יפתי...

nuny11

New member
יפתי...

טוב, אז כמו שהבטחתי לך, הנה אני מפנה מזמני וכותבת לך הודעה!!! תאמת שאין לי כ"כ מה לכתוב.. אני מקווה שהחיילות שלי ריגשו אותך היום ששרו לך את השיר המדהים שלך! אתה לא מבין איך הן חפרו לי.. כ"כ רצו לעשות את זה.. אז נתתי להן את ההזדמנות! הן עוד יותר התלהבו שהצעת שתבוא לבסיס.. אבל זה לצערי לא יתקיים.. מה שכן אתה יכול לבוא לחזרות/ הופעה של הלהקה שאני מנהלת.. כיתות ו'-ח' (נדבר על זה כבר!) טוב, תכלס, אני לא יודעת מה אני מ.... את השכל.. הרי לפני שעה דיברנו..חחח אז אני רק אזכיר שאני חולה עלייך! (למרות שאתה לא בקשר כמו פעם
) ושתזכור מה שהבטחת (על הקליפ
) תמשיך ותצליח ותגיע לאן שאתה רוצה!!!!! שתהיה לך טיסה נעימה (יום א'),תהנה באוקראינה (לא טעיתי נכון?! לא זוכרת מה אמרת.. סורי) תמסור למייקל את אהבתי
חחח יאללה מאמי.. נהיה בקשר! אוהבת'ותך!!! ואתם, חברי פורום "יפתי" יקרים תמשיכו לתמוך בו ולאהוב אותו כ"כ, זה יישתלם לכם!! ויאללה תרימו את השיר למקום ראשון!!!!!!!! זה מגיע לו!!!!
מעיין.

nuny11

New member
לא להרבה זמן..

אתם עוד תשמעו ממנו לפניי! מבטיחה לכם!! לי יש שבועיים מהיום לראות אותו כי אני בבסיס

../images/Emo214.gifהיי, את!!../images/Emo88.gif

את אולי בבסיס, אבל זה לא תירוץ בשביל לא להצטרף לקהילה של הפורום ולהיות פה כשאת יכולה... [אני מתארת לעצמי שקיבלת הזמנה מיפתי, אז כעת קיבלת גם ממני.יש לך כבר הזמנה כפולה!
]

dudig19

New member
משולשת.

את קצינה? אם כן קבלי הצדעה בדום מתוח. אם לא קבלי צעירות לנצח... עד מתי?!

nuny11

New member
חחח תודה לכולם..

אני באמת יקפוץ מידי פעם לראות שאתם נותנים לו באמת את הכבוד שמגיע לו!!!! חחח סתאאםםם... אני יודעת שתיתנו לו עוד יותר מזה! תזהרו! שהוא לא יחזור שחצן מידי הביתה
סתם יפתי מתה עלייך!!!

nuny11

New member
תודה ../images/Emo9.gif

תראה מה לא עושים בשבילך יפתי..

nuny11

New member
זהו, יפתי..

ברגע זה סיימתי לקיים את מלוא ההבטחה שלי!!! תציץ במייל אחרי שתראה את ההודעה... חחח קח איתך לחו"ל כמה... בשביל מייקל לא בשבילך! אל תתלהב!! חח סתם מאמי... מואאההה

nuny11

New member
הלו, יפתי../images/Emo70.gif

אני מחכה עדיין לתגובה בפון!!! זה שעכשיו אני בפורום לא יימנע ממך להתקשר ברור?!?! אחרת אני לא אכנס יותר!! (וזה לא איום
)

למעלה