יפית, המוקפץ בשבילך

יוכי68

New member
יפית, המוקפץ בשבילך

מוקפץ סיני - פרווה/יוכי לטגן במחבת גדולה בצל פרוס לפרוסות דקות עד להזהבה להוסיף 2 כפות גדושות של סוכר לבן/חום לערבב ולטגן קלות להוסיף פטריות טריות/משימורים – כ 1/2 קופסה להוסיף רצועות של גמבה/פלפל מתוק בצבעים שונים (כ 2 גמבות) להוסיף מקלות גזר ולהמשיך בטיגון (2-3 גזרים) להוסיף כ 2 גבעולי כרפס קצוצים ולטגן....... להוסיף תירס גמדי מחולק ל 3 – בכמות שתבחרו להוסיף כ 1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות..לטגן........... להוסיף כ 1/4 בקבוק של רוטב סויה........להמשיך בבישול קל.......להוסיף מעט מלח ופלפל שחור ניתן להוסיף ג'ינג'ר טרי או תבלין למי שאוהב..... בסיר נפרד מרתיחים מים לבישול הנודלס - לפי הוראות יצרן. מערבבים את הנודלס והירקות עד לאיחוד הטעמים.מגישים חם. ניתן להוסיף לתערובת חזה עוף חתוך לקוביות ולטגנו יחד עם הבצל והשאר כנ"ל..........פשוט וטעים מאוד!
 
חחחח הלו יפית וכולן. אני הכנתי היום

כמה פשוט!!! מרק ירקות גדול. סיר עם פירה ושניצלים מטוגנים. חצילים במיץ עגבניות , ואת הביצה המטובלת והקמח מצה שנשאר לי מהטיבול של השניצלים עירבבתי ביחד, הסמכתי טיפה עם עוד קמח מצה, טיגנתי קציצות קטנות וזרקתי אותן למרק הירקות... כמה פשוט ככה טעים...
 
למעלה