יצאה השבת הפורום הפך להיות תוסס!!!

Harrington

Well-known member
מנהל

יצאה השבת הפורום הפך להיות תוסס!!!​

אשרינו שזכינו בפורום תוסס :).
אמנם, הוא תסס גם בשבת. לא בכל השרשורים ולא בכל הדיונים, אך לפחות שרשור אחד היה תוסס למדי (ככל שהתקפות על גולש אחר ראויות להיחשב כמשהו "תוסס").
בכל מקרה, אבחנתך הייתה קצת יותר מעניינת, לטעמי בכל אופן, אלמלא היית טורח לכתוב כבר בשבת שלכך אתה מכוון :). אבל ניחא.

ai27

Well-known member
אשרינו שזכינו בפורום תוסס :).
אמנם, הוא תסס גם בשבת. לא בכל השרשורים ולא בכל הדיונים, אך לפחות שרשור אחד היה תוסס למדי (ככל שהתקפות על גולש אחר ראויות להיחשב כמשהו "תוסס").
בכל מקרה, אבחנתך הייתה קצת יותר מעניינת, לטעמי בכל אופן, אלמלא היית טורח לכתוב כבר בשבת שלכך אתה מכוון :). אבל ניחא.
שים לב להבדל בין תוסס
לגוסס

שרשור אחד זה גוסס

Harrington

Well-known member
מנהל
שים לב להבדל בין תוסס
לגוסס

שרשור אחד זה גוסס
אלא שלא מדובר בשרשור אחד :). היה שרשור אחד שהגדרתי כתוסס (בכפוף להסתייגות דלעיל). אבל לא חסרו שרשורים ותגובות בכלל, גם בשבת קודש.

בכל מקרה, ממני לא תשמע התנגדות גם אם אף יהודי/ה לא יכתוב כאן בשבת. להיפך, אברך על כך. כך שגם אם היית צודק בדבריך, לא הייתי רואה כל בעיה עם זה ובוודאי (כפי שעולה גם מדברי פותח השרשור הנוכחי), שום עדות לרמת תסיסותו או גסיסותו של הפורום.

ai27

Well-known member
אלא שלא מדובר בשרשור אחד :). היה שרשור אחד שהגדרתי כתוסס (בכפוף להסתייגות דלעיל). אבל לא חסרו שרשורים ותגובות בכלל, גם בשבת קודש.

בכל מקרה, ממני לא תשמע התנגדות גם אם אף יהודי/ה לא יכתוב כאן בשבת. להיפך, אברך על כך. כך שגם אם היית צודק בדבריך, לא הייתי רואה כל בעיה עם זה ובוודאי (כפי שעולה גם מדברי פותח השרשור הנוכחי), שום עדות לרמת תסיסותו או גסיסותו של הפורום.
אתה מדבר על שרשור האוכמניות?

Harrington

Well-known member
מנהל
עוכרי דין עם בעיות קשב זה מוזר
כל אחד ואבחנותיו.
השתמשו בשם ארוך ומעצבן
אבל זה היה על אוכמניות
נגד סכרת
אוקיי. אז? כתוב באיזשהו מקום שאני צריך להיכנס לכל שרשור עם שם ארוך ומעצבן או שרשור עם שם קצר ומגניב או משהו כזה? כל שרשור בענייני סוכר? כנס אתה למה שמעניין אותך והשאר לי את ההחלטה למה אני נכנס :). ככה פשוט.

ai27

Well-known member
כל אחד ואבחנותיו.

אוקיי. אז? כתוב באיזשהו מקום שאני צריך להיכנס לכל שרשור עם שם ארוך ומעצבן או שרשור עם שם קצר ומגניב או משהו כזה? כל שרשור בענייני סוכר? כנס אתה למה שמעניין אותך והשאר לי את ההחלטה למה אני נכנס :). ככה פשוט.
היה שרשור אחר פעיל במהלך השבת?

Harrington

Well-known member
מנהל
היה שרשור אחר פעיל במהלך השבת?
תגיד, אני באמת כותב כל כך לא ברור? רק תעדכן עד איפה ומתי אתה רוצה לערוך את הסבבים האלה, על-מנת שאדע להיערך מראש (יש לי כמה דברים לעשות הערב, כך שלא בטוח שאצליח לעמוד ברצונך, אבל כמו תמיד אני כמובן אשתדל).

ai27

Well-known member
תגיד, אני באמת כותב כל כך לא ברור?
חד משמעית כן
ברמה של שבץ או אלצהיימר
רק תעדכן עד איפה ומתי אתה רוצה לערוך את הסבבים האלה, על-מנת שאדע להיערך מראש (יש לי כמה דברים לעשות הערב, כך שלא בטוח שאצליח לעמוד ברצונך, אבל כמו תמיד אני כמובן אשתדל).
השאלות שלי מאוד פשוטות ובכלל לא מסובכות. תענה כשאתה יכול

טענת שהיה שרשור תוסס אחד והתחלת ממש להתבלבל כששאלתי על מה הוא היה
נסיון ההכוונה (זה היה על סוכרת? אוכמניות?) רק הגביר את הבלבול שלך

לדעתך זאת שאלה מסובכת שמצריכה הכנה מראש?

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
הממ... עצוב משהו. אין לי אלא לקבל בהכנעה את דעתך זו.
השאלות שלי מאוד פשוטות ובכלל לא מסובכות. תענה כשאתה יכול
לא אמרתי בשום מקום ששאלותיך מסובכות. אמרתי שהן מיותרות לאור בהירות דברי. משהו קצת אחר, למקרה שגם זה לא היה ברור לך.
טענת שהיה שרשור תוסס והתחלת ממש להתבלבל כששאלתי על מה הוא היה
אתה בטוח שהתחלתי להתבלבל? הרי ציינתי די במפורש על מה היה אותו שרשור :). ספק אם היה ולו גולש/ת אחד שקרא את דברי ואת אותו שרשור, ולא הבין שהם מתייחסים אליו דווקא. אז אולי זה יבוא לך כהלם, אבל אני לא מייחס לך מספיק אהבליות וטיפשות כדי שאניח שדווקא אתה לא השכלת להבין את האמור. גם לא אם מסיבותיך החלטת להציג את עצמך ככזה.
לדעתך זאת שאלה מסובכת שמצריכה הכנה מראש?
לא. לדעתי זו שאלה פשוטה שאין בה כל צורך ועל כן לא מצאתי סיבה מיוחדת להתעמק בה ו/או להתייחס אליה. זה שאתה מפרש זאת כאילו שאלתך נורא מורכבת? זאת פרשנות שבין אוזניך. אינני לוקח אחריות על כך :).

רק מבקש שוב, ברשותך, אנא עדכנני עוד כמה סבבים מטומטמים כאלה חשוב לך שנערוך הערב. אני לגמרי זורם, פשוט רוצה להיערך. למען הסר ספק, ההיערכות הנדרשת היא לא להכין את עצמי לעסוק במורכבות שאלותיך או בחוכמה העילאית של דבריך :). ההיערכות הנדרשת, מבחינתי, היא חישוב נכון של הזמן שעומד לרשותי להמשיך בדיון המטופש וחסר כל עניין או רלוונטיות הזה, כאשר אני מניח, מתוך כך שאתה מתעקש להמשיך אותו, שהוא חשוב לך משום מה ועל כן רוצה לשרת את צרכיך ומאווייך על אף שהערב יש לי בעיית זמנים קלה. כל פרשנות אחרת לדברי, כרגיל, על חשבונך בלבד יקירי :).

ai27

Well-known member
הממ... עצוב משהו. אין לי אלא לקבל בהכנעה את דעתך זו.
אני מציע לך ללכת לרופא ולקבל חוות דעת שניה
לא אמרתי בשום מקום ששאלותיך מסובכות. אמרתי שהן מיותרות לאור בהירות דברי. משהו קצת אחר, למקרה שגם זה לא היה ברור לך.
אתה בטוח שהתחלתי להתבלבל? הרי ציינתי די במפורש על מה היה אותו שרשור :). ספק אם היה ולו גולש/ת אחד שקרא את דברי ואת אותו שרשור, ולא הבין שהם מתייחסים אליו דווקא. אז אולי זה יבוא לך כהלם, אבל אני לא מייחס לך מספיק אהבליות וטיפשות כדי שאניח שדווקא אתה לא השכלת להבין את האמור. גם לא אם מסיבותיך החלטת להציג את עצמך ככזה.
זהו
שלא
וגם ממש קל לענות על שאלה כה פשוטה
וזה פשוט לא קורה

אתה משום מה בוחר לכתוב המון מלל לא מובן
במקום תשובה עניינית

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מרגיש צורך. על אף שאנחנו מתדיינים כבר ארוכות בנושא, למקרה שזה לא היה מובן מדברי עד כה, לא באמת מדובר בסוגיה מספיק חשובה בעיני כדי להתאמץ ולהשקיע עד כדי כך :). לפיכך דעתך מתקבלת, בהכנעה כאמור, לא בגלל שאני חושב שאתה צודק או שאינך מחרטט, אלא פשוט כי הנושא כמו גם דעתך לגבי, מעניינים אותי כקליפת השום :).
זהו
שלא
וזה פשוט לא קורה
והוסבר בדיוק למה. ארשה לעצמי להניח שקוראיך, ככל שישנם, בוודאי הבינו זאת. גם אם לך חשוב להמציא 1,001 סיבות אחרות שיותר נוחות לך או שמשרתות את מטרת המשך הדיון הסתמי הזה.
במקום תשובה עניינית
מצב קשה. תודה לך על אבחנה חשובה זו. כאמור, אני די משוכנע שאין כאן ולו קורא אחד שלא הבין את האמור מעלה :). זה שאתה לא הבנת או שחשוב לך מסיבותיך לעשות כאילו לא הבנת? זכותך המלאה :). אבל זה כמובן לא מחייב אותי.

בכל מקרה...
התחייבתי אמנם לשרת אותך ואת הצורך שלך בעוד עשרות סבבי 'דיון', אולם מאחר ואינך נענה לשאלתי (טולק אבאוט שאלות פשוטות) לכמה סבבים נוספים תזדקק להערכתך על-מנת שאוכל להתכונן כראוי, אין לי אלא ללמוד מכך שגם אתה לא יודע כמה עוד תחרטט וכמה עוד תדרוש ממני לחרטט בהתאמה. בנסיבות אלו, חוששני שאיאלץ לפרוש מהדיון לעיסוקי.

תודה לך על דיון מרתק. מקווה שסייעתי לך במימוש צרכיך.

בזאת, מיצינו. אנא סלח לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה שלבטח תבוא או אגיב עליה.
הרבה בריאות.

דיברגנט חדש

Well-known member

זהו
שלא
וזה פשוט לא קורה

במקום תשובה עניינית
הוא חי מזה, לא סתם קיבל את הכינוי גרפומן |נחמה|

למעלה