יצאנו לדרך! כמה שאלות:

יצאנו לדרך! כמה שאלות:

1. כרגע הוא מחובר לחשמל באמצעות הפיירוור. עם הכבל USB זה לא ילך? לא התיחסו אליו בהוראות לגבי ההטענה. 2. אתמול בטעות הדלקתי אותו ועד שהצלחתי לכבות כנראה הספקתי לשנות את השפה. מכיוון שאני לא מבינה סינית אני לא יודעת איך להחזיר את זה לאנגלית. לעשות ריסטרט או שיש דרך אחרת? 3. כשהכנסתי לחשמל הוא כאילו נדלק וחוץ מסימן הבטריה הנטענת הופיע לי כיתוב. שוב, לא יודעת מה כתוב שם-אני לא קוראת סינית. אחרי דקה בערך זה נעלם והציור של הבטריה התפשט על כל המסך. מה זה אמור להביע?

אני ממליץ לך לעשות ריסט

כי גם אם העברת כבר שירים הכל נמצא על הiTunes וסביר להניח שהריסט יחזיר את האייפוד לברירת המחדל שלו שזה אנגלית (אני לא יודע איך עושים ריסט אבל בטח כתוב בחוברת הפעלה)

אוקיי, בחוברת הדרכה אכן

רשום שאם קרה דבר כזה תעשה ריסטרט. עכשיו הריסטרט היה הורס כל מיני דברים שהגדרתי בהנחה והייתי מגדירה משהו? חוץ משעון וכאלו היו נמחקים לי השירים עליו?

כפי שכבר ציינתי

כל השירים שנמצאים על המיניפוד שלך נמצאים קודם כל בiTunes, אז אחרי הריסט תחברי אותו למחשב והכל יחזור

קיצר... הרסת...

סתם לא... מה שהוא אמר.. יש בחוברת הדרכה איך לעשות ריסט... הכי פשוט...
בהצלחה...

מסתבר שיש ריסטרט רק לשפה

וזה מה שעשיתי. עוד שאלה, אמרו כאן להטעין כשהסוללה מגיעה ל-40% . איך יודעים מתי זה?

weird dust

New member
יש כזה סימון של בטריה

אני מנייח שכשרואים מת שהיא מגיעה לבערך 40 אחוז יש לטעון אותה מחדש התשובה לא אמינה ויהיה עדיף עם מישהו בעל אי פוד יענה עליה

OrlyNL

New member
יש לך בצד ימין למעלה ציור של בטריה

עם קווים. אני מטעינה את הפוד שלי כשאני רואה שנשאר רק קו אחד.

אוקיי

חשבתי שיש דרך לדעת בדיוק מתי זה 40%... עוד דבר, הגיוני שהבטריה לאט לאט יורדת גם כשהמכשיר כבוי? אני יודעת שבפלאפון זה ככה...

למעלה