יצאתי לחופשה מאישפוז-ופה קורה המון

יצאתי לחופשה מאישפוז-ופה קורה המון

יצאתי לחופשה מאישפוז-ופה קורה המון ריטה עוזבת אותנו - למה? זה ממש עצוב.. לשירי נדחתה הוועדה הרפואית... - כאן אפשר לומר:"כל עכבה לטובה". קארין קפצה לביקור... לטלי תוצאות משונות לבדיקה משונה... וקטיפה - חזרה אלינו, התנצלה, ואנחנו מחבקים אותה בחזרה, אבל רוצים להמשיך ולראות אותה בפורום. ואני, ביום ראשון בבוקר חוזרת לאישפוז, הפעם האישפוז יוצא ארוך יותר, ואין לי חשק לפרט... רק לומר, שחזרתי היום מאוד מאוד עייפה מבית החולים, מבלה רוב הזמן במיטה, ומקווה לאגור כוחות להמשך האישפוז מיום ראשון. שתהייה שבת טובה לכולם

gaia20

New member
כוכי יקירתי, שולחת לך חיבוקים

ומנסה בכל הכוח לחזק אותך מכאן............... תנוחי הרבה ותחזרי אלינו עם חיוך!!

1ט ל י

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אמנם לפעמים נדמה לנו שהעולם כולו נגדנו, אבל גם אם כן- אנחנו יודעים שהכל יסתדר. אני אישית ממש לא מרגישה טוב פיזית, אבל אני מרגישה טוב נפשית, וחלק לא מבוטל מזה הוא תודות לכם.

ל3

New member
../images/Emo24.gif כוכי היקרה

קחי לך את כל הזמן שאת צריכה בכדי להחלים ולתת לגוף שלך להתאושש. בנתיים אנחנו פה מחזקים את ידך ומאחלים לך החלמה מהירה. תרגישי טוב מתוקה ואם תוכלי תעדכני אותנו על מצבך כי אנו פה בבית דואגים לך. |חיב
וק|

עדיתפז

New member
כוכי, החלמה מהירה../images/Emo140.gif

כוכי יקרה, אנחנו איתך, ומאחלים לך שתקופת האישפוז וההרגשה הלא טובה, תחלוף במהרה!! תרגישי טוב ומהר!!!
עדית.

ל3

New member
הי עידתוש´

הרבה זמן לא היית פה והתגעגנו. מה קורה?

gaia20

New member
יווווווווווווו, מזל טוב!!!!!!../images/Emo95.gif

עידית, אני ממש שמחה בשבילך!!! איזה כיף לך!!!

ל3

New member
עידית המקסימה

איזה יופי- אני כל כך מאושרת בשבילך. זוהי הבשורה הכי טובה ששמעתי זה זמן רב. אז אם אפשר לשאול- באיזה שליש את? האם את מסתדרת מבחינת בחילות בוקר וכל המתלווה לכך? עידיתוש´- המון מזל טוב יקירה |חמסה4u|||
חמסה חמסהחמסהחמסהחמסה

עדיתפז

New member
תודה רבה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אז הנה, לאחר שחיכינו כמעט 3 שנים ל"אישור" מהרופא שלי שאפשר סופסוף להתחיל ולנסות.....!!!!we did it אני באמצע חודש שלישי בערך והבחילות חוגגות, אבל קטן עלי לעומת המטרה הסופית. אני לא יודעת את מי כן שיתפתי כאן בחששות (הרבות מאד) שלי מהריון עם לופוס, וכוכי היתה זאת שעזרה לי מאד בכך ששידכה ביני ובין כאילו "שעשו זאת" ואפילו בהצלחה. אני מטופלת בהדסה עין כרם במרפאה להריון בסיכון, יש לי רופא נשים מצוין ובעל נסיון רב עם חולות לופוס. חוץ ממנו נמצאים שם מיטב ממוחות הדסה כדי לשמור על ההריון הזה (אינדוקרינולוג, המטולוג, גניקולוג, והראומטולוג שלי....) אני בידיים ממש טובות. כולם שם עם יד על הדופק ואני במעקב צמוד. בינתיים אני מרגישה, בסדר גמור, תודה לאל, ואני מקווה שימשיך כך. כן, אני מודעת מאד לסכנות שיכולות לצוץ לאחר הלידה, ואני עדיין חוששת ממה שיכול להיות, אבל משתדלת להיות אופטימית ועירנית לכל הרגשה או מיחוש שלא נראים לי תקינים. זהו, מקווה שהכל יסתיים בבריאות ובשלום ו......שיצליח לנו! נשיקות לכולכם, עדית.

ל3

New member
עידית המקסימה

אני מחזיקה לך אצבעות וזה מעולה שאת בשמירה הדוקה שכזו. חשוב שתשמרי על אופטימיות כי יש לה תפקיד ראשי במחלתנו שלנו ונשמח תמיד עם תשתפי אותנו בתחושותייך , פחדך, שמחתך , צפיותך וכו´. שולחת לך המון
אוהבת, שירי

gaia20

New member
עידית מחזיקה לכם אצבעות!!../images/Emo39.gif

אל תדאגי! הכל יעבור בשלום!

שאנל

New member
מזל טוב

הי אני לא מחדשת לך שהריון בלופוס זה נושא רגיש. ממליצה להיות מאוד ערנית, (גם אחרי הלידה) לכול שינוי, או משהוא שמרגיש לא תקין ולהתעקש שהרופאים יתנו לדברייך משקל ופתרון, ולא יפתרו את הבעיה בתשובה סתמית. מזל טוב

ilush

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב !!!!!!

הי עדית, איזה בשורות מדהימות- הכי טובות בעולם!!! את בהריון.... נורא כיף לשמוע. אז ילדונת, שיהיה לכם בכיף, שיעבור בקלות ושתיהנו.. מחזיקה לכם אצבעות, אילנית. נ.ב- מעכשיו מומלץ לבקר בפורומים של הריון ולידה....

נועה בת

New member
../images/Emo140.gifעידית מזל טוב

לא מכירות , אבל בהצלחה לך , אפשר לעשות ילד עם לופוס !!!! כמובן לא ניבחרת כדורגל אבל זה אפשרי. הילד שלי שנתיים כבר , אז אם תרצי אני ממש בענינים , ועברתי הרבה, מכירה כול רופא אפשרי שקשור לתחום אשמח לעמוד לשירותך המון המון בהצלחההההההההההההההה

למעלה