנה סליחה על זה שקרו כל מיני מקרים ולצערי הדיסק המקורי שלה הלך קפוט אז הייתי צריכה שיצרבו לי אותו. בחורה חמודה יש לה שירים מרגשים. קרן פלס: לא יודעת למה אבל תמיד שאני חושבת עליה היא נראת לי כזאת חננה מסכנה שסובלת מהחיים או משהו... כאילו היא הייתה ילדת כאפות כזאתי ולא היו לה חברים... אבל היא אישה מקסימה ויש לה שירים יפים (ממה שאני מכירה, חוץ מאביתר. זה שיר שהייתי מוחקת מהדיסק) הדורבנים: אף פעם לא הבנתי את הלהקה הזאת. מי שמכיר אותי יודע שמעבר לכישרון, נורא חשוב לי יופי. שהם היו בנצרת עילית הסתכלתי אליהם ואמרתי לעצמי "מסכנים, גם שירים עקומים והם גם מכוערים" אבל יש כאלה שאוהבים אותם.. אז שיבושם להם J הגיים בויז: את הגיים בויז אני מכירה אישית-לא אישית. עם אביחי התחלתי במצעד האהבה בשנה שעברה, את אדם אני מכירה מהאתר אטרף דייטינג ואת אושרי היה לי פעם באייסי. לדעתי הם להקה ממש חמודה ויש להם שירים יפים. אני מאוד אוהבת את השירים שלהם אבל אותם קצת פחות כי הם בסה"כ ילדיי בר מצווה כאלה שיש להם מעריצות בגבוה שלהם שרק מפנקות אותם במתנות כל היום כמו לא יודעת מה... זה דבילי לדעתי. יש להם קטע כזה עם עצמם שהם מקבלים מתנה הם חייבים לקחת אותה. הם לדעתי לא עושים הפרדה בין מעריצות לחיים אישיים. לכו בשנקין יום אחד ואתם בטח תראו אותם שם- אם הם יאכלו הם יציעו לכם גם... הם לא אמיתיים אבל הם חמודים.. עלק היי פייב כאלה. אבל תכלס, אני לא נותנת להם יותר מעוד... שנה שנתיים... עקבים: שאני שומעת או רואה עקבים אני נזכרת שעם נעליים מסוג זה התחלתי את עונה המסחור האישית שלי. אני לא סובלת עקבים ואני בטח לא יכולה ללכת עם זה. לא משנה כמה הנעל יפה. אני גם ממש נמוכה ויש לי גוף מוזר עם כל הנמיכות שלי ככה שעקבים לא שיא היפה לי. עוד דבר- הורס אותי בנות שכל!!! היום הולכות עם עקבים. הם מגיעות הביתה כולן מתות כאלה עושות "אהאהאההאהאהאהא" גדול שהם מורידות את הנעליים וזה סתם מראה שהם לא אמיתיות. אני לא יודעת, אני לא אוהבת את כל המסחור הזה. הייתי חלק ממנו והוא דוחה אותי עכשיו הרבה יותר ממה שהוא דחה אותי בעבר. חוטיני: לא שמתי ואני גם לא אשים אף פעם. תודה רבה אני יש לי גם ככה קטע עם התחת שלי. כל הזמן אנשים מסתכלים לי עליו ומביעים חוות דעת מקצועית כמה הוא חמוד... (תודה אבל לא תודה) רק חוטיני חסר לי בחיים. משטרת האופנה: אני הילדה הכי לא אופנתית בעולם. אני יכולה לשים חולצה ירוקה וטרנינג סגול.. אני אומנם לובשת טי-אן-טי ופוקס אבל רק כי זה מה שיפה עליי, לא כי שום דבר אחר. יש לי חברות שמוציאות 700-1000 על גינס אחד. אני לא יוציא בחיים יותר מ200 שקל על מכנס. זה סתם נראה לי בזבוז. שופינג: לא סובלת! זה מעיק עליי. אני לא יכולה להסתובב עם כסף בכיס ואז לדעת שאני צריכה להוציא אותו והתמורה שלי היא כמה שקיות יפות. אני לא אוהבת את זה. אישה יפה: אין הרבה בעולם. אני בן אדם מאד שלילי ואני תמיד מוצאת את הרע באנשים, מעטות הנשים שאמרתי עליהן שהן יפות. גבר נאה: גבר סקסי. אחד כזה שהוא כמו עברי לידר אבל גם כמו יהודה לוי או מייקל לואיס ודודו טסה. בזמן האחרון אין לי כל כך טעם על בנים וקרחת דיי עושה לי את זה. מה שכן, אף פעם לא הייתי כמו כל הבנות האלה, אני רוצה את החבר שלי בלונדי עם עיניים כחולות-כי אני לא. אבל אני תמיג אומרת, מה שיבוא, יבוא! ציון ברוך: חכו חכו, הבחור הזה עוד יהיה שלי. אני מתה עליו. הוא ההוכחה שזמר לא צריך קול מושלם ושדוגמנית לא צריכה שחקן כדורגל. הוא כמו הדגניי בוקר כריות "יופי יופי מבחוץ יופי יופי מבפנים". אף: אחד החלומות שלי זה לעשות ניתוח אף. אני לא סובלת את האף שלי ובעיקר לא את העובדה שקיבלתי אותו בתורשה מדודה שלי ומאבא שלי. יש לי קטע באף שהוא קטע לא שייך. לא יודעים למה הוא שם ואיך הוא הגיע אבל זה מה יש. אני מקווה שכשאני אסיים את השרות הלאומי החרא הזה אני אעשה ניתוח אף ואז אני באמת ירגיש טוב עם עצמי. כל הזמן אומרים לי שיש לי אף בסדר גמור. אבל אני מבינה את מי שאומר לי זה. הוא לא צריך להצטלם בפרופיל ולהגיד לעצמו "יאהו מזה הגוש הזה!?" כלכלה: לא מכירה את המילה הזו. אף פעם לא הייתי ילדה מכולכלת נכון. אני לא גודלת בבית שיש בו כלכלה נכונה וה700 שקל שאני מרוויחה בשרות לאומי לא בדיוק עונים לי על כל הקריטריונים. למזלי אני יכולה קמצנית ולא מבזבזת הרבה אז המילה כלכלה לא מפריעה לי. חתונה: יש בן אדם אחד בעולם שאמרתי שאני אהיה אישתו ואיתו אני מוכנה להתחתן ואם הגורל ירצה אנחנו נפגש. ככה אני לא חושבת על חתונה ובטח לא על ילדים. תנו לי להרוויח מלא כסף ואני מסודרת. משקפי ראיה: לא חיה בלעדיהם. אני לא רואה כלום בלי משקפיים. עכשיו יש לי משקפיים יפות אבל ככה תמיד היו לי מכוערות כאלה שאהבתי לשנוא. מייקל לואיס: אם יום אחד יבקשו ממני לחבק אותו אני יזוז 10 צעדים אחורה. אתם לא יודעים איזה ענק הוא. ואני הרי קטנה אז שעומד לידי מישהו גדול אני מצטמקת עוד יותר. אני מאחלת לעצמי שאם יום אחד אני אהיה שחקנית ויצא לי לשחק איתו- הוא יפרוש בשיא. מוסקו אלקלעי טלנובלות: תנו לי 10 שנים ואני שם. צלמיי פרפארצי: יש לי אחת כזאת בבית. היא פפארצית מודנית כזאת והיא גם אחותי הקטנה. קניתי לאמא שלי את הפלאפון דור שלישי, מאז שיש לאחותי ידע קל בשימוש בסלולארי היא לא מפסיקה לצלם אותי. וזה טוב כי זה הכנה לעתיד. חחח כי אני יודעת שכשאני ארוויח מלא כסף, אני בטוח יעשה איזה 400 בוקים של "עלק הנה מישהו תפס אותי ברחוב" אוהבת אתכם, שלי

טוב, אני אנסה.

בלונד - יש כאלה שזה יפה להן, יש כאלה שלא. בקיצור, טבעי זה הכי אחותי. פן - איי לייק איט, אבל עושה פעם בהמון זמן. סטייליסט צמוד - הגזמה. אפשר להתלבש יפה גם בלי סטייליסט אישי שידבק לך לתחת. ^__^ דודו טסה - אחד הזמרים האהובים עלי. מירי מסיקה - זמרת. לירז צרכי - וגם היא. איה כורם - יו
גם היא. קרן פלס - נו, כן, גם היא ^^ הדורבנים - לא, הם להקה. הגיים בויז - ג'יפה. עקבים - לא נוח. חוטיני - נכנס לתחת. לא ניסיתי. משטרת האופנה - מה איתה? שופינג - כיף כיף כיף!!! אישה יפה - סרט טוב. גבר נאה - הכי טוב. ציון ברוךאף - אף? הוא קטן, גזר גמדי. כלכלה - נמ. חתונה - בבוא העת, תמיד טוב, יפה ומרגש. שנה הבאה (נו, 2007) אח שלי מתחתן. כולי מתרגשת
. משקפי ראיה - סקסי. מייקל לואיס - גם הוא סקסי. מוסקו אלקלעי - הוא לא, אבל אחלה שחקן. טלנובלות - נחמד כשאני במצב רוח. צלמיי פרפארצי - D: אני אוהבת אותם, לא יודעת מה איתכם.

RTur

New member
גם אני מנסה:

הלכתי יותר בסגנון של אסוציאציות.. בלונד - שירי מימון.. אה כבר לא פן - אמא סטייליסט צמוד - נינט? דודו טסה - מלך מירי מסיקה - נובמבר לירז צרכי - מלכה איה כורם - יונתן שפירא קרן פלס - מקסימה הדורבנים - מלכים! הגיים בויז - לא עקבים - אמא? חוטיני - סקסי משטרת האופנה - דורין אטיאס? שופינג - טאוור רקורד'ס?
אישה יפה - סרט גבר נאה - אההה... ציון ברוךאף - מצחיק כלכלה - משעמם חתונה - אין לי כרגע אסוציאציה משקפי ראיה - יש לי מייקל לואיס - האלופה מוסקו אלקלעי - שחקן אדיר טלנובלות - דרסט שולט צלמיי פרפארצי - מה איתם?

nuna19

New member
שלי:

בלונד:לא אוהבת פן: לאירועים סטייליסט צמוד:בשבילי?! תודה רבה לא! דודו טסה: הזמר הכי טוב שיש בארץ מירי מסיקה: לא סובלת לירז צרכי:כפרעליה! איה כורם: לא סובלת קרן פלס: אוהבת רק את "איתי" הדורבנים:הלהקה הכי הכי הכי טובה בארץ!!!!!! הגיים בויז: הגיי בויז אם כבר... גועל נפש אחד גדול! עקבים:נופלת מהם חוטיני:תודה רבה אבל אני אוותר משטרת האופנה:טובהל'ה. שופינג אישה יפה:ג'וליה רוברטס חחחחחחחחח סתם סתם סקרלט ג'והנסון. גבר נאה:גור שלף!!!!!!!!!!!! ציון ברוך: כפרעליו אף:תקוע כלכלה:? חתונה:? משקפי ראיה: יש. מייקל לואיס: גועל נפש... מוסקו אלקלעי:שחקן משכמו ומעלה... טלנובלות: לא סובלת... צלמיי פרפארצי:קרציות...

למעלה