איזה זון. 2
מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע. מהו מספר המזל שלכם?6 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? אין לי כוח לבדוק, לא שיניתי מאז פסח. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:"הכושית השמנה -זו הכוסית החדשה!" הייר ספריי
על איזה מצב אתם בד"כ נמצאים במסן/באייסי , ולמה דווקא הוא? אני מחובר. כי משעמם. להקה אהובה: BEP זמר אהוב: אריק ברמן שיר אהוב: יש המווון מוזיקה אהובה: המון עם מי דיברתם לאחרונה? במסנ'- סתיו ויעל, בצעקות- אמאבא על איזה ערוץ בטלויזיה שלכם עכשיו , בהנחה שהיא דולקת?יס 12 היכן הייתם לאחרונה? ים. מהם הסמיילים שאתם הכי אוהבים? DDDD: מה הכי טוב, סקרים או שאלונים? שאלונים. האדם הכי... שמן. שנוא:אהה, הקודם לא היה שאלה?, ואי יש המוןןןןןןןן. אהוב: המוןןן. חסר תקט: אביחי מור מעצבן: להלהלן. רגיש: יעל אוהב אותך: שתמצאו, תודיעו. שונא אותך: הרבה. למדן: יוליה. שקרן: אורן. פטפטן:אחותי. בעע. אם היית... רוצ'יליד לה לה לה ל הל הל הל הל הל ה, חיה , מה היית: דוב קואלה. חפץ, מה היית:מיטה. מאכל, מה היית: צ'יפס. ספר לימוד, מה היית: טופס חתימה של שיחרור מבצפר. מפורסם, איזה היית: אממממ, אין לי מושג. מכונית, איזה היית: סוסיתא. האם אתה... יפה?לא חמוד?לא חביב?לא נדבק?כן מפטפט?לא מעצבן?כן מתווכח?כן מאוהב?כן חושב על העתיד? כן ועל הכבר? כבר... ביקשתי מזמן כתוביות, מלצררררר איפה הכתוביות שלי?!! ועל ההוה? לא זמנים... הזיכרון הראשון שלך: יומולדת 3 האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא. היה לי טרקטורים ומשאיות. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?לא ממש. המקצוע האחרון שנכשלת בו:לא נכשלתי, אבל זה יקרה. האם עברת דירה? כן. לאן? וכמה פעמיים? לחולון, וללוד ושוב ללוד, ואז לנהריה ואז לנו"ז. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? אחלה בחלה. השיר האחרון ששרת: אני לא שר, אני מזמזם .. מרלין מונרו של שיגעצ. הדבר האחרון שצחקת בגללו: דודים שלי שהיו פה. הפעם האחרונה שבכית: אני לא בוכה. אני גבר (וכל ה"בוכיה" במסנ' לא נחשב.) האדם האחרון שראית: אח שלי העכבר. הדבר האחרון שאמרת: עוף מפה. הדבר האחרון שאכלת: שזיף. הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: ארטיק. השיר האחרון ששמעת: אממממ, יום חדש נפלא של אריק ברמן. הדיסק האחרון שקנית: של פרג. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני עשר דקות שעשיתי מדיח. הדבר הכי מטורף שעשית: נולדתי. הווה... שיער נוכחי:התחלה של תספורת אימו. בגדים נוכחים:מכנסיים קצרים וטי שירט. תמונות דסקפוט נוכחית: וינדוס ויסטה. חבר/ה? נאדה. אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: אין. האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן. האם את עייפה: אני תמיד עייף. האם את רעבה: כן את מי את הכי רוצה לחבק? את מי שכתב את השאלון, חזקקקקק חזקקקקקק עד שהוא יתחיל לחנק ואז הראש שלו היה אדום והמוח יתחיל לצרת מהאוזניים והא ידמם מכל חור בגוף שלו. ממה הכי נמאס לך: השאלון. את מי היית רוצה להרוג? להלהלהלהלהלהלהלהן שתי שאלות למעלה. הכי פחות מהנה? להתחנף לאנשים. עתיד... חושבת הרבה על העתיד?כן. מפחדת ממנו: לא. רוצה לגור במקום אחר: דה. העתיד הממש רחוק... מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין שלי שמץ של מושג. איפה את הולך לגור? לא יודע. כמה ילדים אתה רוצה? כמה שפחות. באיזה סוג של מכונית תנהג? אופנוע. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה? עם דירה משלי.
מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בית קרקע. מהו מספר המזל שלכם?6 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? אין לי כוח לבדוק, לא שיניתי מאז פסח. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:"הכושית השמנה -זו הכוסית החדשה!" הייר ספריי