יצאנו לדרך !

יצאנו לדרך !../images/Emo124.gif

טוב , שלחתי את אח´שלי לתלות ת´מודעות. הבית מוכן. ההתלבטות לגבי הגילאים ביני לבין עצמי נפתרה. תודה לכל העוזרים הפוטנציאליים והוירטואליים שלי
. אני מחכה לראות את ניצני התגובות. ומקווה שאתחיל לראות ולקצור גם פירות , עד כדי כך שאזדקק לעזרה ממש ממשית
(עקשנית
). זה בטוח יהיה יותר כייף בשתיים , אם יהיו מספיק ילדים. בינתיים אני רוצה לראות את עצמי מוציאה לחם בעבורי ובעבור ג´וניור. ההרגשה נהדרת. מקווה לא להתאכזב.תחזיקו לי אצבעות .

m i c h a l i

New member
בהצלחה !

האמיני שתצליחי, חישבי רק טוב וכל השאר יסתדר מעצמו...

ophra

New member
מחזיקה אצבעות....

(כמו שביקשת) אבל יודעת שזה לא הכרחי - כי תצליחי בטוח!!!! עם האהבה הנסיון ושמחת החיים הזו אין ילד ו/או הורה שלא יישבו בקסמייך... בעניין גילאים: אני הייתי הולכת על שנה-שנתיים פלוס הרבה יותר כיף ומעניין איתם (לדעתי) כשהם כבר הולכים/מדברים וכו´ בכל אופן - תבלי!!!!

ophra

New member
יותר קטנים = יותר כסף???

בגילאים האלה? כך או כך זה גן פרטי, לא? אני שילמתי על הגור הקטן אותו דבר בשנה הראשונה שלו בגן (גיל שנה וחצי עד שנתיים וחצי) ובשנה השניה (שנתיים וחצי עד שלוש וחצי) יוווווווו הגור הקטן כבר בן שלוש וחצי!!!!!.... (איך שהזמן טס) מה שכן ישפיע על הסכומים שאת יכולה לגבות זה המיקום יש פערים עצומים במחירים בין ת"א למשל (העיר עצמה) והפרברים מסביב ויש כמובן עוד פערים בין שכונה לשכונה ואזורים שונים

תינוקים עד שנה זה יותר../images/Emo13.gif

אבל כאמור בחרתי במעניינים. ואני בלב של הלב של הלב , אחלה מיקום.במת , נעביר את הקיץ ככה פחותויותר במילא יש לי כבר "קייטנה" של שלשה פרטיים(ג´וניור והבנות דוד שלו) כאן בבית ממש עכשיו , כולל לינה)
. אני מאמינה שעד ספטמברֶה נתמלא קצת , לפחות בהרשמה.

W O W ../images/Emo2.gif

אין מילים איך הצלחת להרים הכל וג´וניור ככה על הראש וווווווווווווווווואאאאאאאאאאוווווווווווווווו (אין לך מושג כמה צחקתי כשקראתי את שורת "גנשלנו מה נחמד הוא"
) רק תשתדלי לשמור על איפוק עם הקטנים האלה תעשי להם ביצפר, תראי להם מאיפו באת
-פורג´, שנפעם פה כל פעם מחדש

איזה יופי, אביגיל !!

תספרי עוד פרטים... אולי סיפרת "פעם" ואני פיספסתי... גם אני חשבתי לפתוח משפחתון כשאלה היתה פיצית וכשהתחלתי להתגבש עם זה הבנתי שאני ממש לא רוצה...
מאחלת לך הצלחה מסחררת שלא ידעת כמותה!!

../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי!!!!
אומרת ועושה!!! כל הכבוד!!!!
ובטח שתוציאי לחם, אולי אפילו חמאה ושוקו
המון המון בהצלחה!!! זו עבודה קשה!!

אביגיל

ב ה צ ל ח ה ואת יודעת אם תזדקקי לעזרה,לעצה מקצועית, אני כאן. אגב איני יודעת אם את בעלת תעודה אבל אם כן דעי שלפתוח משפחתון ששיך לעריה זה דבר נפלא,את מקבלת הדרכה,את כל הציוד ואפילו הנחות לזכאים.

העקשנית

New member
היי אביגיל-בהצלחה גם ממני!../images/Emo24.gif

ואכן-קודם תדאגי לך ולגוניור ואם תזדקקי-אני כאן. לא חושבת שאת עושה זאת דרך העירייה-נכון? אז שיהיה בהצלחה!
את יודעת על איזה סדר גודל של כמות ילדים את הולכת? או שזה לא לפרסום כאן?

שומכלום

רק נייר מבי"ס לחינוך של אונ´ ת"א מלפני עשרים וקצת שנים. ולעיריה? בשבילם צריך לעבוק קורס שלהם שמתחיל רק בינואר הבא למשך שלשה חודשים , בדקתי ו..... איך אומר ה"דודו"? אין לי זמן אולי שנה הבאה , אם אני אצליח להתחיל עם זה כמו שצריך. טודהההה

העקשנית

New member
שאלה לגבי הקבצים המופלאים שאת../images/Emo23.gif

מצרפת-הכוונה לתמונות-מאיפה הן-מהסורק שלך? ושןב-שיהיה בהצלחה. לכל שאלה, בעייה, עזרה, תמיכה , עצה-את מוזמנת לפנות אליי במסר. ואולי כדאי שגם נשוחח בטלפון. כי לא הכל נוגע לכולם.

ראוי

New member
בהצלחה, בודאי, ובהנאה מלאה! ../images/Emo140.gif

עוד קצת מתבלבל בין ההודעות והתכנים - אבל אמרת משפחתון, נכון? כלומר, לקטנטני-קטנים? יש לי סיפור או שנים, לגילאי 3-4 ול-6-7, להערכתי. הילדים בגן אהבו את הראשון (והאמת, היו אוהבים גם את השני אלאלא חששתי...) יעזור? תרצי אותם? ושתהני. הכי חשוב: שתהני את. ואז כבר יבוא הכל מעצמו.

למעלה