יצאנו מבידוד

יצאנו מבידוד

היום הוציאו את אבא שלי מבידוד הספירות שלו מתחילות לעלות דיברתי עם ההמטולוגית ויכול להיות שידחו קצת את הטיפול הבא כי רוצים שהספירות יעלו עוד שבוע הבא אנחנו עוד צריכים להמשיך להלחם עם קופת חולים כדי שיאשרו לו תרופה מסויימת

24 ברבלה

New member
איזה יופי ! ../images/Emo45.gif

שמחה לשמוע שהספירות עולות.. ובהצלחה עם המלחמות בירוקטיה... כולנו מכירים אותן

מיליתו

New member
בשעה טובה

בדרך כלל זה עניין של כמה ימים עד שהספירות מתחילות לעלות, ואחר כך הן כבר "טסות" למעלה. דרך אגב, איזה תרופה אתם צריכים?

אנחנו צריכים

מבטרה ההמטולוגית אמרה אתמול שהם חייבים לאשר ושהוא חייב את התרופה בתוך הלימפומות שאינן הדקינס הרי יש תת מחלות אם נקרא לזה ככה ובמחלה שלו חייבים לאשר הבעיה שלפני חודש וחצי בערך ביקשנו אישור לפני שגילו את הלימפומה שזה היה CLL ואז לא אישרו ולמרות שלחנו את הבדיקות הפטולוגיות החדשות הרופא המחוזי לא מבין מה השתנה

מיליתו

New member
אה, בטוח יאשרו

זה מין משחק כזה של קופ"ח. הם לא מאשרים את הבקשה הראשונה, אז שולחים עוד אחת שכתוב בה פחות או יותר אותו דבר, ואת השניה הם מאשרים. למה? כי חלק מהאנשים לא טורחים לערער, וככה הם חוסכים כסף. אני כבר רגילה לזה. אפילו לא מתרגשת, רק מבקשת מהרופא (בטלפון) שיכתוב שוב בניסוח טיפה שונה עם איזה תוצאות של בדיקות (שכולם כבר מכירים), ושולחים שוב...

זהו שאצלינו

יש הבדל בין הבקשה הראשונה לשניה בראשונה באבחנה הייצה CLL עכשיו ההבחנה היא לימפומה שאינה הודגקינס

קיבלנו תשובה היום

יש אישור למבטרה כבר דיברתי רופא המשפחה שיכין מרשם ובית המרקחת הזמינו היום את המבטרה

24 ברבלה

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

תרופת קסמים.. הצילה לי את החיים! איזה מזל שגילו אותה כמה חודשים לפני שחליתי
שיהיה המון
עם הטיפולים ועדכני אותנו בבשורות טובות בהמשך א מ ן

למעלה