אבי בן 1231
Well-known member
חחח
תוסס, טוב או רע?
סודהתוסס, טוב או רע?
הלוואיסודה
שבוע טוב ומבורך
אשרינו שזכינו בפורום תוסס .יצאה השבת הפורום הפך להיות תוסס!!!
שים לב להבדל בין תוססאשרינו שזכינו בפורום תוסס .
אמנם, הוא תסס גם בשבת. לא בכל השרשורים ולא בכל הדיונים, אך לפחות שרשור אחד היה תוסס למדי (ככל שהתקפות על גולש אחר ראויות להיחשב כמשהו "תוסס").
בכל מקרה, אבחנתך הייתה קצת יותר מעניינת, לטעמי בכל אופן, אלמלא היית טורח לכתוב כבר בשבת שלכך אתה מכוון . אבל ניחא.
אלא שלא מדובר בשרשור אחד . היה שרשור אחד שהגדרתי כתוסס (בכפוף להסתייגות דלעיל). אבל לא חסרו שרשורים ותגובות בכלל, גם בשבת קודש.שים לב להבדל בין תוסס
לגוסס
שרשור אחד זה גוסס
אתה מדבר על שרשור האוכמניות?אלא שלא מדובר בשרשור אחד . היה שרשור אחד שהגדרתי כתוסס (בכפוף להסתייגות דלעיל). אבל לא חסרו שרשורים ותגובות בכלל, גם בשבת קודש.
בכל מקרה, ממני לא תשמע התנגדות גם אם אף יהודי/ה לא יכתוב כאן בשבת. להיפך, אברך על כך. כך שגם אם היית צודק בדבריך, לא הייתי רואה כל בעיה עם זה ובוודאי (כפי שעולה גם מדברי פותח השרשור הנוכחי), שום עדות לרמת תסיסותו או גסיסותו של הפורום.
לא קראתי על אוכמניות.אתה מדבר על שרשור האוכמניות?
עוכרי דין עם בעיות קשב זה מוזרלא קראתי על אוכמניות.
כל אחד ואבחנותיו.עוכרי דין עם בעיות קשב זה מוזר
אוקיי. אז? כתוב באיזשהו מקום שאני צריך להיכנס לכל שרשור עם שם ארוך ומעצבן או שרשור עם שם קצר ומגניב או משהו כזה? כל שרשור בענייני סוכר? כנס אתה למה שמעניין אותך והשאר לי את ההחלטה למה אני נכנס . ככה פשוט.השתמשו בשם ארוך ומעצבן
אבל זה היה על אוכמניות
נגד סכרת
היה שרשור אחר פעיל במהלך השבת?כל אחד ואבחנותיו.
אוקיי. אז? כתוב באיזשהו מקום שאני צריך להיכנס לכל שרשור עם שם ארוך ומעצבן או שרשור עם שם קצר ומגניב או משהו כזה? כל שרשור בענייני סוכר? כנס אתה למה שמעניין אותך והשאר לי את ההחלטה למה אני נכנס . ככה פשוט.
תגיד, אני באמת כותב כל כך לא ברור? רק תעדכן עד איפה ומתי אתה רוצה לערוך את הסבבים האלה, על-מנת שאדע להיערך מראש (יש לי כמה דברים לעשות הערב, כך שלא בטוח שאצליח לעמוד ברצונך, אבל כמו תמיד אני כמובן אשתדל).היה שרשור אחר פעיל במהלך השבת?
חד משמעית כןתגיד, אני באמת כותב כל כך לא ברור?
השאלות שלי מאוד פשוטות ובכלל לא מסובכות. תענה כשאתה יכולרק תעדכן עד איפה ומתי אתה רוצה לערוך את הסבבים האלה, על-מנת שאדע להיערך מראש (יש לי כמה דברים לעשות הערב, כך שלא בטוח שאצליח לעמוד ברצונך, אבל כמו תמיד אני כמובן אשתדל).
הממ... עצוב משהו. אין לי אלא לקבל בהכנעה את דעתך זו.
לא אמרתי בשום מקום ששאלותיך מסובכות. אמרתי שהן מיותרות לאור בהירות דברי. משהו קצת אחר, למקרה שגם זה לא היה ברור לך.השאלות שלי מאוד פשוטות ובכלל לא מסובכות. תענה כשאתה יכול
אתה בטוח שהתחלתי להתבלבל? הרי ציינתי די במפורש על מה היה אותו שרשור . ספק אם היה ולו גולש/ת אחד שקרא את דברי ואת אותו שרשור, ולא הבין שהם מתייחסים אליו דווקא. אז אולי זה יבוא לך כהלם, אבל אני לא מייחס לך מספיק אהבליות וטיפשות כדי שאניח שדווקא אתה לא השכלת להבין את האמור. גם לא אם מסיבותיך החלטת להציג את עצמך ככזה.טענת שהיה שרשור תוסס והתחלת ממש להתבלבל כששאלתי על מה הוא היה
לא. לדעתי זו שאלה פשוטה שאין בה כל צורך ועל כן לא מצאתי סיבה מיוחדת להתעמק בה ו/או להתייחס אליה. זה שאתה מפרש זאת כאילו שאלתך נורא מורכבת? זאת פרשנות שבין אוזניך. אינני לוקח אחריות על כך .לדעתך זאת שאלה מסובכת שמצריכה הכנה מראש?
אני מציע לך ללכת לרופא ולקבל חוות דעת שניההממ... עצוב משהו. אין לי אלא לקבל בהכנעה את דעתך זו.
זהולא אמרתי בשום מקום ששאלותיך מסובכות. אמרתי שהן מיותרות לאור בהירות דברי. משהו קצת אחר, למקרה שגם זה לא היה ברור לך.
אתה בטוח שהתחלתי להתבלבל? הרי ציינתי די במפורש על מה היה אותו שרשור . ספק אם היה ולו גולש/ת אחד שקרא את דברי ואת אותו שרשור, ולא הבין שהם מתייחסים אליו דווקא. אז אולי זה יבוא לך כהלם, אבל אני לא מייחס לך מספיק אהבליות וטיפשות כדי שאניח שדווקא אתה לא השכלת להבין את האמור. גם לא אם מסיבותיך החלטת להציג את עצמך ככזה.
לא מרגיש צורך. על אף שאנחנו מתדיינים כבר ארוכות בנושא, למקרה שזה לא היה מובן מדברי עד כה, לא באמת מדובר בסוגיה מספיק חשובה בעיני כדי להתאמץ ולהשקיע עד כדי כך . לפיכך דעתך מתקבלת, בהכנעה כאמור, לא בגלל שאני חושב שאתה צודק או שאינך מחרטט, אלא פשוט כי הנושא כמו גם דעתך לגבי, מעניינים אותי כקליפת השום .אני מציע לך ללכת לרופא ולקבל חוות דעת שניה
והוסבר בדיוק למה. ארשה לעצמי להניח שקוראיך, ככל שישנם, בוודאי הבינו זאת. גם אם לך חשוב להמציא 1,001 סיבות אחרות שיותר נוחות לך או שמשרתות את מטרת המשך הדיון הסתמי הזה.זהו
שלא
וגם ממש קל לענות על שאלה כה פשוטה
וזה פשוט לא קורה
מצב קשה. תודה לך על אבחנה חשובה זו. כאמור, אני די משוכנע שאין כאן ולו קורא אחד שלא הבין את האמור מעלה . זה שאתה לא הבנת או שחשוב לך מסיבותיך לעשות כאילו לא הבנת? זכותך המלאה . אבל זה כמובן לא מחייב אותי.אתה משום מה בוחר לכתוב המון מלל לא מובן
במקום תשובה עניינית
בקש ממישהו שאתה סומך עליו לקרוא שרשור זהלא מרגיש צורך.
הוא חי מזה, לא סתם קיבל את הכינוי גרפומןאני מציע לך ללכת לרופא ולקבל חוות דעת שניה
זהו
שלא
וגם ממש קל לענות על שאלה כה פשוטה
וזה פשוט לא קורה
אתה משום מה בוחר לכתוב המון מלל לא מובן
במקום תשובה עניינית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.