יפית, המוקפץ בשבילך
מוקפץ סיני - פרווה/יוכי לטגן במחבת גדולה בצל פרוס לפרוסות דקות עד להזהבה להוסיף 2 כפות גדושות של סוכר לבן/חום לערבב ולטגן קלות להוסיף פטריות טריות/משימורים – כ 1/2 קופסה להוסיף רצועות של גמבה/פלפל מתוק בצבעים שונים (כ 2 גמבות) להוסיף מקלות גזר ולהמשיך בטיגון (2-3 גזרים) להוסיף כ 2 גבעולי כרפס קצוצים ולטגן....... להוסיף תירס גמדי מחולק ל 3 – בכמות שתבחרו להוסיף כ 1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות..לטגן........... להוסיף כ 1/4 בקבוק של רוטב סויה........להמשיך בבישול קל.......להוסיף מעט מלח ופלפל שחור ניתן להוסיף ג'ינג'ר טרי או תבלין למי שאוהב..... בסיר נפרד מרתיחים מים לבישול הנודלס - לפי הוראות יצרן. מערבבים את הנודלס והירקות עד לאיחוד הטעמים.מגישים חם. ניתן להוסיף לתערובת חזה עוף חתוך לקוביות ולטגנו יחד עם הבצל והשאר כנ"ל..........פשוט וטעים מאוד!
מוקפץ סיני - פרווה/יוכי לטגן במחבת גדולה בצל פרוס לפרוסות דקות עד להזהבה להוסיף 2 כפות גדושות של סוכר לבן/חום לערבב ולטגן קלות להוסיף פטריות טריות/משימורים – כ 1/2 קופסה להוסיף רצועות של גמבה/פלפל מתוק בצבעים שונים (כ 2 גמבות) להוסיף מקלות גזר ולהמשיך בטיגון (2-3 גזרים) להוסיף כ 2 גבעולי כרפס קצוצים ולטגן....... להוסיף תירס גמדי מחולק ל 3 – בכמות שתבחרו להוסיף כ 1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות..לטגן........... להוסיף כ 1/4 בקבוק של רוטב סויה........להמשיך בבישול קל.......להוסיף מעט מלח ופלפל שחור ניתן להוסיף ג'ינג'ר טרי או תבלין למי שאוהב..... בסיר נפרד מרתיחים מים לבישול הנודלס - לפי הוראות יצרן. מערבבים את הנודלס והירקות עד לאיחוד הטעמים.מגישים חם. ניתן להוסיף לתערובת חזה עוף חתוך לקוביות ולטגנו יחד עם הבצל והשאר כנ"ל..........פשוט וטעים מאוד!