יפתי רציתי להגיד לך תודה רבה

S16 זה אני

New member
יפתי רציתי להגיד לך תודה רבה

על הפירגון והתמיכה ושהגעת למרות שלא היה לך זמן היה ערב דיי שכונה אבל היה טוב, באמת הורגש שההיפ הופ חי אבל מעבר להכל, אני יצאתי מהערב הזה עם הבטחה אני פגשתי שם בנאדם, נכה על כיסא גלגלים, שהוא ראפר לבנאדם יש את הלב הכי רחב בעולם, וגם לא חסר לו כישרון הבנאדם משקיע את כל כולו והוא פנה אליי, ואמר לי אתה שר מדהים, אני רוצה שאתה תעבוד איתי הוא בקשרים עם הרבה ראפרים מפורסמים, ומנסה לקדם את עצמו ועוד אנשים מוכשרים עם מוגבלויות אבל חברות תקליטים שמות לו *ין בפנים ולא עוזרות לו, בגלל המוגבלות שלו ראפרים מפורסמים מהארץ אומרים לו עזוב אותך, גם אם אני יקח אותך ונפיק לך סינגל והכל, חצי שעה לפני ההופעה אתה תוכל ללכת לשירותים לבד? אני הבטחתי לו שאנחנו נעבוד ביחד על משהו, ואנחנו נתקדם ביחד גם שי 360 ועוד אומנים מתאקט שהיו שם הבטיחו לו שאני והוא נעבוד ביחד, אבל על המילה שלהם אני פחות סומך.. את המילה שלי אני הולך לקיים ואני גם מאמין שאם יש מישהו שיהיה מסוגל לתת לנו את הגב הזה, זה יפתי גםם בגלל שהוא בנאדם עם לב, וגם בגלל שהוא לא כבול לחברות תקליטים שמחזיקות אותו מהבייצים וואי איזה חפירה הרבצתי טוב לסיום קבלו תמונה שלי ושל יפתי עם פחות מדיי שעות שינה ויותר מדיי אלכוהול בדם אוהב אותכם שחר- S16

אין מילים בפיי.....

כוכב אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1danidin11

New member
חחח יותר נכון מי את....

וסתם פעם ראיתי הודעה שלך וחשבתי:p

S16 זה אני

New member
חחחח כל אחד אני טועה פה בקשר למין שלו

אז שגברים יתנו לעצמם כינויים גבריים ובנות כינויים שקסיים :)

1danidin11

New member
חחח הכינוי שלי שקסי אתה צריך לחשוב על זה שניה

דנידין......... :p

S16 זה אני

New member
שאת רואה אותי אבל אני לא רואה אותך?

חחחחח זה לא עובד ככה... בשבילי זה לגעת...

1danidin11

New member
חחחח זה של אתמול והתחלף התאריך כי זה אחרי 12

....................חחחחחחחח XD

S16 זה אני

New member
אווווווווווווווו

סטופד מי.... חחח ואני יושב מנסה לסדר לעצמי בראש איך יתכן הדבר...

1danidin11

New member
חחחחחח הרסת אותי עכשיו...

קיצור,אחרי כל ההקדמה הארוכה הזו,נעים להכיר
שם יש לך?

למעלה