יפתי אני יכולה להגיד לך משהו?

amir haddad

New member
יפתי אני יכולה להגיד לך משהו?

גם אני עקבתי אחרי כל הסיפור עם אסתי וראיתי ת'כתבה ואני לא רוצה להתערב לך בין החיים איתה לפרסום או משהו ואני באמת מעריכה ואוהבת אותך בתור זמר וגם כבנאדם מדהים ממה שהספקתי להכיר אבל לדעתי ואני ממש מצטערת שהביקורת שלי ככה אבל קצת זה לא היה במקום לכתוב עלייה ככה אחרי הכל סתם נעשה מיזה רכלויות רעות וסתם יכולים להוציא אותך כבנאדם רע לא שצריך להתייחס לזה אבל בתור בנאדם לבנאדם בכל זאת פגשת אותה ואתה כל כך שמחת לפני, אז נכון שלא תמיד כיף לגלות ת'מציאות אבל חבל ככה ללכלך עלייה ולהוציא אותה רעה ומגעילה ,תחשוב מה היא מרגישה עכשיו אחרי שהיא פגשה אותך באופן אישי ובטח כבר הספיקה לשמוע שאתה מת שתפגשו ובטוח היא גם התלהבה לפני ושמחה למרות שאני בטוחה שאתה יותר מרגיש רע אם מה שיצא לך להכיר בה ואני יודעת מזה להתאכזב .. אבל לא חבל להוציא את זה ככה?...... בשבילך אני אומרת שלא היה שווה לערב אותה למה שאתה כותב ומפרסם סתכל אפילו בתגובות של הכתבה פשוט על כלום חושבים שאתה רע ומוציאים אותך כזה ואני יודעת שלא תמיד צריך לעניין ולהקשיב למה שאחרים חושבים או אומרים אבל אולי לפעמים הם צודקים כי הם רוצים לטובתך ואתה בנאדם מקסים,אז אל תתן לדבר כזה להרוס אותך:)ואני מצטערת שאני זאת שאומרת לך את כל הביקורת הזאת ככה ושלא תחשוב שאני יוצאת נגדך או משהו,פשוט זה דעתי על כל העניין עם אסתי והפרסום

קמינסקי

New member
בנות כנסו רגע

ברצינות שאתם צריכות לקחת נשימה ארוכה ולהירגע. כל הפוליטיקלי קורקט הזה שהולך כאן ממש לא מתאים ובטח שלא על התבטאות כזאת פעוטה.. כאילו ברצינות צנון? זה מה שכל כך יפגע ברגשות של אסתי גינסבורג? צאו מהסרט בנות היא יושבת וצוחקת על זה עכשיו ואתם הוצאתן מפרופורציה את המילה צנון.. כולה ביטוי שמשמש לההגיד שמישהו קצת "יבש"... הכל בסדר... באמת. לילה טוב.

רגע..משו לא ברור לי כנס שניה קמינסק

י... אמ....... יפתי לא היה חבר של אסתי? משו פה לא מסתדר לי.... סתם שאלה... אשמח אם תענה לי:Sהסתבכתי

היא ממש לא נעלבה.

והיא ממש לא שמה זין עליי ועל הטורים שלי וזה בסדר. תאמיני לי שהיא לא התרגשה מהפגישה איתי וגם זה בסדר. הבחורה היא אחלה וגם זה בסדר. היא רק צנון... זה הכל.

amir haddad

New member
דייי יפתי אל תגיד ככה

חחחחח אתה מצחיק אותי עם התגובות שלך אבל עכשיו רציני למה נראה לך שהיא לא שמה עליך?... היא בדוק שמעה עליך פה ושם על משהו שכתבת עלייה ובדוק אנשים שמכירים אותה יותר טוב דאגו לעדכן אותה,זה תמיד ככה ואולי היא מתביישת ממך.?לך תדע ואולי בכלל שהיא שמעה מי אתה ושאתה מחבב אותה מאוד ופתאום אתם נפגשים אולי זה יביך אותה ולהגיד לך משהו?.... לפי התמונות היא נראת אפילו יותר שמחה ממךךך חח סתכל איך היא מסמיקה ממך על מה אתה מדבר?....וכמו שצינו פה כבר קודם ,אסתי בתמונות לא ממש נוהגת לחייך ועל זה מגיע לך ח"ח חח:)... ואני מתערבת איך על מה שאתה רוצה שאם היא שומעת שיר אחד שלך היא נמסה במקום... אז אל תתיאש בקשר אליך,לא סתם יש פה פורום שלם שמת רק עליךךךך!!!

amir haddad

New member
אני ממש לא התכוונתי לצנון

למרות שכששומעים את זה על מישהו זה גם לא ממש כיף לשמוע את זה אבל זה ממש לא העיקר.. בוא נגיד שהיה שם גישה שלילית ועובדה שאני לא היחידה שהרגשתי את זה ואני יודעת טוב מאוד כמה יפתי הוא בנאדם אחר שאין לו בכלל כוונות כאלו,אבל לך עכשיו תסביר את זה לכל האנשים שחושבים ברגע זה אחרת... וחוץ מיזה הקטע שהכי פוגע בכתבה הזאת וזה באמת העיקר זה הקטע שהם נפגשו ובתמונות הם נראו אחלה והכל טוב ויפה ואז בכתבה הוא יצא אחרת לגמרי ,אז נכון שכולה הוא אמר את האמת והיה כנה אבל לדעתי הוא משך את זה יותר מידי וכמובן ממקום פגוע אבל בסוף שני הצדדים נפגעו ויפתי תאמין לי שהיא תיקרא את התור שלך,בדוק זה יגיע אלייה איכשהו .... אל תשכח ששניכם מפורסמים ודווקא שמועות וכאלו אליכם יגיעו הכי מהר קיצר אני לא באה ומאשימה אף אחד שלא תבינו לא נכון אני פשוט מראה לכם איך אנשים רואים את זה..

כנסו כולם..בקשר לכתבה

אז הוא אמר שהיא צנוןןןןןןןןןן ביג דיללללללללללללללל אז אמר שהיא צנון ...יאלההה שתחררו מהכתבה מצטערת שאני אומרת לכם הוא כולה אמר שהיא צנוןןןןןןן... מה אתם באים לומר שלא היה שום סלב שירדתם עליו מול חברים שלכם או משהו?< אז מה הנה אני אמרתי כמה דברים שאני חושבת על דניאל .ז. וכמה דברים שאני חושבת על רוני וכמה דברים על מייקל... אז מהההההה ונגיד בגלל שאמרתי שזה פלצני שלמייקל לואיס יש שוקס יפנו אלי כל התקשורת והאנשים ויגידו כמה העלבתי ופגעתי???צר לי לומר לכם אבל אני שמה אתם יודעים מה על מי שיפנה עם תלונות לגבי זה. אז הוא אמר שהיא צנון יאלה רדו מזה כבר..יומיים מחרבשים את אותו נושא..יש עוד מליון דביםר לדבר על יפתי...דווקא על זה שהוא אמר שהיא צנון?אויש נ.ב איילת נשמה לא פונה אליך..אני פונה ברבים לכולם..מתה עליך

amir haddad

New member
אבל הכוונה פה זה לא הצנון

זה כמו שאת תבואי לבנאדם שכל כך רצית לפגוש אותו תעבירו את הלילה בצורה הכי כיפית שיש למרות שתמיד מהצד שלך את תצפי ליותר (בקטע של יחס או גישה) אבל עדיין אתם תהיו ביחד בכל השעות האלו ותדברו באופן אישי ותעשו תמונות ואז שהוא ילך תגידי איכס איזה בנאדם מגעיל הוא ,הוא בכלל לא מה שחשבתי ומה לעזוזל אני עושה איתו בכלל ואז תבואי ותספרי את זה לכולם,עכשיו בקטע של כולםםםםם יש דרך לספר את יכולה להגיד שאת ממש מאוכזבת ממה שהיה וזהו ומצידי תגדירי אותו ככרוב ובשבילך שחר כרוב עם שוקלד (איכס)חחח אבל זה לא העיקר זה הקטע שלבוא ולהגיד לה מול הפנים שהיא אחלה ומדהימה והכל ואז בכתבה לכתוב בצורה אחרת זה הקטע שמעליב אבל אני לא מתערבת יותר..... בסוף תוציאו אותי רעה חחח

טוב דייי לרדת עליו

הוא כתב מה שבא לו זה חופש הביטוי/זכות הציבור לדעת (היה לי אזרחות היום חח) אז הוא קרא לה צנון ואמר מה שהוא חושב עליה אז סבבה כל אחד והדעה שלו... ונכון שיש דרכים להגיד את זה אבל ככה הוא רצה אז מה?!!??!

amir haddad

New member
לא ירדתי עליו.....

נו מה בגלל שאני אומרת לכם את דעתי אתם יוצאים עלי אני גם יכולה לבוא ולהגן על יפתי עכשיו בגלל שאני אוהבת אותו אבל אני כנה עם עצמי ורוצה לטובת יפתי ,כולה אמרתי שהדרך שהוא עשה את זה לא היה נכון ואם הוא רצה ככה אז שלא יצפה שאנשים יבינו אותו כי לא מבינים והדעה שלי זה עוד כלום לעומת מה שהולך בכתבה אז פשוט סתם חבל שמחוסר אי הבנה אנשים יוציאו את יפתי רע .... וזה מה שאני מנסה להסביר לכם שאני לא רוצה שזה יקרה כי יפתי לא באמת בנאדם רע וכולנו יודעים את זה אבל רק שבגלל כתבה אחת יהרסו לו את השם ,זה הכל! אבל עזבו תעברו הלאה למי שיש בעייה אם זה בטוח ימצא לנכון לדבר עם יפתי.....ויפתי יודע שאנחנו פה תמיד בשבילו אז עזבו אותכם שטיות....אנחנו יודעים למה הוא התכוון באמת וזה העיקר

כנסי מותק...

אני חושב שמה שמבדיל אותי מאמנים אחרים הוא שאני לא עושה פוזות ומשחק משחקים. כמו שאני יודע להיות אמיתי פה אם כל אחד שפונה אליי ככה אני גם אמיתי כלפי הקוראים שלי והם יודעים להעריך את זה. ככה גם המוסיקה שלי נשמעת לפי דעתי ולכן אני לא מתכוון להתנצל על כך.

למעלה