יצאנו שניים. למוחרקה

Eyalee

New member
יצאנו שניים. למוחרקה

שעת היציאה היתה 8. יצאנו מאזור תעשיה יוקנעם. ב9 היינו בשערי המוחרקה. טיפוס לא קל אבל אופטימי. לאחר סיגריה ומסטיק ירדנו לכיוון המאהל הבדואי מול קרית חרושת. ירידה פיצוץ. קצת דרדרת אבל אחלה. קינחנו בדיאט קולה במרכז המסחרי ביוקנעם. מי שרוצה פרוט מסלול, יקבל. סה"כ מסלול כ-20 קילו. 9 בסולם איוב.

bisley1

New member
כל מילה מיותרת !!!!

אני חייב להודות שאחרי 3 שבועות ללא רכיבה דיי חששתי אבל..... לא עמדתי בפיתוי והחלטתי לצאת ולתת "קצת" לריאות לעבוד ! ואכן, טיפוס מעניין ומשכנע, והמוחרקה מאחורינו ! עכשיו מחפשים משהו יותר רציני לטיפוס...... BISLEY1

רונן כץ

New member
עליה

אתגר עליה אחר מומלץ - מכיוון כרם מהרל צפונה על האדום עד לדלית אל-כרמל. עלייה ארוכה ומשובחת, ובסופה אחל'ה נוף. רונן.

alonaski

New member
משובחת????!!!! ../images/Emo5.gif אוי, גוועאלט!!

העליה הכי מייאשת שאי פעם עליתי!!!
אחרי רבע דרך - נתפסו לי השרירים בטוסיק!!!
אחרי חצי דרך... נשברתי מנטאליות מהשיעמום!!!! אחרי 3/4 דרך, כבר נשברתי פיזית ומנטאלית גם יחד והתחלתי... לקלל!!!
שומו שמיים...
והשיא היה.... שכשכבר הגעתי לסוף... מסתבר שב"פסגת החלומות"
- הנקודה אליה שאפתי, הזעתי, נשברתי וקיללתי כ"כ הרבה זמן... נמצא אתר הפסולת הגדול ביותר שראיתי אי פעם בטבע!!! בשמורת טבע!!!
במילה אחת... - מ-ז-ע-ז-ע !!!!

alonaski

New member
אייל!! העם - נקעה רגלו!!

דורש פירוט מסלול ל-א-ל-ת-ר !!!!!
אני רוצה פירוט מסלול!!! אבל במקום שתשלח לי את זה בתדר האישי... למה שלא תפרסם פה? ככה ירוויחו את זה יותר אנשים!
מענין אותי לדעת על השביל שירדתם איתו למאהל הבדואי... ואגב - יש מצב גם לטפס את הדרך הזו?... ועוד שאלה - יש גם דאייט קולה לימון במרכז המסחרי ביוקנעם?... כי אחרת - לא שווה כל המאמץ על המסלול הזה!!!

איתי נ

New member
נראה כמו זה שבקישור?

ובקשר לעליה מכוון נחל מערות לדלית אל כרמל...עליה בדרך לבנה בלי טיפת צל (ועליתי שם ביום חמסין), אבל רק הזכרון של הסרחון במזבלה מוציא את החשק לעשות את זה שוב.

Eyalee

New member
טוב הנה המסלול. מופיע לאלתר:

מכיוון שאני לא ידוע כמכביר במילים אז התיאור הוא כזה: מנקודה 0 (ניתן להגיע אליה מאזור התעשיה ביוקנעם או מצ. אליקים או כמו שאנחנו באנו בגלישה דרך יער אליקים וחצית כביש) רוכבים עד לנקודה א. צמוד לגדר הקיימת. (כן יש שם גדר). הרכיבה היא במגמת עליה (לא נוראה) רוכבים כל הזמן צמוד לגדר עד למפגש עם האדום (מסומן). מנקודה זו לנקודה ב (ד.נ.כ) יורדים מהאדום ימינה לעליה טכנית יעילה להפעלת הארבע ראשי. (האדום נמצא בלתי רכיב). הדרך מתפתלת בעליה די חדה. בנקודה ב, מסתים למעשה שלב הטיפוס כי משם עד למוחרקה זה כמעט מישור.נקודה ג סה"כ 12 ק"מ עכשיו האקשן. (אחרי סיגריה) ירידה. יש שם יופי של מסלולים לירידה, רובם אגב חרושים מקוליסים של ג'יפים. כולם במגמת ירידה פראית. וכן! יש דיאט קולה לימון. קרדיט: bisley1 על המסלול ועל החברה. ואגב אתמול חגג יומולדת...

shl17

New member
נו עכשיו שאת בdh

יופי של ירידה מהמוחרקה(קצת מתחתיה) עד לכביש ,אם תרדי לכביש ממש תרויחי עוד קצת ירידות מאוד קשה לטיפוס אגב המוחרקה יוצא שביל אדום יופי עד חורבת כרך (ההמשך לא ככ)

למעלה