יצאתי דבילית?

g a l 9 4

New member
איזה זון. 2

מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע. מהו מספר המזל שלכם?6 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? אין לי כוח לבדוק, לא שיניתי מאז פסח. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:"הכושית השמנה -זו הכוסית החדשה!" הייר ספריי
על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? אני מחובר. כי משעמם. להקה אהובה: BEP זמר אהוב: אריק ברמן שיר אהוב: יש המווון מוזיקה אהובה: המון עם מי דיברתם לאחרונה? במסנ'- סתיו ויעל, בצעקות- אמאבא על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת?יס 12 היכן הייתם לאחרונה? ים. מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים? DDDD: מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שמן. שנוא:אהה, הקודם לא היה שאלה?, ואי יש המוןןןןןןןן. אהוב: המוןןן. חסר תקט: אביחי מור מעצבן: להלהלן. רגיש: יעל אוהב אותך: שתמצאו, תודיעו. שונא אותך: הרבה. למדן: יוליה. שקרן: אורן. פטפטן:אחותי. בעע. אם היית... רוצ'יליד לה לה לה ל הל הל הל הל הל ה, חיה , מה היית: דוב קואלה. חפץ, מה היית:מיטה. מאכל, מה היית: צ'יפס. ספר לימוד, מה היית: טופס חתימה של שיחרור מבצפר. מפורסם, איזה היית: אממממ, אין לי מושג. מכונית, איזה היית: סוסיתא. האם אתה... יפה?לא חמוד?לא חביב?לא נדבק?כן מפטפט?לא מעצבן?כן מתווכח?כן מאוהב?כן חושב על העתיד? כן ועל הכבר? כבר... ביקשתי מזמן כתוביות, מלצררררר איפה הכתוביות שלי?!! ועל ההוה? לא זמנים... הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 3 האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא. היה לי טרקטורים ומשאיות. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?לא ממש. המקצוע האחרון שנכשלת בו:לא נכשלתי, אבל זה יקרה. האם עברת דירה? כן. לאן? וכמה פעמיים? לחולון, וללוד ושוב ללוד, ואז לנהריה ואז לנו"ז. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? אחלה בחלה. השיר האחרון ששרת: אני לא שר, אני מזמזם .. מרלין מונרו של שיגעצ. הדבר האחרון שצחקת בגללו: דודים שלי שהיו פה. הפעם האחרונה שבכית: אני לא בוכה. אני גבר (וכל ה"בוכיה" במסנ' לא נחשב.) האדם האחרון שראית: אח שלי העכבר. הדבר האחרון שאמרת: עוף מפה. הדבר האחרון שאכלת: שזיף. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: ארטיק. השיר האחרון ששמעת: אממממ, יום חדש נפלא של אריק ברמן. הדיסק האחרון שקנית: של פרג. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני עשר דקות שעשיתי מדיח. הדבר הכי מטורף שעשית: נולדתי. הווה... שיער נוכחי:התחלה של תספורת אימו. בגדים נוכחים:מכנסיים קצרים וטי שירט. תמונות דסקפוט נוכחית: וינדוס ויסטה. חבר/ה? נאדה. אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: אין. האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן. האם את עייפה: אני תמיד עייף. האם את רעבה: כן את מי את הכי רוצה לחבק? את מי שכתב את השאלון, חזקקקקק חזקקקקקק עד שהוא יתחיל לחנק ואז הראש שלו היה אדום והמוח יתחיל לצרת מהאוזניים והא ידמם מכל חור בגוף שלו. ממה הכי נמאס לך: השאלון. את מי היית רוצה להרוג? להלהלהלהלהלהלהלהן שתי שאלות למעלה. הכי פחות מהנה? להתחנף לאנשים. עתיד... חושבת הרבה על העתיד?כן. מפחדת ממנו: לא. רוצה לגור במקום אחר: דה. העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין שלי שמץ של מושג. איפה את הולך לגור? לא יודע. כמה ילדים אתה רוצה? כמה שפחות. באיזה סוג של מכונית תנהג? אופנוע. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? עם דירה משלי.

talpendel

New member
יצאתי דבילית?

ששמעתי רק עכשיו שהם מגיעים לארץ????? במקרה הגעתי לאתר של הפסטיבל שהם מופיעים בו וחשבתי שזאת בדיחה כי אני כבר חודש מחפשת הופעה שווה מחו"ל ולא שמעתי על זה שום דבר!!! הייתי שנה שעברה וזאת הייתה ההופעה הכי טובה שראיתי בחיי..... באתר של הפסטיבל כתוב שהם ינגנו גם קטעים מהאלבום סולו של פרגי!!!!!!!!!!

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif

האדם הכי... שמן. שנוא:אהה, הקודם לא היה שאלה?, ואי יש המוןןןןןןןן. אם היית... רוצ'יליד לה לה לה ל הל הל הל הל הל ה, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *נחנקת*

HaDaRoSh

New member
כן, יצאת ../images/Emo3.gif חחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

וגם יהיה פרימייריה של שירים מהאלבום החדש של וויל

Down And Away

New member
../images/Emo207.gif חיחי

|ג'ייד|
וואלה ם: כינוי נוכחי: כל הכינוים שהיו לך בחיים? מין: גיל: מקום: זהות מינית (בן/בת): צבע אהוב: השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם: רגישים? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים/רזים: מה התחביבים שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות:אוהבים שאלונים: יש לכם חיה בבית: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נראים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי? אם כן ,איזה? האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוקים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר/ה: יש לך חברים הומואים/לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: מי החבר הכי חתיך שלכם: החבר הכי חכם: הכי יוזם: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: בא לכם למוות? אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? בן כמה הייתם רוצים להיות: יש לכם מוטו אישי? אם כן, מהו? דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף , מסנ או אייסי? מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארואת החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים (חיזרים) ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מהו האוואי שלכם באייסיקיו? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? להקה אהובה: זמר אהוב: שיר אהוב: מוזיקה אהובה: עם מי דיברתם לאחרונה? על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? היכן הייתם לאחרונה? מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים? מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? האדם הכי... שנוא: אהוב: חסר תקט: מעצבן: רגיש: אוהב אותך: שונא אותך: למדן: שקרן: פטפטן: אם היית... חיה , מה היית: חפץ, מה היית: מאכל, מה היית: ספר לימוד, מה היית: מפורסם, איזה היית: מכונית, איזה היית: האם אתה... יפה? חמוד? חביב? נדבק? מפטפט? מעצבן? מתווכח? מאוהב? חושב על העתיד? ועל הכבר? ועל ההוה? זמנים... הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? לאן? וכמה פעמיים? איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה... שיער נוכחי: בגדים נוכחים: תמונות דסקפוט נוכחית: חבר/ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? האם את עייפה: האם את רעבה: את מי את הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד... חושבת הרבה על העתיד? מפחדת ממנו: רוצה לגור במקום אחר: העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה את הולכת לגור? כמה ילדים את רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהגי? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה?

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ME פארט 1

שם: סתיווש כינוי נוכחי: סתיו כל הכינוים שהיו לך בחיים? לא זוכרת חח מין: מה ההבדל בין מין לזהות מינית למטה ? נקבה גיל: 15 :) מקום: בבית זהות מינית (בן/בת): נקבה צבע אהוב: שחור השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נמפפ. לא יודעת. מתי הקאתם בפעם האחרונה? חיחי בארהב. היה נעים? לא. המילה האהובה עליכם: פאקיו מילה אחת שמאפיינת אתכם: אימו D: מה מרגש אתכם: כלום רגישים? לא האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן ולא אין בעד מה או יש בעד מה? אין אתם יודעים מה אתם רוצים? חח לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בגן אתם לא יכולים בלעדיי: מוזיקה השם הכי מוזר ששמעתם: דבורית המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אנערף טובים בלימודים: לא אוהבים לאכול: לא שמנים/רזים: דבה בוכיה מה התחביבים שלכם: מוזיקה האמ לישון מילה אהובה בת 4 אותיות: ג'ייד אוהבים שאלונים: כן יש לכם חיה בבית: כן האם הייתם מאוהבים פעם: כה מאמינים באהבה ממבט ראשון: כה אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא !! האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? הרבה =\ האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי מאמינים באלוקים: כה מאמינים בקסם: כה מאמינים במזל: כה מאמינים בגן עדן וגיהנום: כה מאמינים בסנטה קלאוס: לא ! איש עם זקן שמחלק מתנות יש לך חבר/ה: לא יש לך חברים הומואים/לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: אנג'ל מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: חחח אפחד יש לכם סודות: כן מי החבר הכי חתיך שלכם: לאדעת החבר הכי חכם: לאדעת נוווו עוד פעם השאלות האלה אעאעא 90423856 הכי יוזם: אנערף דייי יופי שזה נגמר מהר האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: לא [נו תנו לי לעשות רצף] התנשקתם צרפתית: כה תכונה רעה שלכם: לאדעת תכונה טובה: לאדעת יש פירסינג: כה קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממת אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: אימו ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: סתיו DDDDDDDDDDDDDD: טיול בארץ או בחו"ל: חו''ל טלפון או פלאפון: פלא ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: זה בכלל לא לסיום מה זה אעאעאעע ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו: ממשיכה את הבא

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ME פארט 2

בא לכם למוות? לא אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? כה אתם משקרים? לא כשלא צריך בן כמה הייתם רוצים להיות: 16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לכם מוטו אישי? לא אם כן, מהו? 573קר'דאהכ4ק דברים שמעצבנים אתכם: כשלא מקשיבים לי אתם הכי טובים ב: לשתוק מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנ מה דעתכם על הארץ שלכם? חרא תתארואת החלומות שלכם: למה אתם מחבריםמיליםכלהזמן ? לגור בחו''ל ולהתחתן עם ג'ייד D: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? ג'ייד בוכיהבוכיהבוכיה רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? כה אם כן, למה? 54'7קגוכב מאמינים בחוצונים (חיזרים) אם הם לא בסימס אז לא ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 17 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? לא נמצאת מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: פאקיט. יש לי חתימה מג'ייד ומדייבי. *צונחת מתה*. ליהי דברי איתי [!!!!!!11] על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? אייסי לא נמצאת וככה, מסן מחוברת להקה אהובה: AFI זמר אהוב: דייבי שיר אהוב: דאת' אוף סיזנס מוזיקה אהובה: סקרימו עם מי דיברתם לאחרונה? גל על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת? 22 היכן הייתם לאחרונה? בבריכה מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים? P: מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים האדם הכי... שנוא: אחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שונאת את השאלות האלה ! אלמוג אהוב: :) חסר תקט: אנג'ל מעצבן: אנג'ל רגיש: לאדעת אוהב אותך: :) שונא אותך: חחחחח הרבה למדן: ספיר שקרן: חח לאדעת פטפטן: אנג'ל אם היית... חיה , מה היית: תולעת חפץ, מה היית: מחשב מאכל, מה היית: בורגר בלי ירקות ספר לימוד, מה היית: חחח אממ לאדעת מפורסם, איזה היית: ג'ייד ?#E@%?^םןנט89נוגרחע מכונית, איזה היית: החיפושית החדשה החמודה הזו האם אתה... יפה? לא חמוד? לא חביב? לא נדבק? לא מפטפט? לא מעצבן? לא מתווכח? לא מאוהב? לא חושב על העתיד? לא ועל הכבר? לא ועל ההוה? לא זמנים... הזיכרון הראשון שלך: שהתחפשתי לפנתר הורוד בגיל 3 P: האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? כה האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה איי גס האם עברת דירה? לא לאן? וכמה פעמיים? 364ענג7בקאד איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? כיף השיר האחרון ששרת: אמברלה *בוכיה* הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי עשתה אפצ'י בבריכה וכל המים עפו חחחחחחחחח הפעם האחרונה שבכית: אממממ אתמול האדם האחרון שראית: אנג'ל וקורל הדבר האחרון שאמרת: אנג'ל וקורל הדבר האחרון שאכלת: מיץ תפוזים הדבר האחרון ששתית: כנ''ל הדבר האחרון שקנית: טוסט השיר האחרון ששמעת: דייבי מיילל הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים חח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: המממ לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: חח לאדעת הווה... שיער נוכחי: רטוב ומבולגן בגדים נוכחים: חולצה גדולה של אבא P: תמונות דסקפוט נוכחית: דייבי צורח וג'ייד לידו עם הגיטרה חבר/ה? 53245קהטר אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: ג'ייד
האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כה האם את עייפה: כה האם את רעבה: לא את מי את הכי רוצה לחבק? ג'ייד ממה הכי נמאס לך: מהשאלון הזה את מי היית רוצה להרוג? את השאלון הזה הכי פחות מהנה? השאלון הזה ~! עתיד... חושבת הרבה על העתיד? לא מפחדת ממנו: לא רוצה לגור במקום אחר: כה העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? פירסרית איפה את הולכת לגור? ארהב כמה ילדים את רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהגי? לימו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? נשואה לג'ייד סיימתי OOOOO:

g a l 9 4

New member
בוכיה סתיו, בוכיה

ם:ך כינוי נוכחי:g a l 9 4 כל הכינוים שהיו לך בחיים? אוף זה מעצבן, ו.. היו עוד כמה אבל בכיתה ג'
מין: תמיד. גיל:13 מקום: נו"ז זהות מינית (בן/בת): בן. צבע אהוב: שחור. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: אממממממ. איתי? מתי הקאתם בפעם האחרונה? ואי, שנים... היה נעים? ברור. |בולמיה שליטעעעעעעעעעעעעעעעעע| המילה האהובה עליכם: פונתה מילה אחת שמאפיינת אתכם: פותן. מה מרגש אתכם: דם. רגישים? לא. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לפעמים. אין בעד מה או יש בעד מה?אין בעד מה, אלא אם את מליונרית. אתם יודעים מה אתם רוצים? את יודעת המ את רוצה? |גבות| מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? מה דעתך על עכשיו? |עוד גבות| אתם לא יכולים בלעדיי: דה *מבטא בוריסי* השם הכי מוזר ששמעתם:אכזבה. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: שום דבר לא יכול כבר להפתיע אותי מבחינה קולינרית. טובים בלימודים: לא. אוהבים לאכול: כן,כן,כן,כן,כן,כן,כן. שמנים/רזים: שמנים\ שמנים. מה התחביבים שלכם: מחשב לישון ואוכל. אולי טלווזיה. מילה אהובה בת 4 אותיות: פֹתנה DDDDDDDDDDDDDDDDD: אוהבים שאלונים: לא. יש לכם חיה בבית: שני אחים וכלב. האם הייתם מאוהבים פעם: כן. מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא. אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא. האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כל ערב אני שם, ב8 תפתחו ערוץ הדוגמנות, אני הכוסית משמאל. פגשתם סלבריטאי? כן. אם כן ,איזה? דנה דבורין, ליאת אחירון, אני גורם להם להעלם. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלי אותם |גבות| מאמינים באלוקים: אעלוקים כאילו ברוך השם נשעמה הכל נהיה בדברו נינעט. מאמינים בקסם: אימ הארי פוטר מואהאאהאהאהאה מאמינים במזל: לפעמים כן ולפעמים לא. מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא יודע. מאמינים בסנטה קלאוס: איש ששוקל יותר מהמתחרים בלרדת בגדול ונכנס דרך ארובה? זה ממש ממש ממש ממש הזוי, באף בית הרי אין ארובה היום. יש לך חבר/ה: לא. בוכיה טוב לי לבד בוכיה בוכיה. יש לך חברים הומואים/לסביות:לא שידוע לי. מי החבר הכי קרוב שלכם: אמממ ..גיא. מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:גיא. יש לכם סודות: כן. מי החבר הכי חתיך שלכם: סגגגגגגגגגגגגגג אנחנו בנים, זה לא הולך ככה. החבר הכי חכם: המוח שלי. הכי יוזם: העצלנות שלי. האם אתם מעשנים: לא. על סמים: תמיד. נכון סתיו? את עדיין חייבת לי את הכחולים. בתולים: תלחצו לי בצד |אהמ סתיו אהמ| XDDDD התנשקתם צרפתית: לא. תכונה רעה שלכם: עצלנות. תכונה טובה: עצלנות. יש פירסינג: כן. קעקוע: לא. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: שעממים כמו תחת של ג' יפית. |כפרעליה| אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: הפסקת פרסומות. ים או בריכה: אמבטיה. עונה מועדפת בשנה:חורף, חורף, חורף צריך לקחת נשימה בין העונה הקדושה הזאת למשהו אחר.. טיול בארץ או בחו"ל: בחיים לא טסתי. טלפון או פלאפון: פלא'. ולסיום שתי שאלות... למה אתם עושים את השאלון הזה: כי סתיו היא האמאמאמא של הפותנות. ומה תעשו ברגע שתסיימו אותו:נצעק על סתיו או דודי, תלוי מי יהיה מחובר. בא לכם למוות? למוות? ואי, אתם ממש אנשים קשים. אם כן, למה? ככה נולדתם. אתם מפחדים מהמוות? לא ממש. זה כמו ללכת לישון. אתם משקרים? לא ס-שורק בן כמה הייתם רוצים להיות: 15 יש לכם מוטו אישי? כן. אם כן, מהו?מוטו-רולרה.(כן, אני מקבל על זה כסף.) דברים שמעצבנים אתכם: אחיות קטנות. אתם הכי טובים ב: לישון. מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנ$@!%$%#$%$#@@!@%$% איסי פותן. מה דעתכם על הארץ שלכם? סבבה. תתארואת החלומות שלכם: אפשר בבקשה כתוביות למטה? לא הבנתי. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?אלוהים. רוצים לחזור לילדות? לא. סתם חרא בקקי. החיים קשים? מאוד, מאוד אם כן, למה? אין שפה, אין צבע, קשה קשה. מאמינים בחוצונים (חיזרים) אני חיי עם שניים בבית. ראיתם פעם שדים או רוחות? אני שקוף DDDDDD:

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif כמה דברים.

על סמים: תמיד. נכון סתיו? את עדיין חייבת לי את הכחולים. בתולים: תלחצו לי בצד |אהמ סתיו אהמ| XDDDD ארררר !!! ולא, אתה לא תצעק עליי אחרי שהשאלון יגמר.

OoO gali OoO

New member
אני עונה...1

כינוי נוכחי:
OoO gali OoO
כל הכינוים שהיו לך בחיים?
היו ממש הרבה..
11
מקום:
מושב
זהות מינית (בן/בת):
בת...
צבע אהוב:
סגול או תכלת......
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:
לא יודעת....לא חשבתי על זה..
מתי הקאתם בפעם האחרונה?
לפני שעה
היה נעים?
לא ממש
המילה האהובה עליכם:
חרא....
מילה אחת שמאפיינת אתכם:
אינלי מושג
מה מרגש אתכם:
משהו מרגש..
רגישים?
כן
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?
כן ,אבל לא הייתי מתנגדת לעוד..
אין בעד מה או יש בעד מה?
אין בעד מה:)
אתם יודעים מה אתם רוצים?
לא
מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?
אתם לא יכולים בלעדיי:
מוזיקה/מחשב
השם הכי מוזר ששמעתם:
כרכום
[אמא שלי רצתה לקרוא לי ככה..אבל ירדה מהרעיון..]
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:
חזיר עם שוקולד או משהו כזה
טובים בלימודים:
אוהבים לאכול:
שמנים/רזים:
לוויתנית
מה התחביבים שלכם:
כול מיני...
מילה אהובה בת 4 אותיות:פרגי אוהבים שאלונים:
לא |
יש לכם חיה בבית:
|
האם הייתם מאוהבים פעם:
כן
מאמינים באהבה ממבט ראשון:
אתם חושבים שאתם נראים טוב:
לא
האם פעם התחילו איתכם:
לא
האם הייתם בטלויזיה:
כן
פגשתם סלבריטאי?
כן
אם כן ,איזה?
כול מיני
האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
תשאלו אותם..
מאמינים באלוקים:
כן
מאמינים בקסם:
כן
מאמינים במזל:
כן
מאמינים בגן עדן וגיהנום:
כן
מאמינים בסנטה קלאוס:
לא...
יש לך חבר/ה:
לא
יש לך חברים הומואים/לסביות:
לא
מי החבר הכי קרוב שלכם:
ש'
מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:
ש' וע'
יש לכם סודות:
כן
מי החבר הכי חתיך שלכם:
לא יודעת...
החבר הכי חכם:
ב'
הכי יוזם:
ב'
האם אתם מעשנים:
על סמים:
בתולים:
כן
התנשקתם צרפתית:
לא
תכונה רעה שלכם:
המממ,אני ממש מעצבנת לפעמים..
תכונה טובה:
אומרים עלי שאני מתחשבת
יש פירסינג:
עגילים באוזנים
קעקוע:
לא
חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
ככה
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
גל:)
ים או בריכה:
בריכה
עונה מועדפת בשנה:
אביב
טיול בארץ או בחו"ל:
בחו"ל
טלפון או פלאפון:
פלאפון|פלאפון|
ולסיום שתי שאלות...
למה אתם עושים את השאלון הזה:

OoO gali OoO

New member
אני עונה..2

האדם הכי...
אני לא עונה על החלק הזה
שנוא:
אהוב:
חסר תקט:
מעצבן:
רגיש:
אוהב אותך:
שונא אותך:
למדן:
שקרן:
פטפטן:
אם היית...
חיה , מה היית:
דולפין
חפץ, מה היית:
מחשב
מאכל, מה היית:
משהו..
ספר לימוד, מה היית:
מפורסם, איזה היית:
לא יודעת!
מכונית, איזה היית:
לא יודעת..
האם אתה...
יפה?
לא..
חמוד?
לא יודעתO:
חביב?
כן
נדבק?
לפעמים
מפטפט?
לא
מעצבן?
לפעמים
מתווכח?
כן
מאוהב?
לא
חושב על העתיד?
לא
ועל הכבר?
לא
ועל ההוה?
כן
זמנים...
הזיכרון הראשון שלך:
לא זוכרתתתתתת..
האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני?
לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?
לא חוץ מפעם אחת שאכלתי צבע לנעלים
המקצוע האחרון שנכשלת בו:
לא נכשלתי באף מקצוע!טפו טפו טפו
האם עברת דירה?
לא
לאן? וכמה פעמיים?
איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת?
חביבה
השיר האחרון ששרת:
עידן האלוהים
הדבר האחרון שצחקת בגללו:
בדיחה
הפעם האחרונה שבכית:
אתמול בלילה
האדם האחרון שראית:
את אחותי
הדבר האחרון שאמרת:
תחזירי את זה
הדבר האחרון שאכלת: