יפתוש,קבל שאלון במיוחד בשבילך:)

amir haddad

New member
יפתוש,קבל שאלון במיוחד בשבילך:)

אני ושחר מהפורום כאן,הכנו לך שאלון.. אם בא לך וממש משעמם לך מוזמן לענות:) ------------------------------------------- 1.מאיפה בא השם יפתי,ייפתח ולמה הוא כזה יפה ומיוחד?.. 2.איזה זמר אתה הכי מעריך ,אוהב? 3.איזה זמרת אתה הכי אוהב? 4.על איזה סרט אתה ממליץ? 5.אתה אוהב לקרוא ספרים? 6.מה הדבר הכי הזוי שקרה לך? 7.מה החלום שלך? 8.איפה אתה רואה את עצמך בעוד כמה שנים? 9.מה בחיים לא תעשה? 10.מה נקודת החולשה שלך? 11.מאיזה גיל אתה שר? 12.איזה סוג של ילד ההיתה ? 13.אוהב קעקועים?. יש לך אחד? 14.מעשן? 15.מה הדבר הראשון שאתה מסתכל על אישה? 16.איזה מאכל אתה הכי אוהב? 17.מה אתה הכי שונא? 18.איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? 19.מתי אתה בא לאילת? חח סתם זה לא קשור 20.מה המוטו שלך לחיים? 21.איזה שיר אתה הכי אהבת אצלך? 22.מאיזה קליפ יותר נהנת לעשות? 23.כמה זמן לקח לך להשיג את כל הבחורות רק לקליפ של בוא לים? בטח ראו אותך באו לבד חח 24.איך זה להיות כזה יפה?לך לדגמן...חחח טוב אני כבר מתחרפנת עם עצמי .. נראה לי נגמרו לנו השאלות בנתיים.. 25.משהו שיש לך לספר שאנחנו לא יודעים? אוהבת אותךךךך שחר ואיילת:)! זמר תותח אתה,המון הצלחות בהמשך..

כוסית כשעיוון מסתכל

איזה כוסיתתתת.. אני בסדר אני טפו טפו טפו חחחחח את כוסיתתת..לא ראו עדיין תמונה שלך יא שווההה חח

amir haddad

New member
אתתתתת מושלמת!

אני לעומת זאת לא כוסית בכלל,הלוואי הייתי חח.... יש תמונות שאני באמת יוצאת פוטוגנית,אבל במציאות זה בעעעעעעע אחד גדול לא הייתי ממליצה להיות אני קיצר..

amir haddad

New member
ויש תמונה שלי בחתימות

בנשיקות עמיר:)זה אני ועמירי ובתמונות יש הפרש של חצי שנה ועמיר נשאר באותה פוזה נשיקה חח תראו איזה מגניב יענו מצא את ההבדלים...

הוא כתב תהודעה בשעה 2 זה אומר ש...

זה לא היו כבר..זה מחר יום ראשון כאילו.. הוא כתב תהודעה ב2 שזה נחשב המחשר של אותו היום חחחחחחח... קיצר... הוא יגיב לך יום ראשון(?!)

../images/Emo214.gifאיזה ישן?, יפתי?../images/Emo132.gif

אני חוששת ששינת ה"לילה" שלו מתחילה ב10:00 בבוקר שלנו

אוקי... אני עונה על הכל!

1.מאיפה בא השם יפתי,ייפתח ולמה הוא כזה יפה ומיוחד? השם יפתי הוא קיצור של יפתח כמו שאמרת ואני זוכר שאמרו לי שבחרו את השם הזה כי סבי ז"ל מאוד אהב אותו והיה חשוב לו שאקרא ככה. 2.איזה זמר אתה הכי מעריך ,אוהב? אני אוהב המון זמרים אך כרגע מהארץ אני חייב לפרגן להראל סקעת, שאני חושב שהוא אמן מדהים. כמובן שסאבלימינל ואמינם הם מקורות ההשראה הכי ברורים שלי ואני מאוד אוהב אותם. אני מאוד אוהב את רובי וויליאמס והרבה להקות בנים... לא צוחק, במיוחד את ווסטלייף. 3.איזה זמרת אתה הכי אוהב? אני מעריץ גדול של בריטני ספירס מגיל צעיר למרות שעכשיו היא קרחת ומשוגעת... היא עוד תחזור! 4.על איזה סרט אתה ממליץ? ואוו, אני רואה המון המון סרטים, משתדל ללכת לקולנוע פעם פעמיים כל שבוע. מהזמן האחרון אני חייב להמליץ על סרט שנקרא "ליטל מיס סאנשיין" והוא פשוט גאני בטירוף! 5.אתה אוהב לקרוא ספרים? ממש לא! הלוואי והייתה לי הסבלנות! 6.מה הדבר הכי הזוי שקרה לך? שאני לא אתחיל אפילו. אני מקווה להוציא ספר אחרי הוצאת האלבום ובו אני אספר המון סיפורים הזויים. 7.מה החלום שלך? להצליח דרך העשייה המוסיקאלית שלי. זה החלום שלי כרגע. חוץ מזה העולם גדול ויש עוד המון מה לעשות ולהספיק. 8.איפה אתה רואה את עצמך בעוד כמה שנים? אני מקווה להיות אמן מצליח ולהתעסק בעיקר בכתיבה והפקה בעבור אומנים אחרים. 9.מה בחיים לא תעשה? לא אתפשט בשביל למכור את האלבום... (כמו שעשו כמה אנשים אחרים...) 10.מה נקודת החולשה שלך? אני מאוד גזור! וגם לא מצליח לישון בלילה!!! (כמו שאתם רואים) 11.מאיזה גיל אתה שר? אני עדיין לא מחשיב את עצמי כאדם ששר אבל אם כבר אז רק בחצי שנה האחרונה הרשתי לעצמי לנסות לשיר... לפני זה קצת התביישתי. 12.איזה סוג של ילד ההיתה ? מאוד מאוד מאוד חמוד. אני אעלה בקרוב תונות שתוכלו לראות. גם הייתי עושה הרבה טלויזיה בתור ילד. 13.אוהב קעקועים?. יש לך אחד? אין לי קעקועים ואני גם לא כל כך אוהב. אבל שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. 14.מעשן? ממש לא! ותפסיקו גם אתם כי זה גועל נפש! חפשו את הטור שלי בנושא בוואלה. 15.מה הדבר הראשון שאתה מסתכל על אישה? עיניים!!!! 16.איזה מאכל אתה הכי אוהב? המבורגר וצ'יפס! 17.מה אתה הכי שונא? שקרנים! 18.איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? אני אוהב כמעט הכל אבל בעיקר היפ הופ לפרצוף ופופ שמאלץ. 19.מתי אתה בא לאילת? בקרוב ב"ה 20.מה המוטו שלך לחיים? עדיף למות על הרגליים מלחיות על הברכיים. 21.איזה שיר אתה הכי אהבת אצלך? האלבום עוד לא יצא ככה שאתם עוד לא מכירים את כל השירים... אחרי שהאלבום ייצא אני אגלה לכם :) 22.מאיזה קליפ יותר נהנת לעשות? את שניהם נורא נהנית לעשות ואני כבר מחכה בקוצר רוח לשלישי אני עומד לצלם בקרוב. 23.כמה זמן לקח לך להשיג את כל הבחורות רק לקליפ של בוא לים? מספיק זמן... :) 24.איך זה להיות כזה יפה? ...תודה... 25.משהו שיש לך לספר שאנחנו לא יודעים? גם אני למדתי ברימון!!! (חודשיים ואז הסתלקתי משם... אין לי כוח ללמוד עוד פעם! עד שסיימתי את התיכול אני לא חוזר בחיים!)

../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הדובדבן שבקצפת [שאלה 25]
לא כולם נולדו ללמוד בבצפר, יש כאלו שנולדו עם מספיק כשרון בשביל לגרום לכולם לאהוב שירים שלהם

למעלה