יצאה הגירסה החדשה של Chankast

I d a n a

New member
יצאה הגירסה החדשה של Chankast

וחשבתי שראוי לפתוח על זה נושא חדש. Enough Said.

I d a n a

New member
ורשמי הראשוניים על הגירסה...

אין מה לטרוח לנסות להפעיל את DOA2 עדיין. כנ"ל לגבי הבעיות ב-CVS 2... אמורה להיות עכשיו תמיכה לבעלי Windows 2000, אני מניח שזה טוב, אפשר לבחור רזולוציה, שזה טוב מאוד, לכוון מקשים עכשיו זה לטעמי זה מאוד מעצבן, אבל מילא. אפשר גם להשתמש בעכבר. ניתן כעת לנהל את הכרטיס זיכרון, יש אפשרות לרטט... יש תמיכה ל-Plugins שעוד לא ממש קיימים. ואני חושב שבערך זהו. מאוד נחמד, אבל אל תצפו להרבה שיפורים בתחום משחקי המכות(כי כנראה אין כאלו). קראתי שמשחקים אחרים השתפרו, אמנם.

Matrix man

New member
צריך עזרה

מישהו יכול להעלות קובץ cfg עם המקשים שהיו בגרסא 0.2a? אני לא מצליח להגדיר את המקשים ב0.25 ואני חושב שרק בגרסא הזאץ סוניק אדוונצ'ר 2 יוכל לעבוד לי (ב2.0a הוא עובד אבל כשאני מתחיל משחק זה עושה מסך כזה שחור ולא רואים כלום...

I d a n a

New member
מה הבעייה להגדיר?

אתה נכנס ל-Configure. ובדיוק כמו שרשום בהוראות, לוחץ פעמיים ליד כל מקש, ואז בוחר בצד שמאל את השימוש שלו. זה מעצבן, אבל לא מסובך.

shakedunay

New member
יש תמיכה חלקית ב boot disc

הצלחתי להפעלי מעט משחקים שהם לא bootable לדוגמא jojo bizzare adventure

I d a n a

New member
לא אומר לי

יותר מידי, אבל זו אכן גירסה טובה מאוד. שימשיכו ככה.

yoo

New member
זה פשוט לא עובד!

אני מכניס משחק, והוא מבקש ממני לכוון את התאריך, אני מכוון בלה בלה עושה play וזה שוב...מבקש לכוון את התאריך ~_~" למה זה לא עובד והגרסאות הקודמות כן?

I d a n a

New member
?

לכוון את התאריך...? אתה בטוח שאתה לא מריץ את ה-Bios?

yoo

New member
טוב, אני אשאר עם הגרסא הקודמת...

בסוף טענתי את השמירות מהקודם שלי (אולי זה הפך את הסמל של הדרימקאסט מאודום לכחול אבל עדיין.... הגרסא הזו הרבה יותר גרועה 00.2 נגיד, בCVS 2 במסך הזה עם תחנות הרוח... למה לעזאזל כל המסך נראה לבן כזה? למה ב 00.2 ב OLD GFX זה נראה טוב?

I d a n a

New member
ממש לא

שים את זה ב-New GFX וזה ייראה אותו דבר. ה-NEW GFX מתקן דברים אחרים(הכתב הבלתי נראה!). אגב, לי המסך לא לבן. הגירסה הזאת מוסיפה המון(רזולוציה! ניהול שמירות! אפשרות לעכבר! אפשרות לרטט! יותר קל להריץ משחקים ביתיים! תמיכה מורחבת יותר במשחקים שהם לא משחקי מכות!). קשה לי להבין על מה אפשר להתלונן...

yoo

New member
עדיין...

הגרסא 00.2 עם ה OLD GFX הריצה את CVS2 יותר טוב

למעלה