יפתי

helisimslove

New member
יפתי../images/Emo70.gif

בגלל אני לא מפסיקה לשמוע את השיר הלילה יעבור...
סתםם מאמיי אני חולה עליו ואני מכורה לשיר הזה אין עליו!!!!! איזה כל מושלםםם יש לך.. אין איך הקול שלך כל כך יפה? זה עם אפקטים או משהו? ורק שתידע שאני עכשיו שומעת את השיר שלך והוא כל כך מקסים
וחוץ מזה אתה נורא חתיך כמו מייקל לואיס
חולה עלייך ובטוח אני יהיה בהופעות שלך ''באמת פתאום יש דרך לתת ואת תראי שהלילה יעבור אואואואו'' ביי חלי

../images/Emo214.gifברוכה הבאה?../images/Emo9.gif

חחחחחחחחחחחחח, את חמודה!! אבלבלבל...יש לי רק דבר אחד לשאול אותך בקשר למה שכתבת! תסכימי איתי שלכל אחד יש ת'יופי שלו?! כי אני ממש לא מוצאת קווי דמיון בין מייקל ליפתי
אבל נו, אולי זאת רק אני

helisimslove

New member
אני יודעת

אבל לא אמרתי בדיוק כמו מייקל לואיס כאילה מייקל לואיס יפה אז יפתי כמו מייקל לואיס אבל אוליי יותר ...אבל ליפתי התכוונתי להגיד לו שהוא חתיך חמוד ויפה

KatKat89

New member
היית מתה אפקטים!!

הכל טבעי נטורל! היית מתה מייקל לואיס... יפתי יותר חתיך!

helisimslove

New member
אני יודעת../images/Emo8.gif

הוא חתיך פי 5867278 ממייקל לואיס כי מייקל או לא כל כך יפה...והתפלאתייי כל כך שהוא שר ממש יפה שזה סיכוי שזה אפקטים אבל כנראה שטעיתי הוא הזמר הכי טוב בעולםםםםם

amir haddad

New member
חחח ליפתי לא אכפת מי יותר

העיקר אמרו לו הוא חתיך:) יפתי אתה מושלםםםם איכס המיקל לואיס לא יפה עד עכשיו לא הבנתי מה יפה בו,אפילו השרירים שלו שזה הדבר היחדי שמאפיין אותו אולי לא משהו....... אבל כל אחד והטעם שלווווווו-מצטערת זה לא אישי או משהו פשוט הוא לא הטעם שלי אני בכלל הטעם שלי זה עמירוש,תראו איזה סטלן הוא תגידו שהדבר הזה לא חתיך: http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/19971390.BMP אבל הטעם שלי זה גם יפתי חחח אז תשלבו:)

nuny11

New member
תאמיני לי מאמי...

ליפתי ממש לא איכפת שאמרתן שהוא חתיך... זה ממש לא העיקר בשבילו!!!! הכי חשוב זה התמיכה שלכם!!!!!!! אוהבתתתתת

למעלה