יצאנו לדרך ליום חדש שיהייה לכולם בהצלחה ויום טוב
P poap New member 27/8/13 #2 AUDUSD long אני לא מסתמך על הכלי הטכני הזה במסחר שלי אבל תראו את הRSI מסמן שיש מצב לשינוי כיוון, כמה פיפסים שינוי כיוון? פחח... מי באמת יודע את התשובה לזה?
AUDUSD long אני לא מסתמך על הכלי הטכני הזה במסחר שלי אבל תראו את הRSI מסמן שיש מצב לשינוי כיוון, כמה פיפסים שינוי כיוון? פחח... מי באמת יודע את התשובה לזה?
R rafipips New member 27/8/13 #4 NZDUSD לונג אם הייתי סוחר עם סטופ הייתי שם 0.7750 , 60 פיפס סטופ . והיעד הראשון 0.7930 . 120 פיפס . אבל אני לא סוחר ככה , אני כנראה אקח אותו ללונג במינוף נמוך , ואמצע במקרה ויילך נגדי , בסוף הרי הוא יתן את המנה כמו שצריך .
NZDUSD לונג אם הייתי סוחר עם סטופ הייתי שם 0.7750 , 60 פיפס סטופ . והיעד הראשון 0.7930 . 120 פיפס . אבל אני לא סוחר ככה , אני כנראה אקח אותו ללונג במינוף נמוך , ואמצע במקרה ויילך נגדי , בסוף הרי הוא יתן את המנה כמו שצריך .
P poap New member 27/8/13 #5 AUDJPY Long אני מצפה שתהייה עוד דחיפה למטה ואז השוק ידחוף כלפי למעלה ונראה סגירה של נר המסמן לעלייה אם הסגירה בשעתי נמצא בפיפס מתחת לקו כניסה שלי אני סוגר פוזיציה שוב פעם RSI מסמן לעלייה..
AUDJPY Long אני מצפה שתהייה עוד דחיפה למטה ואז השוק ידחוף כלפי למעלה ונראה סגירה של נר המסמן לעלייה אם הסגירה בשעתי נמצא בפיפס מתחת לקו כניסה שלי אני סוגר פוזיציה שוב פעם RSI מסמן לעלייה..
P poap New member 27/8/13 #8 קצת מוקדם להגיד שזה טרייד מוצלח, אבל בהחלט יש תגובה של השוק לנקודה שנכנסתי