יצאו סיכומי פרקים מפורטים עם תמונות

darklighter

New member
עכשיו יצא גם רביעי ה-17 באוקטובר../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

נראה לי שאותו אני אוריד כשיצא כי יש בערך טאבית'ה (וגם ככה תמיד של שני ושלישי לא עובדים
) http://www.soapoperafan.com/passions/wednesday.html ה"תקצירים" האלה זה אשכרה תסריט חח...אם אתם רוצים שאני אתרגם חלק בקיצור או משהו תגידו
לתרגם מילה במילה אסור לי כי זה מוגן בזכויות יוצרים...

darklighter

New member
טעות זה היה של רביעי ה-10../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני עוד יותר סתומה כי ראיתי את הפרק וכשעיינתי טיפה בתקציר ובתמונות הבנתי חח... ה-10 וה-11 אגב היו פרקים נחמדים כאלה...לא היו משעממים תחת כמצופה מפרקים בלי טאבי... זה מרוב שרציתי שטאבית'ה תחזור
נראה לי שהשחקנית שוב חולה או משהו
מה קורה איתה באמת?

We want a full translation

בטח שאנחנו רוצים תרגום מה זה התירוץ הזה, את בטח חושבת שהיא תכנס לפורום ותבין את מה שכתבת בעברית? תשני את סדר המשפטים, קצת את הסדר של המילים ותשתמשי בעברית גבוהה והיא לא תצליח בחיים לתרגם ובכל זאת נבין את הכוונה. דסטין כתבה אמנם ספר על הפרק אבל אפשר לעשות תקציר לתקציר שלה. משפט מומלץ לסיום התרגום שלך: מילות הקסם בסוף הספר של טאבי שגורמות לאנשים לשכוח מה הם קראו. טוב, אל תרוצי לאוקספורד באמת, אנחנו נסתדר גם עם אנגלית וממילא התסריט חוזר על עצמו אז זה בטוח מילים שכולנו כבר מכירים גם לאלה שפחות שולטים ברזי השפה
Don't worry, she (Dustin) will never know that you have translated everything that she wrote We will not discover her and she will not understand anyway

המורה הביץ' הזאת

שולחת לי מיליון עבודות להכין בזמן השביתה
ועוד לפני השביתה היו לי מלא עבודות, והכל באנגלית{כאילו כל השיעורים
} ~
~

darklighter

New member
ממה ששמעתי המורה שלך היא לא הביץ' היחידה../images/Emo190.gif

רק עכשיו שמתי לב להודעה חח

darklighter

New member
We will not discover her../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

נקרעתי מזה
נראה לי שמילות הקסם בספר של טאבי עבדו כי באמת שכחתי רוב מה שקראתי
חח שאלתי אם אתם רוצים תרגום כדי לדעת אם זה באמת מענין מישהו שאני לא אתרגם לעצמי...וגם ככה לא הייתי מתרגמת מילה במילה
ולמה שאני אצטרך אוקספורד??? האנגלית של הסדרה ודסטין פשוטה ביותר..וגם עם הקטע של התסריט חוזר על עצמוXDDD

darklighter

New member
זה נראה לי הפרק הכי טוב של השבוע../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

במיוחד קטעי נח ופלומה מוצאים דברים מוזרים בעליית גג של טאבית'ה
אחרי כמה שורות הפסקתי לקרוא את הפסקה עליהם כדי לא להרוס לעצמי... והג'ייק הזה שווה ביותר
אזמי היא כמו שאמרתי לאיתן- היא מעין גירסא צעירה לרבקה XDDDDDDD היא משעשעת עם החרמנות שלה ובכללי היא קורעת
[רק שיעלימו את הויקי ההיא
]

למעלה