יפן - ישראל - בישול בריא.

judi251

New member
יפן - ישראל - בישול בריא.

ביפן - חוויתי את האוכל היפני האסתטי ,באהבה רבה. מספר צלחות בהן אוכל, מוצג ביופיו , לא מעורב במשהו אחר. תבליני האוכל : חמוץ , מתוק , מלוח , הם מחוץ למאכלים. מאז חזרתי נכנס האוכל היפני אל ביתי ואני אוהבת את המאכלים . יש היום הרבה ספרים בעברית על מאכלים יפניים. במסגרת קורס : איקבנה -עיצוב פרחים יפני על פי ההוויה ותרבות יפן. בתל אביב ניתן יהיה ללמד את הכנת סושי . אתר תרבות יפן שלי בהתהוות:www.my-japan-culture.com לפני שנים צפיתי בדיפאק צ'ופרה- רופא הודי בארה"ב, אשר הדגיש כי כדאי להוריד מאכלים לבנים : סוכר, מלח , שומן, מוצרי חלב. אוסיף משהו משל עצמי: תמעיטו גם בתרופות . ותבלינים. כמו כן , רופא לרפואה סינית בארץ המליץ לי להוריד את משפחת הסולניים מתפריט הבית : תפוחי אדמה, חצילים, פלפל ירוק, עגבניות. הגענו בארץ סוף סוף, להבנה - לקניית פריטים: ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל, תאריך תפוגה . ירקות מוקפאים על ידי מספר חברות , יש בהם לעתים יותר ויתמינים מאשר בירקות טריים. פירות וירקות חורף אינם טובים בקיץ. מים מים מים, לא מן הברזים. תבשלו בכיף , תאכלו בשלווה , [email protected]
 
למעלה