יפתי מארח את אניה בוקשטיין - אני לא יודעת

יפתי מארח את אניה בוקשטיין - אני לא יודעת

היי חברה, העלתי לאתר את הסינגל החדש שלי "אני לא יודעת" בו אני מארח את אניה בוקשטיין. מצפה לשמוע את דעתכם. www.ifty.co.il שיר נמצא באגף המולטימדיה

הצלחתי להוריד אותו:S

שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחח בחרת מישי טובה לשיר איתה... ואמ.....אני והדרכים שלי להוריד הצלחתי העברתי לאמפי ואני שומעת עכשיו....

פרסמתי את זה בפורום פופ ישראלי

מעדכנים שם על מוזיקה והכל....אז...החלטתי שהם צריכים להתעדכן גם על הזמר שלנו... כנסו לפורום ותגיבו גם שם על השיר....

S16 זה אני

New member
שיר חמוד אחי

אניה הצעירה באחלה ביצוע, ויפתח חוזר עם אותם בתים, עם הסגנון ספק מאהב לטיני ספק חרמן אש אחלה שיר בכללי עם הפקה טובה, רק חבל לי שאין שם יותר מדיי הברקות ליריקליות כלשהן בוא תספר לנו מה באמת הסיפור שמאחוריי השיר הזה? מה היו כל הבלאגנים? אנייה לא רוצה שתפרסם תשיר הזה? כן רוצה? מה בדיוק הלך שם? ותספר אהה..

S16 זה אני

New member
שיר חמוד אחי, שיר חמוד אחי

אניה הצעירה באחלה ביצוע, ויפתח חוזר עם אותם בתים, עם הסגנון ספק מאהב לטיני ספק חרמן אש אחלה שיר בכללי עם הפקה טובה, רק חבל לי שאין שם יותר מדיי הברקות ליריקליות כלשהן בוא תספר לנו מה באמת הסיפור שמאחוריי השיר הזה? מה היו כל הבלאגנים? אנייה לא רוצה שתפרסם תשיר הזה? כן רוצה? מה בדיוק הלך שם? ותספר אהה.. , אניה הצעירה באחלה ביצוע,

יפתי?שמע בן אדם חשוב לי לומר ש...

שיחקת אותההההההה...... מה זה השירים האלו?!?!?!? תאמין לי ואני יודעת...זה הולך להיות להיט כמו שלקח הלילה יעבור במצעדים...חכה תראה... שיר ענק!!!!!!!!! אגב....אני מחכה שהשיר יגיע כבר לרדיו שאוכל להוריד אותו להמתנה חדשה בפון שלי.....=]

קמינסקי

New member
הייתי חייב לציין פשוט כמה השיר מגניב!

למרות ששמעתי אותו 38 מיליון פעמים...

שיר מדהים.

שיר ממכר.
אי אפשר להפסיק לשמוע. מגניב, נותן בראש, גורם לרצות לרקוד, קליט בטירוף. שיתוף פעולה מדהים עם אניה שמביאה המון מעצמה לשיר.
עוד שיר נהדר מבית היוצר שלך. יצאת תותח כרגיל.
מחכה בקוצר רוח לאלבום המלא.

למעלה