יפית מן יקרה-חבל שלא כתבת את הפניה כדי שכולם

ETTY12

New member
יפית מן יקרה-חבל שלא כתבת את הפניה כדי שכולם

יוכלו לקרוא ,למרות שחלקם הגדול יודע על הטרגדיה הנוראית שעברתם.אולם לפחות את תשובתי יוכלו לקרוא כולם. כי לדעתי מתשובותי אפשר לחבוק משהו.אם שמת לב אני חדשה בפורום ולכן אני לא מכירה את כל המקרים. בכל אופן הזדעזעתי לקרוא את מה שכתבת לי. כשכתבתי בהודעה הקודמת שאלוהים יוצא לנו טרגדיות התכוונתי במיוחד לרגע הכי מיוחד שקרה לי לאחר פטירת בתי מלכי. בערך כשנה הייתי שרועה על הספה או על המיטה,וביום המדהים והמופלא הזה שבתי יפעת הצעירה בישרה לי כי היא בהריון, קפצתי מהמיטה והרגשתי שבכל זאת אלוהים חושב עלי, הנה הוא יוצר לי חיים חדשים.הרגשות היו אמביוולנטיים רגע בכיתי רגע צחקתי, רגע לבי נקרע ורגע ליבי התמלא באהבה אדירה שהנה עוד מעט תהיה לי נכדה, וכל חיי השתנו מרגע זה. אני כל הזמן אומרת שחייבים ללמוד לחיות עם הכאב ולא למות איתו, ורק משפט זה נותן לי את האנרגיות להמשיך.את הכאב העמוק הזה שמלכי לא איתנו במיוחד ברגעים מאושריםאי אפשר לתאר.אבל שוב אני מחוברת בכל רגע נתון למלכי במדיטציה ,ןזה מאזן אותי. יפית צרי איתי קשר בטל. ואגיע אלייך ברצון רב ובאהבה.הטל. מופיע במודעה הראשונה שלי. שולחת לך המון כוחות וחשיבה בריאה וחיובית,כי אין דרך אחרת.אתי

למעלה