יפנים בישראל?

search4u

New member
יפנים בישראל?

מפרצת לפורום פתוח ומתנצלת מראש...

אני תרה אחר יפנים הגרים בישראל ובעלי רשיון עבודה. (כבר בדקתי עם קבוץ חפציבה בצפון ואנסה לדבר עם המקויה בירושלים.
האם מישהו יודע קצות חוט נוספים \ האם מישהו מכיר כאלו.
אני מחפשת אותם עבור עבודה כאן בארץ בחברה מאד גדולה בשוק , העבודה דורשת את השפה והכרת התרבות לעומק לצורך עבודה מול השוק היפני.

שוב התנצלות את התפרצתי... ותודה מראש

mishel s

New member
במקרה הכינונו מראש...

קבוצה בפייסבוק שנקראת
Jobs for Japanese Speakers in Israel - 在イ邦人向け求人情報交換所

יש שם כמובן מקבץ יפנים די גדול ועוד כמה ישראלים שחושבים שהם יכולים לדבר יפנית, את מוזמנת להכנס לשם (לבקש אישור) ולפרסם שם הודעה, כך תגיעי די בקלות למגוון רחב של יפנים הגרים במרכז ולאו דווקא שייכום לכת מסויימת אלא סתם גרים בארץ בגלל בני זוג/עבודה וכו.

קישור לקבוצה שהזכרתי:
https://www.facebook.com/groups/Jobs4Jp.Israel/

semuelf

New member
מדריכי טיולים דוברים יפנית?

בעניין קרוב, האם יש מדריכי טיולים דוברי יפנית בישראל?
התגלגלתי לעזור לארגן קבוצת יפנים שמגיעה לישראל, והם רוצים גם לטייל בירושלים. צריך מדריך.

mishel s

New member
באופן לא רשמי

אני יודע שבאופן לא רשמי (כלומר ללא איזה תעודת מדריך או משהו כזה) יצא לבועז פה מהפורום להדריך מלא יפנים בירושלים (הוא גר שם).

Simbbam

New member
אני מכיר יפני שגר בארץ 6 שנים

ומסיים עכשיו תואר שני בארכאולוגיה. הוא גם משמש מדי פעם כמדריך ליפנים שמגיעים לירושלים ובמיוחד לעיר העתיקה.
אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי עם הפרטים, ואני יכול לקשר בינכם.

innocence

New member
יש בארץ בוודאות

אני לא לגמרי יודעת איך אפשר למצוא אותם, אבל אני יודעת שיש כי המורה שלי ליפנית ז"ל היה מדריך תיירים יפניים, בעיקר נוצרים אדוקים, בטיולים במקומות הקדושים.

johnny d

New member
לא חסר

אבל הם לרוב מאוד מאוד מאוד יקרים.
עדיף יהיה למצוא יפני שדובר עברית... או ישראלי דובר יפנית טבעית (אין הרבה כאלו).
יש גם מדריכים מעפנים שלומדים מעט יפנית בשביל להדריך, הייתי ממליץ לא לפנות אליהם.
דברו בטלפון עם המדריך לפני שאתם סוגרים עסקה.

למעלה